Last news in Fakti

1 Септември, 2017 10:36 9 118 31

Новата Toyota Land Cruiser Prado е още по-проходима

  • toyota-
  • land cruiser-
  • prado-
  • франкфурт 2017
Новата Toyota Land Cruiser Prado е още по-проходима - 1

Японците от Toyota анонсираха новите си модели, които ще представят в средата на септември, по време на автомобилното изложение във Франкфурт. Една от иновациите е всъдеходът Land Cruiser Prado.

Информацията за новото поколение на култовия всъдеход е малко, но производителят съобщи най-основното. Автомобилът ще запази конструкцията си на рама, като возилото ще стане още по-проходимо от досегашното.

Съдейки по фотографията, която изтече в интернет пространството, външните изменения по автомобила ще са малки. Нови ще са предните и задни светлини, броните и радиаторната решетка.

В оборудването ще бъдат включени адаптивни фарове, система за предупреждение от фронтален удар, която ще е с възможност за разпознаване на пешеходци и още куп други електронни помощници.

Все още няма информация за двигателната гама на новата Toyota Land Cruiser Prado. Освен новото поколение на Land Cruiser, във Франкфурт японците ще демонстрират и концептуален вариант на хибридния кросоувър C-HR.

Освен тези два автомобила с повишена проходимост Toyota ще покаже наточен Yaris GRMN, който ще има двигател с мощност 205 конски сили, както и нова версия на комбито Auris Touring Sport, носеща наименованието Freestyle.

Новата Toyota Land Cruiser Prado е още по-проходима


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реално

    35 18 Отговор
    Там до където немските кошници стигат от там тръгват Тойотите ;)

    Коментиран от #2, #6, #21

  • 2 Пазарен Либерализатор

    15 14 Отговор

    До коментар #1 от "реално":

    Не е точно така, защото от където мине G класа ленд круйзера доста ще се изпъва. Иначе да, TLC е доста проходим във всякакви условия.

    Коментиран от #3, #11

  • 3 реално

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Напратив един крузър от 70-те и 80-те ще свърши същата работа, а колкото и да е чудно миналата година произведоха една партида чисто нови от тази генерация за фенове, как се вика ;)
    Оставете ги тия Г-еги да проходими са, но са далеч от здравината на крузърите, а с оглед на местата за експлоатация това е мн. важно условие.

    Коментиран от #4

  • 4 Пазарен Либерализатор

    23 5 Отговор

    До коментар #3 от "реално":

    TLC 70, подобрена произведоха наскоро. Аз ти говоря за G класа, обикновена, не наточен мутренски тунинг с нископрофилни гуми. Гегата е изключително здрав, устойчив и проходим автомобил. Тойота също.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 onq s konq

    5 39 Отговор

    До коментар #4 от "Пазарен Либерализатор":

    Имам лични фпечатленя от Г класата и те не са добри!Виж Х-3 си е друга работа и си е истински жип !

    Коментиран от #13, #14, #18, #31

  • 6 Путкин

    14 29 Отговор

    До коментар #1 от "реално":

    Имах ленд Крузър и ленд Роувър и Г класа. Първо махнах Тойотата щото на 140км. в час по магистралата се литка гадно, повече от 165км. в час не вдигна и бучеше като хеликоптер. Роувъра и Мерцедеса на магистрала са в пъти по стабилни и по бързи. В планината са на едно ниво но в кално Г класата мина от там дето и уазката не можа(имам и Уаз) като комфорт Роувъра е най луксозен макар, че Г класата е тунинг Брабус 388коня. Всичките коли съм ги купувал чисто нови, развалят се еднакво често и ремонта им струва почти по равно ловец съм и ги мачкам яко не ги жаля и пътувам много затова махнах японската щото отстъпваше от другите.
  • 7 User

    15 17 Отговор

    До коментар #4 от "Пазарен Либерализатор":

    Където минат Уазката и Нивата, Гегите закъсват.

    Коментиран от #8

  • 8 Пазарен Либерализатор

    15 7 Отговор

    До коментар #7 от "User":

    Карай си УАЗ-ката със здраве.
  • 9 666

    8 16 Отговор
    Най доброто за планината е Jeep Wrangler Rubicon!!!

    Коментиран от #30

  • 10 Марио

    12 13 Отговор
    Преди години имах toyota land cruiser 120 от 2007.Железен беше.Нямаше грешка и на магистралата си карах с 190

    Коментиран от #19

  • 11 Гост

    20 7 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Кой в днешто време ще ти вкара Г класа в гората бмв или друг нов джип. Г класата и Тойотата стават за гората а не да ми хвалят паркетниците на бмв че ставали за гората. Някой да е чувал да хвалят бмв за гората? Топ гиър представиха бмв х6 и даже човека си го каза правилно че не става щото е паркетник бмв х5 е същата работа-паркетник

    Коментиран от #12

  • 12 Пазарен Либерализатор

    19 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Аз. На лов ходя с гега G350 с лебедка, шнорхел и офроуд пакет или патрол със сходни характеристики. Тойотата на брат ми също я тормозя редовно. Никога не съм се заглавял където и да било, минавам от където си искам. Х5/6 няма да издържи физически и ще се получи полу-разпад, баварките са с алуминиеви носачи и са прекалено ниски за гората.

    Коментиран от #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 копеле

    12 6 Отговор
    Ходя много по офроуд. Който казва че G класата не е здрава и проходима е малоумник, какви работи ми видя окото с тази заветна машина не е истина, побеля ми косата. Други марки дето ми ги хвалите се изложиха доста но G-то е велико. Знам че ви излизат циреи от зад като чуете Мерцедес . Парички да има само.
  • 16 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Пазарен Либерализатор":

    Е само ти ще я вкараш там то се изисква смелост ама кой ли от ония богатите с бмв или дпуг щу я вкарат ще я вкарат в гората никога няма да стане. Тех ги е страх да не закъса или потроши нещо ти ги не жалиш щото гегата и тойотата като строшат нещо има резервни части за тях макар че те почти не се трошат

    Коментиран от #17

  • 17 Пазарен Либерализатор

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Там, където вкарвам гегата и патрола с Х5/Х6 изобщо не може да се стигне, защото реално път няма, има места, от където може да се мине и места, от където не може да се мине.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 кроко

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "Марио":

    Карал си ти, с 290 !
  • 20 Киро

    8 1 Отговор
    Браво, страхотен автомобил!
  • 21 Японски ръЖдоч

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "реално":

    .....там тойотата е вече изгнила хахаххахаха смешни сте.....
  • 22 НЯКОЙ НИКОЙ

    5 1 Отговор
    Е АЗ КЪТО по малко знаещ кога БЕ МЕ ВЕ направиха жип май откакто купиха Роувър ха съга Оня с Коня да каже как ще си го купи това чисто новото "паркетче" пред ония където правят тъкиви техники от войната
  • 23 Кольо Камиона

    9 1 Отговор
    Тойотата е страхотна за сериозен офроуд, възможностите и на магистралата са ограничени. Х5 не се страхува от 200км/ч++ на магистралата, офроуд възможностите му са ограничени. Въпрос на приоритети.

    Коментиран от #28

  • 24 Антимангал

    2 9 Отговор
    Всички японски (джипове) са грозни, кичозни, скучни и бавни!!!

    Коментиран от #25

  • 25 Евлампи

    7 2 Отговор

    До коментар #24 от "Антимангал":

    Може да са грозни, но арабите само Тойота карат.

    Коментиран от #27

  • 26 Иван Господинов

    4 2 Отговор
    Това е истински джип и то директно от магазина. Никой вече не прави такива - просто никой
  • 27 Алфа Ромео

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Евлампи":

    Ами другите просто не вървят в тия жеги и в тези пясъци.
  • 28 Иван Господинов

    0 3 Отговор

    До коментар #23 от "Кольо Камиона":

    Разбира се че не страхува но после ти се страхуваш като видиш колко ти струва стая скорост в сметката ти от бензиностанцията. М/у другото миналата година бутах един такъв болид с аеродинамика на автобусна спирка. Беше се окопал точно на една педя сняг на паркинга пред МОЛ Варна. И изобщо как реши да сравниш това недоразумение с истински джип? Само ей така по визуална прилика?

    Коментиран от #29

  • 29 Кольо Камиона

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Иван Господинов":

    Коментарите ми се базират на личен опит, а не на съчинения по картинка
  • 30 Вранглер

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "666":

    Особено с 3.6 В6 мотора 285 к.с. ... Чудовище! Който не е карал или поне да се е повозил, не знае какво е и само "-" може да "цъка". ИСТИНАТА Е ВЪВ ВРАНГЛЕРА! Той има най-много афтърмаркет ъпгрейди, да се чуди човек какво да си поръча.... Всякакви глезотии има!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.