23 Март, 2018 18:32 11 497 15

Range Rover и Q7 в едно за 22 хил. лева

  • changhe-
  • q7

Китайската автоиндустрия избълва поредното менте на няколко западни модела едновременно. Changhe Q7 заимства дори името си от флагманския всъдеход на Audi.

Не е нужно дълго съзерцание, за да се забележи, че новият китайски кросоувър прилича на Range Rover. Стоповете пък напомнят на Porsche Cayenne.

Интериорът сякаш не е краден от някой конкретен модел. Впечатление прави най-вече огромният вертикален дисплей на централната конзола.

Changhe Q7 е дълъг 4 655, широк 1 855 и висок 1 720 мм при междуосие 2 670 мм. Ще се предлагат две версии с пет- или седемместен салон.

Със задвижването на немалкия всъдеход ще бъде натоварен 1.5-литров турбомотор Mitsubishi 4A91T с мощност 150 к.с., съчетан с 6-степенна ръчна скоростна кутия или вариатор, които предават въртящия момент към четирите колела.

В зависимост от модификацията и екстрите Changhe Q7 ще струва между $13 900 и $23 500 (€11 250 - €19 000).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    28 22 Отговор
    Браво на китайците -А руснаците кога =скоро няма да е

    Коментиран от #3, #4

  • 2 то6

    21 7 Отговор
    купувам
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Геро

    18 14 Отговор

    До коментар #1 от "стоян":

    Какво "браво"??;)
    В това няма грам творческа мисъл. Сбирщайн от няколко марки и за капак - двигател със 150кс;)))))
    И от милиард и кусур китайци, на никой не му хрумна да турят някой йероглиф, a не точно Q, дето алфа и ауди още не могат да се разберат чий патент е;)
    Нямам желание да го купя, макар че на цена е колкото Дъстер
  • 5 гостенин

    12 12 Отговор
    По-добра е от Ровъра и само за 22к! Тук ще върви много, хеле с големия дисплей направо е трепач батка. Само се слага едно Range Rover и си N 1
  • 6 Айде-айде

    23 7 Отговор
    Краш тест... Минус 5 звезди...
  • 7 niamatakav

    5 3 Отговор
    интериорът е Volvo
  • 8 Боби

    4 4 Отговор
    Интериора е по-скоро заимстван от TESLA
  • 9 Цане

    10 4 Отговор
    Добра оферта е. Само за 22 000 лв.получаваш "Range Rover", съответно висок имидж а поддържаш количка Мицубиши. Махаш китайските лепенки, лепиш стикер на Ровър на капака и си равен с равните.
  • 10 РЗС

    2 4 Отговор
    А за 18 хиляди лева - Лада Веста или Лада Нива. АХАХАХААХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА Руско му кажи и не го обиждай повече, в друга статия написах,че най-долното качество е руското на земята и след час изникна тази статия да ми подкрепи твърдението.
  • 11 gnne

    3 2 Отговор
    А тук Гришата искаше по 35 бона за по-малки джипчета. Сигурно бг работниците са взимали 2 пъти повече заплата, ама надали
  • 12 щурчо

    3 0 Отговор
    не лоша колицата,ама каго опре до ремонт и резервни части ще се удари на камък!
  • 13 Dan

    1 1 Отговор
    Изглежда супер! Айде сега да го сравним с тойота ярис 2017 само за скромните - От 24 390 лв ! Е***ти смешната таратайчица , нещастна! :D
  • 14 мамо аз съм пилот

    0 0 Отговор
    защо да е таратайка. В случая говорим за кражба на технологии. Замислете се- не плащаш на дизайнери или поне не много, не плащаш за разработка на нови технологии- двигатели, шасита. Плащаш за материали и за сглобка.Ползваш наготово и гребеш с пълни шепи от чуждия опит. Печели клиента, но разбира се в случая че колата не е абсолютно менте. Когато купувате нов продукт, Вие плащате за марката, маркетинга, развойната дейност и разбира се за самия продукт. Тук са спестени първите три и ето ви резултата. Лошо е ако е спестено и от четвъртото, но това с Вас няма как да го проверим. Аз лично ползвам телефон coolpad, китайски, дошъл през алиекспреса. Вече повече от две години го ползвам- няма проблем с батерията, с тъча, няма софтуерни бъгове, мокрил съм го, изпускал съм го, стой масивен като първия път когато го взех в ръцете си. Купих го за 200 лева, а за преди 2 години за същите характеристики си бяха необходими поне около 400-500 лева. Няма гаранция, но не ми е и трябвала. Защо джипката например да не е нещо подобно на моя coolpad . Е разбира се с такъв автомобил шанса да хванете някоя пич*рана, спада до минимум, но всеки с приоритетите си в живота.
  • 15 gggg

    0 0 Отговор
    хахахаха,1.5 литров търбомотор на тоя туч.Те това вече трябва да се види.Все едно да сложиш двигател от косачка на каравана.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА