Last news in Fakti

21 Март, 2018 11:13 4 424 13

Най-бързите Porsche-та от 0 до 100 км/ч (ВИДЕО)

  • porsche-
  • топ 5-
  • ускорение
Най-бързите Porsche-та от 0 до 100 км/ч (ВИДЕО) - 1

Компанията Porsche избра най-бързите си автомобили на старт. За целта от Porsche изпробват всичките си модели и в крайна сметка отсяват петте най-най. Интересно е да се каже, че в топ 5 не попада нито едно Porsche, произведено преди 2002 година. Най-старото Porsche, което е в петицата е Carrera GT, произвеждана през периода 2002 - 2006 година. Вижте и останалите най-бързи Porsche-та.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    3 24 Отговор
    Тия от VAG за чеп за зеле не стават ...

    Коментиран от #3

  • 2 Янко

    12 5 Отговор
    А япончетата стават само за служебни, щото са в клас автомобилни асматици. Японска кола за лична си е чист мазохизъм.

    Коментиран от #4

  • 3 Трифон

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Японец, тия твоите любимци такива коли дори не могат да нарисуват, камо ли произведат!
    На климатици и телевизори ги докарват нещата.. :DDD
  • 4 Монтьора на ДВГ

    1 9 Отговор

    До коментар #2 от "Янко":

    Прав си Японците коли не могат да правят.Трудно е да се догонят швабите с цени на китайските си части с надпис Made in Germany колкото пет заплати.И не е лесно да правиш автомобили които са по-два пъти на месеч в сервиза.Винаги ми е било смешно като видя как някъв немски търалясник спира пред сервиза.Започвам да виждам пари и кисели лица.

    Коментиран от #5

  • 5 Янко

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Монтьора на ДВГ":

    Много заблудено човече си ти, иди до което и да е дилърство на японски псевдо коли и виж какво се случва в сервизите. Също питай и някой обективен майстор от дилърството дали не се чупят японските коли!??
    Се'шс се на къде отиват нещата, само, че при едните ти е кеф да ги караш, а другите са пълни дървета!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Хихих

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Янко":

    Ти при японски дилър какви коли искаш да видиш?Ако не знаеш мотора на Outlander-a е немски.Знаеш ли как един от фирмения сервиз на Митсубиши ми обясняваше как било едва ли не задължително мотора(немски кенеф)да гори по кило масло на 1000км?Знаеш ли какво казва собственик на немски кош като спре на бензиностанция?Масло-до горе.Прехвалени кофтори.Ако на теб ти е кеф на всяка почивка да си омазан до лактите в масло,другите предпочитаме да си го спестим.
  • 7 РЗС

    3 2 Отговор
    И петте модела показани във видеото ще разчекнат всяка японка начело със ГТР, затова стига сте врескали и да не съм чул за цени,че новия гтр струва колкото порше.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Inspektora

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "РЗС":

    Гледай тук как го разчеква:
    https://www.youtube.com/watch?v=mql05LU0yz4

    Коментиран от #9, #10

  • 9 2233

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Inspektora":

    Егати старта за малко да угасне порша, жена ми ще направи по-хубав старт!
  • 10 РЗС

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Inspektora":

    хахаха тоя ли клип точно намери? тая кола се пуска няколко старта на Vmax200 и шофьора не можа да направи нито един свестен старт, тръгваше с 2 секунди закъснение на пресецвания. Ти не мислиш ли,че грамотен шофьор би тръгнал по-добре?
  • 11 Язе

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "РЗС":

    Доколкото видях само един модел от клипа слиза под времето на ГТР до 100км.Виж добре каква му е цената и тогава говори че Нисан гони Порше по цена.Вместо да се изхвърляш с такива изказвания вникни в това че Нисан модел 2007год.все още мачка здраво 11год.след излизането си.На твоя език казано- ще разчекне четири от показаните пет Поршета.

    Коментиран от #12

  • 12 РЗС

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Язе":

    Смешко, най-бавното порше от тези е точно карера гт и взима 0-100 както е показано за 3.9сек, модела е от 2002 година. Въздесъщия оризарник дето визираш е от 2007 или 5 години след поршето и също ги прави 0-100 за 3.9сек, всички други поршета разчекват оризарника та дори до най-новия фейслифт има хиляди тестове на двете коли вземи погледай малко в тубата, гтр никога не е бил порше когато колите са стокови.

    Коментиран от #13

  • 13 Inspektora

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "РЗС":

    Поршето не е лошо, но е прекалено прехвалена кола. Японците показват, че може да се направи спортен автомобил, който е на половината на цената на порше. И твърдения от сорта "японците не умеят да правя автомобили", "оризарници", и т.н. са смешни и несериозни. Рови в ютуба - има доста клипове където гтр-а бие порше.