Last news in Fakti

7 Юли, 2017 11:14 7 182 10

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен

  • автомобилен салон-
  • франкфурт 2017-
  • новости
Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен - 1

През септември, в германския град Франкфурт, ще отвори врати най-значимото автомобилно изложение в света. То се провежда през година, като се редува с автосалона в Париж. И тази есен там ще бъдат показани доста интересни нови автомобили.

Пълният списък с премиерите все още не е ясен, но дори и сред тези, които вече са обявени официално, има много интересни автомобили. Сега ще се опитаме да ви разкажем за една част от новостите, които ще дебютират през септември във Франкфурт.

Kia Stonic

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Корейците ще покажат един интересен кросоувър, който по неофициална информация е построен на базата на модела Rio. Автомобилът ще бъде оборудван и с нов еднолитров двигател с три цилиндъра, мощността на който ще е 120 конски сили.

Дъщерна марка на Volvo

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Подразделението Polestar на шведската марка Volvo ще бъде официално анонсирано именно във Франкфурт. Под този бранд компанията ще започне да произвежда електромобили, които в последствие ще се пренесат и в марката Volvo.

Peugeot 508

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Във Франкфурт ще се състои и официалната премиера на второто поколение на седана Peugeot 508. Продажбите на този автомобил ще стартират в Европа през началото на 2018-а. 508 ще се прави на платформата EMP2 и ще има и хибридна версия.

Mercedes-Benz G-Klasse

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Дългоочакваното ново поколение на култовата G-Klasse също се очаква да се появи във Франкфурт. По предварителни данни традиционният му дизайн няма да бъде променен радикално, но техническите новости ще са много.

BMW i3

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Рестайлинг вариантът на BMW i3 се очаква с голям интерес, най-вече заради факта, че баварците обещават значително по-голям автономен пробег на електрическата кола. По предварителни данни новото i3 ще може да изминава над 300 километра.

Volkswagen Touareg

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Една от главните премиери във Франкфурт ще е тази на новата генерация на Volkswagen Touareg. Автомобилът ще се прави на платформата MLB Evo, на която се изгражда и Bentley Bentayga. Новият Touareg ще е по-голям, но и по-лек с 200 кг.

Jaguar E-Pace

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен


Най-компактният кросоувър на "Котките" ще бъде показан в Германия. Информация за техническата част на E-Pace се пази в строга тайна, но част от външността е ясна. Иновацията ще е подобна на концептуалната разработка I-Pace.

Nissan Juke

Нова G-Klasse, голямо VW и какво още ни очаква наесен

Напълно възможно е именно във Франкфурт тази година да се състои премиерата на мегапопулярния малък кросоувър на Nissan. Автомобилът ще се прави на модулната CMF-B платформа на Micra и Clio и е напълно възможно да има и хибридна версия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марто

    5 4 Отговор
    Даам, наистина се очертава интересен салон.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Трифонов

    0 7 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    Добре, че салонът няма да е само това горе. Щото ако е само това, не виждам абсолютно нищо интересно. Абсолютно нищо!
  • 3 ккк

    2 4 Отговор
    Аз лично виждам тук, доста скъпи автомобили, може би твърде далеч от практичността и ергономичността - такава, каквато аз я разбирам.

    Ако един автомобил е далеч от Нашите финансови "възможности" и не отговаря на "естествените" Ни потребности, е аз се чудя, защо е създаден ? И никак въпроса ми не е наивен ! Знаете ли колко струва всичко това - милиони. И то може би на вятъра.

    За мен отговора най -често гравитира около наблюденията, че по този начин се създават изкуствени -сензационни "вълни" от преливащо разнообразие в трескаво търсене "за всеки вкус по нещо". Но някак по издържаните и по-естетичните, да ако щете и по-качествените и практични автомобили / вкл. в оборудването си/ са винаги по-скъпите и винаги са ориентирани по посока на по-новите /модели/!

    Сега нещо фаровете не са доизкусурени - нема грижа след 1,2 години пускаме нов фейстлифт. Тук нещо проблеми със скоростната кутия - нема пробем виж другия модел, ама и това не ти харесва - има "опция" срещу доплащане!

    ????!
  • 4 Марио

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Марто":

    И аз така мисля.Има хубави колици
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Carrol

    0 0 Отговор
    https://getinsurancenowfast.org/ - cheap car insurance
    auto insurance quotes
    cheap car insurance
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.