Last news in Fakti

25 Март, 2018 10:11 23 036 11

Цени на употребявани Ford Mustang у нас

  • ford-
  • mustang-
  • българия
Цени на употребявани Ford Mustang у нас - 1

Новият Mustang вече е факт и цените на предишното поколение поемат плавно надолу като това важи с еднаква сила както за купето, така и за кабриото. Въпросният нов Mustang се предлага и у нас, но това е неговата европейска версия.

Ако искате истински "американец" ще трябва да се доверите на продавачите на употребявани автомобили у нас. Бърза справка в най-големия сайт за автомобили в България показва, че американски коли Mustang има у нас, при това на относително прилични цени - не евтини, но атрактивни.

Класическите поникари от 60-те на миналия век не са за препоръчване за покупка от БГ, защото са скъпи и повечето са с неоригинални части. Ако искате такава класика, то съветът ни е да я потърсите директно от зад Океана. Но ако говорим за моделите от 21 век, то и у нас има и добри екземпляри.

Базовият мотор на дебютиралата през 2004 г. кола е четирилитров бензинов V6 двигател със само 210 к.с. GT версията обаче разчита на V8 с 300 к.с., а бутиковите изпълнения като Cobra, Boss и GT500 са доста по-мощни, но и значително по-скъпи за обслужване.

Mustang е екипиран с 5-степенна механична или автоматична скоростна кутия, като за по-късните издания се предлага и 6-степенен автомат. Най-удачният компромис между цена, качество и истински американски дух е GT-версията, която е с класическия V8 мотор, разполагащ с неповторим звук. Вижте какви Ford-ове Mustang се предлагат у нас ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    20 28 Отговор
    Мноооооооого отдаван американските коли изостанаха от европейските! Да ефтини са ефтина подръжка ма са казани страшни!
  • 2 Гост

    27 9 Отговор
    Истинските Мустанги се правеха едно време, сегашните модели са сглобени като обикновените коли с евтини материали и твърда пластмаса.
  • 3 Koko

    6 6 Отговор
    Малко тъпа статия за класическите от миналия век, защо да не се купуват кало от БГ нали и те са дошли от Америка. Това не е всекидневна кола и всичките части са позаявка от USA
  • 4 Ник

    7 3 Отговор
    Да не говорим, че много голяма част от внесените са удряни, а някои от тях много лошо са удряни после добре напудрени и след това им искат едни пари.
  • 5 Валдер

    9 11 Отговор
    Американски боклуци далече по качество от японски и немски коли боята им изгаря водна помпа двигател карат до 60 -70000 мили седалките не изтйрбушват за 2 3 годиниКарал съм такси 7 години в сащ и това са впечатленията ми
  • 6 vasik atanasova

    6 8 Отговор
    за нищо не стават
    само една визия
    външно
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Христо

    5 7 Отговор
    Тва е кола за позьорчета! Преди около година на пътя Димитровград-Хасково засяках едно такова надъхано позьорче. Изпреварва ме с газ и умишлено оставя 10-15см между огледалата ни... Е аз скромния с комби... закачих му се на един метър от задната броня. Напъна се момчето, но не може да избяга 1км и се прибра в дясната лента. След като го изравних праснах една брутална усмивка и го гледам... пича ме погледна и отвърна глава бая засрамен.

    Ако ще е мустанг с разните му надписи "шелби" и не знам си какво, то да е от истинските! Тея съвременни пластмасови кенефи не си заслужават разходите...

    Коментиран от #9

  • 9 аааа

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Христо":

    нормално,колега. на тоя 6 цилиндровия с 210 кс максималната му скорост е 180км/ч. с всяка нормална кола над 100 кс на дълъг път можеш да се гавриш с него
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Boris

    0 0 Отговор
    Колко разбирачи .. даже не са виждали Мустанг на живо но иначе им знаят сосурите