Last news in Fakti

8 Декември, 2011 10:22 2 618 3

Фейслифт за Ibiza

  • seat-
  • ibiza-
  • женева 2012

Снимки на обновения Seat Ibiza се появиха в няколко любителски сайта, посветени на марката. Фотографиите са направени с телефон в центъра на Лос Анджелис по време на заснемането на клип за бъдещата рекамна кампания на колата.

За моделната 2012-а Ibiza ще получи LED-светлини, по-големи брони с различно оформление и нова радиаторна решетка. Характерното странично орелефяване на каросерията ще се запази. Като цяло дизайнът следва чертите на концепта IBL. Снимките на интериора не разкриват никакви забележими изменения.

Последното поколение на Ibiza се продава от 2008 г. Догодина моделът ще преполови производствения си цикъл и модернизацията му беше очаквана. Обновената версия вероятно ще бъде показана пред публика в Женева през идния март.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 като гост

    1 0 Отговор
    Напишете кода от картинката КИРИЛИЦА
  • 2 Пацо

    1 0 Отговор
    Такава грозотия как можаха да направят от Сеат.Вътре мие супер дървена.По- добре да си карам стария Мерцедес. От колкото да дам една чанта с пари за тази лагерна количка.
  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    porednoto darvo na VAG