Last news in Fakti

5 Юни, 2018 10:34 3 917 0

Ето го серийното BMW Z4

  • bmw-
  • z4
Ето го серийното BMW Z4 - 1

Новото Z4 на баварците беше демонстрирано като концепция почти преди година, а сега в интернет пространството бяха разпространени първите снимки на серийната версия. Автомобилът е скрит под камуфлаж, но въпреки това се вижда, че измененията спрямо прототипа Concept Z4 (горната снимка)са минимални.

Ето го серийното BMW Z4

В момента новото Z4 преминава тестове на пистата Miramas във Франция, където инженерите правят финални настройки на шасито. Автомобилът ще бъде демонстриран на някое от автомобилните изложения до края на тази година. Към момента баварците не разпространяват подробна информация относно ТТ данните на всички модификации, но има информация за най-наточеното Z4.

Ето го серийното BMW Z4

Става дума за версията Z4 M40i, която ще разполага с редови шестак с мощност 360 конски сили, със спортно окачване с адаптивни амортисьори, с електронен блокаж на диференциала, както и с усилена М спирачна система. Третото поколение на Z4 ще разполага с класически мек сгъваем таван, като наред с това масата ще е облекчена и за сметка на композитни материали.

Ето го серийното BMW Z4


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА