Last news in Fakti

11 Май, 2018 12:53 12 537 16

Над милион лева за свръхпроходимата G-Klasse

  • mercedes-benz-
  • g-klasse-
  • brabus-
  • тунинг-
  • g550 4x4²
Над милион лева за свръхпроходимата G-Klasse - 1

Немското тунинг ателие Brabus, което е специализирано в доработката на автомобили с марката Mercedes-Benz, представи офроуд пакета Adventure , който е създаден за най-голямото страшилище на Mercedes - G550 4x4².

Според тунинг специалистите с този пакет доработената G-Klasse ще притежава възможно най-добрата проходимост, която може да има един автомобил. Автомобилът разполага с ролбари, диодни прожектори на покрива, защита на мигачите и фаровете, лебедка и специален багажник на покрива.

Над милион лева за свръхпроходимата G-Klasse

Закрепването на задната гума също е усилено, а гумите са специални за офроуд и са разработени от BF Goodrich. Заради тях огромният клиренс е още по-висок. Още от промените са свързани с нова предна броня, отвори на капака за подобряване на вентилацията в моторния отсек, два шнорхела и раздути калници.

Вътре салонът е тапициран с кожа, на педалите са монтирани алуминиеви планки, а в подглавниците е избродирано логото на Brabus. Под капака се "мъдри" четирилитров V-образен битурбо осмак, мощността на който е 550 конски сили. Всичко това, заедно с автомобила Mercedes-Benz G550 4x4 се предлага за 540 242 евро.

Над милион лева за свръхпроходимата G-Klasse


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гръка

    37 9 Отговор
    Кой си купува толкова луксозен джип за да ходи по морените с него? Лада Нива би свършила същата работа...

    Коментиран от #10

  • 2 Иоуееееее

    25 1 Отговор
    Това на Шиша Пангма може ли да се качи?
  • 3 BRABUS

    7 5 Отговор
    ! !!
  • 4 Селянин

    25 2 Отговор
    Ами, аз съм редовно по горите и ако имам възможност, даже не бих се замислял. Всичко е въпрос на пари...
    То и да си направиш една сабя ще ти свърши работа, ама друго си е кекса, нали :)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Stefko88

    15 3 Отговор
    Фен съм на Мерцедес обаче едно Сузуки Джими ще върши същата работа за по-малко пари. Тоя брабус ще даде 20 на сто ако не и от горе на ниска предавка по черен път какво остава за в гората. Вярно яко добиче изглежда , но направете сметка сами , наличното гориво ще стигне до .... никъде. В с Лозен има г класа уж за офроуд правена вдигана па така па иначе , че и газ....и харчи като побесняла и минава къси разстояния. Пак казвам харесва ми много , особено харесвам пуховете , обаче това е армейски автомобил за превоз на хора и техника. Едно Джими може да измине пъти повече в по-лоши условия от колкото мусколестия титан. Същото е и в карате. Да речем .

    Коментиран от #8, #14

  • 7 Android

    16 1 Отговор
    Където Brabus има намеса, нещата са шукаритетни.
  • 8 6699

    20 2 Отговор

    До коментар #6 от "Stefko88":

    Човек който има 1 милион за кола надали му пука дали харчи 20 или 30 на сто. Надали някой милионер ще си купи Сузуки. Това е джип за хора с много пари които държът на лукса и робуват на марката,не е за обикновенни мунчовци

    Коментиран от #9

  • 9 Stefko88

    6 4 Отговор

    До коментар #8 от "6699":

    Аз не казвам , че е лош. Харесвам го и аз не иде реч за кисело грозде. Говоря за приложение на практика. В гората къде ще зареди ? Брезово сок ли ще сипе? Дал съм пример с автомобил от същата марка . Освен това брабуса няма да е 2.8 малолитражка. Ще е поне пет литра. Автомонтьор съм виждал съм бая коли. Казвам какво става на дело.
    Аз например след час два ще ида в гората и ще си дойда в понеделник сутрин , резервоара е на половина , колата е с две газови бутилки по 35л. Понеже ще върви из гората да има....
    Ако брабуса е със 100 литра резервоар ще го издуха за 300 км в планината най-много. Те казват "вседеход" това означава, че трябва да е максимално автономен и проходим. Иначе ако ви се ходи офроуд и не жалите бензина газ-66 е вашето возило :) истински змей ! Пак ще измине толкова . В гората не е важен лукса , важно е практическото приложение и резултата. Тойота форрънър? Кефи ме яко и на улицата да я видя се заглежда като по жена, джип чероки от около 95-6-та година? 4000 бензин ? Ох на Бачо! Газзз! Блейзър пикап? Дърт 6.2 дизел...красота... Красиви ръждиви варели много .....
    Та походи малко по планините и ще видиш приятел, практиката показва как лукса остава на заден план. И най якия и скъп джип да е като нема Тунджа и не върши работа е парче желязо.
  • 10 Stefko88

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гръка":

    Е как ще кажеш я гледайте къв Джим ме остави в нищото цел милион струва....много е хубав! Много съм доволен !
  • 11 ЮМЗ - ЗА ИЗВЛАЧВАНЕ ЗИМАМ 200

    4 2 Отговор
    КИНТА С ПРЕДПЛАЩАНЕ.......
  • 12 Тамън за магистралата

    5 0 Отговор
    Ий, йе! Че го чакаме да плашим народо по българските магистрали и междублокови пътечки. Че одим само напреде у тесното а като задръстим улцата че изскачаме с патлаците другите всичките да се отместят!
  • 13 Гошо

    4 3 Отговор
    За 30 пъти по-малко пари се взема УАЗка със същия дизайн и тройна проходимост
  • 14 dexter

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Stefko88":

    Въпросното Сузуки Джимни, което междувпрочем и на мен ми допада, няма да мине през тия места където може да мине това Г, защото ще му се изпочупят мостовете. Вътре са като на детска играчка ...

    Коментиран от #16

  • 15 кольо

    1 1 Отговор
    луноход
  • 16 Stefko88

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "dexter":

    От г до пух има разлика. Г е гражданска версия. То пинцгауера е още по-добре като вариант за офроуд , но излизаме от темата.
    Между другото попадна ми една стара енциклопедия своенна техника коли - камиони - бронирани машини. Направо се учудих Рено такво военно производство имат. Потърсих да видя новите модели и останах впечатлен , оказва се че правят много внушителни машини.не съм предполагал за тази линия на концерна. Виждал съм танк Рено в музея... Жалка работа. Ама явно са поработили последните 70 години.