19 Февруари, 2018 15:15 6 342 9

Това е новото Porsche 911

  • porsche-
  • carrera-
  • 911
Това е новото Porsche 911 - 1

В интернет пространството се появи първа снимка на новото серийно Porsche 911. Купето е заснето без камуфлаж в сервизния център на марката в Германия. Новото Porsche 911, което е с вътрешнозаводски индекс 992, е снимано само отзад, но в огледалата в горната част на снимката се вижда и предницата.

Фирмените овални фарове присъстват и тук, а основен акцент в новостите са различните вентилационни отвори, както и тесните диодни светлини по цялата широчина на каросерията. Раздутите калници и четирите ауспухни накрайника пък ни подсказват, че пред нас е версията 911 Carrera 4S.

Това е новото Porsche 911

По непотвърдени данни този автомобил ще се оборудва с трилитров турбошестак, който е заимстван от настоящия модел, но е форсиран до 450 конски сили. Очакванията са, че новата 911-ка с каросерия 992 ще се оборудва изцяло с турбомотори, като дори и 911 GT3 ще се раздели с атмосферния си двигател.

Освен това, опозитният двигател е преместен с три сантиметра напред, като това се прави с цел още по-добро разпределение на масата по осите. За първи път се очаква новата 911-ка да получи и хибриден силов тракт, но той ще се появи по-късно - чак през 2020, една година след дебюта на модела 992.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 псевдо олигарх

    23 2 Отговор
    минаха ли данъчните проверки за да го капарирам вече, един приятел от порше ми прати офертата.. има намаления за фолк изпълнители
  • 2 хе хе

    17 0 Отговор
    Шиши няма да се побере в него !
  • 3 Като гост

    18 0 Отговор
    Къде са лададжиите да кажат как не става.

    Коментиран от #4

  • 4 Лададжия

    7 9 Отговор

    До коментар #3 от "Като гост":

    Не става
  • 5 Москвичист

    3 7 Отговор
    Не става.

    Коментиран от #6

  • 6 Като гост

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Москвичист":

    Със здраве да си караш москвето цял живот
  • 7 Я. Петров

    3 2 Отговор
    Споко, това са новите Депутатски коли.Оти мерцедесите за по 100 000 лв харчат много.Туи хибрид бе. Бойко и Курни ша са разцепят от кеф.Браво на Порше, че са изкарали евти автомобил за нашите бедняци.
  • 8 Японеца

    0 9 Отговор
    Жалко, това технологично чудо не си сменя визията още от Фердинанд Порше.
    Добре че изкараха Панамера, която с изключителен дизайн.

    Коментиран от #9

  • 9 Гошо

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Японеца":

    911 е класика и е най-ексклузивния модел на Порше.Това е емблемата на марката, няма защо да го променят драстично, еволюцията на перфектния спортен автомобил е достатъчна.
    VAG отново показаха кой е на върха.