Last news in Fakti

25 Август, 2017 18:06 3 997 5

Едномилионното Porsche 911

  • porsche-
  • 911
Едномилионното Porsche 911 - 1

54 години след дебюта на култово Porsche 911 от конвейера слезе милионният екземпляр от модела. За да отпразнуват прекосяването на знаменателната граница, от Щутгарт са подготвили специална лимитирана версия на спортната кола.

Едномилионното Porsche 911

Става дума за 2017 Porsche 911 Carrera S оборудвано с двигателя на 911 GTS, което означава, че юбилейният автомобил разполага с мощност от 450 конски сили. Боядисано е в красив нюанс на ирландско зелено, напомняйки за първите 911, които са излезли на пазара през 1964 г.

Едномилионното Porsche 911

През последните десетилетия 911 се утвърди като най-стратегическият модел на Porsche. Именно благодарение на него автоконцернът от Волфсбург е най-печелившият производител на автомобили в света.

Едномилионното Porsche 911

Едномилионното 911 не се продава. Не сега и може би никога. То е просто за гледане и най-вероятно ще се озове в музея на Porsche.

Ето и няколко великолепни снимки на 2017 Porsche 911 Carrera S в Манхатън, Ню Йорк:

Едномилионното Porsche 911

Едномилионното Porsche 911
Едномилионното Porsche 911
Едномилионното Porsche 911
Едномилионното Porsche 911


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 порше

    7 2 Отговор
    Супер, само не мога да разбера защо като е милионното не го направят топ версията със всичи екстри - Турбо С

    Коментиран от #2

  • 2 911

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "порше":

    Може би за да се доближи максимално до първите екземпляри 911. :)
  • 3 ккк

    5 6 Отговор
    Оставям настрана всичко друго и да Ви кажа, че на някой автомобили "просто" някой цветове не им отиват. А други напротив много им отиват и "просто" са създадени за тях.

    Това е същото като и с комби версиите на някой модели "просто" не "отива" да имат комби. Така можем да изброим още много неща. Но !

    Накратко.

    Тук зеленият цвят контрастира спрямо общата визия и преминава в неприятно тонирани акценти, сякаш изкривени от зеленият цвят до неузнаваемост в неестествен силует.

    Някак изглежда доработван, да, сякаш е гаражно добоядисван от Чичо Пешо доло у гаражо. За каретата по седалките и за формата на алуминиевите джанти "просто" нямам думи и затова ще замълча.

    Имиджът и достойнствата тук са от висока класа -доказани през времето и този цвят "просто" не му отива. Нищо че някога е бил класен. Сега не е !

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Пръцко

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "ккк":

    прав си!
    Първото ми впечатление от снимките беше, сякаш съм изтупал и изкарал на слънце стар прашен каскет от килера!
    Просто усещане, ти го обясни с думи и образи, тенкс!
  • 5 копеле

    4 4 Отговор

    До коментар #3 от "ккк":

    Доста си прав мой, този цвят е отвратителен за тази икона. Уж големи акъли а са се окъкали яко. Жалко за номер 1.000.000 трябваше да е нещо главозамайващо. Представям си Ферари в този цвят....майко ще отида в Италия да ги избия