Last news in Fakti

20 Март, 2018 15:25 9 375 2

Идиоти зад волана (ВИДЕО)

  • автомобили-
  • шофьори-
  • инциденти
Идиоти зад волана (ВИДЕО) - 1

Всеки от водачите на моторни превозни средства, предвижвайки се с кола или пък пеша, става свидетел на... меко казано абсурдни ситуации на пътя. Много често подобни случки стават заради небрежност и стечение на обстоятелствата, но не са малко и случаите, в които водачите се държат на пътя като пълни идиоти. Видеото, което ви показваме, е запечатало точно такива шофьори. То е забавно, но гледайки го не е зле да се замислим и да сме по-внимателни на пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пази Боже

    0 0 Отговор
    Първата сцена с изпреварване пред Тир и вмъкване в последният момент го направих веднъж почти както на видеото, слава на Господа че не ме наказа подобаващо щото не ми е ясно как се измъкнах, а тираджията нито намали нито отби дори леко