28 Януари, 2018 14:10 7 265 3

Арестуваха руснак, хапвал и гледал филм зад волана

  • куриоз-
  • фоя гра-
  • франция

Руски шофьор бе арестуван край френския град Лавал, след като бе заловен яде и да гледа филм, докато кара колата си, съобщава Ouest-France. Табиетлията поставил лаптопа си на арматурното табло и си пуснал филм, замезвайки препечени филийки с фоа гра.

Във Франция яденето зад волана е забранено. В закона обаче дори не е разгледана потенциална възможност някой да гледа филм, докато шофира.

В крайна сметка руснакът бил глобен €750 за създаване на опасна ситуация на пътя и изпратен по живо, по здраво с предупреждение да отложи гурманско-кинематографичните забавления за след края на пътуването си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зелено човече

    27 0 Отговор
    Да се радват, че е е хапвал, а не е пийвал водчица
  • 2 Вальо Паралакса

    13 4 Отговор
    Само на vw beetle можеш да сложиш и телевизор и салата и ракия и основно с 5 филийки хляб и торта който е карал знае цялата кола е едно тъбло

    Коментиран от #3

  • 3 Imthedevil

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Вальо Паралакса":

    Какво значи "тъбло", неграмотнико?!