Last news in Fakti

5 Май, 2018 12:06 7 222 4

Вижте как Ford тества пикапа Ranger (ВИДЕО)

  • ford-
  • ranger-
  • тестове
Вижте как Ford тества пикапа Ranger (ВИДЕО) - 1

Компанията Ford разпространи едно интересно видео, на което са показани част от тестовете на новия пикап Ranger. Изпитанията се провеждат, както на различни трасета, така и в различни климатични условия.

Има и моменти от клипа, в които се вижда, че заради сложностите на релефа колата се управлява само от компютър. Новият Ranger беше представен статично на автомобилното изложение в Детройт през зимата. Моделът е оборудван с 2.3-литров бензинов двигател, който е снабден с турбокомпресор и е от семейството EcoBoost.

Характеристиките му все още се пазят в тайна, но се знае, че работи съвместно с десетстепенна автоматична трансмисия, през която момента се предава и на четирите колела. Ето как Ford тества новия Ranger.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Денис

    13 3 Отговор
    Идеалният автомобил за разбитите улици на София.
  • 2 Бесен Язовец

    18 17 Отговор
    Този Форд-пикап е направо бомба, но сега ще набягат русуфилити и ще кажат, че уазката е по хубава ! Макар, че те и дори за уазка пари немат, па камо ли за Форд !

    Коментиран от #3

  • 3 от ДПБ Карлуково

    11 8 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    И тука ли ги откри русофилите? Мачкай ние сме с теб!
  • 4 ЮМЗ ТО МИЙ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ

    6 10 Отговор
    КЪТ ГО ЗАБИЯТ В НЯКОЙ ТРАП ДА МИ ЗВЪННАТ.....