Last news in Fakti

9 Март, 2018 18:56 5 253 2

Щракнаха новото Volvo S60

  • volvo-
  • s60

Шведското сп. Teknikens Värld публикува снимка на следващото поколение Volvo S60, направена в завода на компанията в гр. Торшланда. Премиерата на седана ще се състои чак в края на лятото и разкриването на външността му се смята за сериозен теч на информация, макар че самото изображение не показва нищо невиждано.

Неизвестният фотограф е успял да заснеме новото S60 само отзад. Този ракурс обаче е най-важен, тъй като предницата надали ще се различава от тази на комбито V60. Дизайнът на седана следва стилистиката на флагмана S90.

Третата генерация на Volvo S60 ще бъде построена на платформата SPA. Гамата от двигатели няма да се различава от тази на V60. Бензиновите модификации ще носят индекси T5 и T6, а дизеловите - D3 и D4. Ще има и две хибридни версии, обозначени като T6 Twin Engine и T8 Twin Engine. Всички варианти ще се оборудват с осемстепенен автоматик, но за дизелите ще се предлага и механика с шест предавки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ироничен

    2 2 Отговор
    Все забраняват дизелите и всеки нов модел с дизел?
    Аз самият карам Волво с Д5 и съм доволен. Предполагам, че този седан ще бъде добър и близък до размерите на старата 80-ка.
  • 2 незнайко

    2 1 Отговор
    Това ръбато малко прозорче на задната врата не е никак красиво ! Да беше поне заоблено, като старото С60 !