Last news in Fakti

9 Май, 2018 14:30 6 497 15

Новата Fiesta с повишена проходимост

  • ford-
  • fiesta-
  • active
Новата Fiesta с повишена проходимост - 1

Ford Fiesta Active представлява леко повдигната версия на новата генерация на популярния модел на Ford. Този вариант ще бъде предложен на европейските клиенти на марката в три различни комплектации.

Новата Fiesta с повишена проходимост

Иначе колата е по-висока с 18 мм, а в сравнение със стандартната Fiesta, модификацията Active разполага и с разширена с 10 мм колея. Предните амортисьори са модернизирани, като идеята им е да направят возията по-комфортна в леката пресечена местност, за която е предназначена модификацията.

Новата Fiesta с повишена проходимост

Автомобилът разполага и с различни настройки на електронната система за устойчивост, както и ново програмно обезпечение за кормилния механизъм. Новата Fiesta Active има три режима на движение - Normal, Eco, и Slippery, като последния е идеален за хлъзгави настилки.

Новата Fiesta с повишена проходимост

Външно разлики се откриват в 17-цоловите джанти и в различната предна броня. Ще са налични и два нови цвята - Rough Metal и Absolute Black. Двигателите, с които ще се предлага Fiesta Active ще са еднолитров EcoBoost (85 к.с., 100 к.с., 125 к.с., и 140 к.с.), а така също и 15-литров дизел (85 к.с. и 120 к.с.).

Новата Fiesta с повишена проходимост


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GTE

    16 1 Отговор
    Ако цената надхвърля 33 000 лв няма за какво да говорим

    Коментиран от #2

  • 2 330и

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "GTE":

    33 500
  • 3 гост

    19 3 Отговор
    За такава цена може да си купиш Кашкай с предно други истински СУВ в този ценови регион. Форд много вдигнаха цените през последните 3г., скоро ще плачат, че продажбите им спаднали.
  • 4 Random

    6 20 Отговор
    Ford ли е - не ми го хвали, освен ако не е с 8 или повече цилиндъра.
  • 5 ами

    9 5 Отговор
    не,мерси
  • 6 Гост

    9 1 Отговор
    15 литров дизелак? Бах мамуу

    Коментиран от #7

  • 7 Иванов

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Да! И само 85 к.с. или 120 к.с. от 15-литров дизел :D
  • 8 GGGG

    6 1 Отговор
    Бхти и Форда, как можаха от 15 литров дизел само 120 коня да изкарат.
  • 9 Непознат

    5 1 Отговор
    Има грешка бе хора,не 15 литров дизелов,а 1.5 дизелпросто грешка.
  • 10 Azzzzzzz

    5 0 Отговор
    Интересно, че цените на новата Фиеста са почти 1:1 с тези на сегашната генерация Фокус (който от края на годината ще бъде сменен с новата генерация)! При това положение не виждам, кой би избрал по-малката кола! Сега погледнах ценовата листа на Фиеста ST - над 50 хиляди лева... Успех с продажбите...
  • 11 Гост

    1 1 Отговор
    Дизела 1,5 да не е пак на Рено.

    Коментиран от #12

  • 12 Azzzzzzz

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Тц, изцяло техен си е!!!
  • 13 Аааа

    1 0 Отговор
    Пореднкя боклук
  • 14 Гост

    1 0 Отговор
    И как може кола с толкова издаден преден надвес да има каквато и да е проходимост? Да разбирам бронята "натиска" и увеличава сцеплението при вискока скорост, което от своя страна е несъвместимо с проходимост. Предната броня пада при заораването в първата по-дълбока локва или каране в малък коловоз, ако се случи че задницата е малко по-високо. Като гледам как във въпросната броня има 'матреал колкото за два компютъра Правец 486 и осветлението на малка кухня - не мерси. Във Форд ще те отръскат поне 1500лв. за накичената броня, само щото си решил да паркираш на плажа, заради приятелката си. Джантите са красиви - няма спор, но при първата нахална засилка ще оплакваш джанта са 400лв. парчето. Освен уплътняването на маркетинговата ниша 'уона би приключенец в мечтите си' и добавената стойност на "проходимите екстри" не вижвам реално как тази кола ще се използва по различен начин от най-обикновенна Фиеста за 18-20хил.лв.
  • 15 Николай

    1 1 Отговор
    Един Форд запалил зимата и го кръстили Фокус!