Last news in Fakti

9 Май, 2018 10:29 4 355 5

Здравей, Cullinan!

  • rolls-royce-
  • cullinan

Ден преди официалната премиера на първия всъдеход в историята на Rolls-Royce сайтът Carscoops публикува снимка на модела от закрита презентация. Автентичността на кадъра не може да бъде потвърдена, но чертите на автомобила съвпадат напълно с шпионските фотографии.

Rolls-Royce се заканва Cullinan да стане най-луксозният всъдеход в света. Построен е на алуминиева платформа и ще бъде първият модел на компанията с двойно предаване. По непотвърдена информация задвижването ще бъде поверено на 6.75-литров V12 с мощност 570 к.с. и максимален въртящ момент 900 Нм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    7 14 Отговор
    Ами ... грозно е.
  • 2 Гост

    10 1 Отговор
    Голяма прилика с КОРТЕЖ-а на Путин

    Коментиран от #5

  • 3 Курин

    5 4 Отговор
    Бас ловя че Кортежа на Путкин има повече екстри.........

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ами от къде мислиш са крали ушанките.Тези пияндета не могат да измислят нищо ново.Цялото им автомобилостроене е на основата на крадени или стари модели западни аналози.