8 Юни, 2018 18:50 3 833 3

Range Rover спира тривратия Evoque

  • range rover-
  • evoque-
  • land rover

Jaguar Land Rover прекрати производството на тривратата версия на Range Rover Evoque, съобщава Autocar. Решението е взето заради изключително слабото търсене на модификацията, на която се падат едва 5% от продажбите на модела.

Занапред Evoque ще се предлага само с каросерия с пет врати, която се харчи добре. В гамата остава и кабриолетът, макар че той също не може да се похвали с кой знае какъв интерес от страна на купувачите.

Range Rover не е единствената марка, която спира производството на автомобили с три врати заради слабо търсене. Новите поколения на Volkswagen Polo, Kia Ceed и Opel Astra също нямат такива версии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асддса

    9 4 Отговор
    Определено трябваше да спрат това не доразумение кабриолета. на нищо не прилича на живо, не разбирам как може да пръснеш толкова пари за нещо такова.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 benzzz

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "асддса":

    Въпрос на вкус......казало кучето и си облизало м*дете
  • 3 вижся

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "асддса":

    то не е направено за хора с "квадратни разбирания" хора като теб