Last news in Fakti

27 Юни, 2018 14:16 8 032 24

Audi напудри A4

  • audi-
  • a4-
  • a4 avant-
  • модернизация-
  • фейслифт-
  • рестайлинг

От септември в Германия започват продажбите на обновеното Audi A4. С фейслифта седанът и комбито получават различни брони, нови джанти и допълнителен спортен пакет S line competition.

Рестайлинговите A-четворки ще се познават лесно по петоъгълните въздухозаборници с рисунък тип "пчелна пита" и вградени фарове против мъгла под основните светлини. Дизайнът на радиаторната решетка зависи от версията на модела.

Отзад има нови накрайници на ауспухните тръби с трапецовидна форма, между които е разположен дифузьор с по-малки размери от досегашния. Обновеното A4 ще може да се поръча с джанти с размер от 16 до 19 цола.

Пакетът Пакет S line competition (допълнение към S line) включва светодиодни фарове, спортно окачване, червени спирачни апарати, лого на праговете и 19-цолови колела Audi Sport. Специално за тази линия ще бъдат достъпни нов цвят с името Turbo Blue и заден спойлер като на RS4 Avant.

Колите в изпълнение S line competition ще се оборудват също със спортни седалки с комбинирана тапицерия, волан с три спици и интериорни декорации от въглеродни нишки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 грую

    29 26 Отговор
    остава си все същия прекалено скъп кенеф.....колкото и да го пудрят.

    Коментиран от #18

  • 2 гост

    14 6 Отговор
    Защо факти не вземат да списват статии за достъпни коли?

    Коментиран от #3

  • 3 Факти

    16 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Има такива статии читателю.
    "Германци продават коли за по 50 евро или ги подаряват".
    В долния десен ъгъл!

    Коментиран от #6

  • 4 мм84

    13 18 Отговор
    Колкото и да го пудрят , за мен специално, това си остава най-грозната генерация на А4. Никаква идентичност, много грозни и ръбати форми, липсва синхрон в линиите, генерално тотално са оплескали линията на дизайна.
  • 5 VAG

    24 13 Отговор
    АУДИ ЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!! - N1
    ПРОСТО НЯМА АНАЛОГ !!!!!!
    А ПОГОВОРКАТА ВСИЧКИ Я ЗНАЕМ ЗА ЛИСИЦАТА КОГАТО НЕМОГЛА ДА СТИГНЕ ГРОЗДЕТО И КАЗАЛА ЧЕ Е КИСЕЛО !?!?!?
  • 6 гост

    24 3 Отговор

    До коментар #3 от "Факти":

    Автокъщи с морги колкото искаш и където искаш.
    От интерес са коли от 15 до 30х.лв, какви коли са, какви са ползите от тях, какви са възможните лизингови схеми, как се обезценяват. Как може един българин да си позволи нова кола и подобни теми, за да се образова народа и да се увеличава интереса за нови и достъпни коли, а не поредната тема кола до 5х.лв, 7х.лв, и др. Българите може да си позволят нови коли стига да има добър лизинг, например 2х.лв предплащане, месечна вноска 250лв и остатъчна стойност 40%. Защо не натиснете лизингодателите понеже засега те тормозят желаещите с остатъчни стойности от 5-10% и рядко с по-висок процент. Същото важи и за оценка на стара кола, купувам си кола на старо на 8г. карам я в оторизиран сервиз след година за приспадане от цената на нов автомобил и те ми я оценят на 5х.лв, и аз им викам, хайде дорайте ми същата кола за 5х.лв и аз ще я купя без условия. Една кола в Германия е със подобен план като посочения по-горе, а у нас същата кола е с 600лв месечна вноска. Затова един германец кара нова, а Ганчо не.

    Коментиран от #13

  • 7 Гост

    7 10 Отговор
    Изтъркан и до болка познат дизайн. Хубави и мощни мотори с много екстри, но е да правят един и същ дизайн, е доста отблъскващо за мен!

    Коментиран от #8, #14

  • 8 smeh

    17 6 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Ами предложи нещо по-добро и им го изпрати, не вярвам да пропуснат да те офертират за дизайнер. Комбито е страхотно и всяко едно пипване по него може да го развали така, че с рестайлингите трябва много да се внимава. Наскоро имах възможност да разбера как се проектират ЛЕД стопове и как се случва целия процес от началото до края. Та впоследствие в главата ми се въртеше само "Боже, кога ще ги стигнем?". И това е само за един компонент от колата. Просто голяма част от хората изобщо не са запознати как се "случват" нещата в автоиндустрията и говорят колкото да си правят вятър на устата.

    Коментиран от #9, #15

  • 9 Гост

    7 6 Отговор

    До коментар #8 от "smeh":

    Ти да не живееш в 18-ти век, където хората нямат право на глас?
    Казах, че според мен АУДИ имат всичко, с изключение на дизайна. Ако си толкова отворен, помогни ми да пратя дизайна си и да ме вземат на работа, а. Ама то ако ставаше с празни приказки, щяхме да сме номер 1!
    Научете се, че всеки има право на мнение и моето е, че дизайна е вече изтъркан и преекспониран. На теб като ти харесва си купи и се радвай на колата, а не плюй по всеки, който не мисли като теб!

    Коментиран от #10

  • 10 smeh

    10 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Не те плюя изобщо и приемам мнението ти. Но както в много други области, когато нямаш по-добро решение не променяш работещото текущо в момента. Иначе, нито съм акционер в Ауди, че да ги защитавам, нито работя за тях, че да имам някаква изгода да ги хваля. Просто моделната им линия в повечето варианти, за разлика от теб, ми допада от към дизайн и съм на мнение, че точно така трябва да си изглеждат. БМВ-тата защо мислиш и тях не ги променят? За да имат идентичност - от 1000км ще ги разпознаеш Ауди и БМВ, ако ще да им ги няма фаровете и емблемите. Виж същото не мога да кажа за Мерцедес. Те одавна се "лашкат" по течението и не могат да "намерят себе си"...а имат толкова красиви класически и "вече класически" модели, които просто трябваше да пипват от тук-от там и да продължат да произвеждат дизайнерски шедьоври.
  • 11 Ричи

    9 6 Отговор
    Трябва да се въведе правилото, че ако нямаш пари да си я купиш да не даваш мнение на безхаберник със злобно самосъзнание.
    Това, че повечето гъдулки карат на дядо си нисана и като видят хубава кола се насират на плюшената седалка на същия японски варел си битувизъм, който повечето нормални хора не ни интересува!!
    Спестете ни селенията си.
  • 12 Антон

    9 6 Отговор
    Това кой пореден фейслифт на фейслифта е?
  • 13 Антон

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Защото на българина как някой ще му каже къде да си сменя маслото докато колата е в гаранция, как ще го задължават да си прави каско на новата кола и т,н. как ще я газифицира каро ще падне гаранцията.
    Освен това имаш ли са на идея какво означава лизинг с 40% остатъчна стойност и каква сума трябва да бръкнеш за да си купиш колата на накрая. Недей да мислиш че лизинговите компании не искат да си увеличават продажбите.
    За съжаление няма как да стане поради две причини
    - ниски доходи
    - ганьовски манталитет да се купува нов внос за 30-40-50 хил.лв.и само и доброволно влизане във филма с ремонтите.
  • 14 Бат Саше

    13 7 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    За щастие марки като АУДИ, БМВ и Мерцедес, никога няма да удовлетворят мераците ти за "дизайна". Дизайнът на АУДИ винаги е бил фантастичен. Това са сериозни автомобили, за сериозни хора, с класически и изчистени форми и строго характерна за марката дизайнерска линия. Те затова са ТОП. А за вкусове като твоя има Рено, Пежо, Ситроен, Фиат и мнооого японски и корейски изгъзици. Радвай им се на екстравагантния дизайн и не коментирай външния вид на АУДИ. Очевидно възприятията ти не са дорасли за това ниво.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Антон 1

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "smeh":

    Завиждам ти !
    Иназ искам да видя част от процес на производството ! Няма значение кой !
  • 16 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #14 от "Бат Саше":

    Абе Ганьо, толкова високопарно мнение показва какъв въздух под налягане си! Да не си лорд или потомствен благородник, че да ми казваш за кое са ми дорасли възприятията? Или пък може би си художник сравняващ се с Гоген, Айвазовски или Шишкин? Такива недорасляци като теб, не могат да ми дават акъл за какво да се изказвам и за какво не! И не си измисляй, че не харесвам дизайна на БМВ - това е може би последната марка, която наистина залага на различен и красив дизайн! И се научи да четеш - написах, че дизайна на АУДИ е хубав, но вече преекспониран и изтъркан! А ти за жалост си един самозабравил се, никому неизвестен въздухар, който най-вероятно кара някакво смешно 10-годишно А3 и си мисли, че е център на света!

    Коментиран от #21

  • 17 Бухахахахахха

    6 7 Отговор

    До коментар #14 от "Бат Саше":

    Кой дизайн е фантастичен?Този от снимката дето предницата е все едно съм си изтърсил всички форми от учебника по геометрия?Предницата има всичко-триъгълничета,кубчета,трапец и всичко останало.Отпред изглеждат"фантастично"нахвърляни и кое където застане.Голям дизайн,няма що.Но пък отзад е добре.
  • 18 до грую

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "грую":

    Кисело е гроздето дедо грую - но си прав - тия коли не са за шушляци като тебе :)
  • 19 123

    7 3 Отговор
    Естеснвено, ние сме специалисти по 4 неща: футбол, жени, коли, и всичко останало.
    Като резултат имаме:
    никакъв футбол, не лоши, но не и супер жени до себе си, защото сме ...., коли на по 20 години ( нечупещи се), и накрая акъл да построим и развием цивилизацията отново, само че никой не го знае! Еле пък го е еня за това.
    Добре че е интернет та да се покажем...
    А Ауди са толкова разпознаваема и технологична марка, че едва ли тук ще намерят някои който да им обяснява какво и що!
    А иначе, за мен, все още комбито на А4 е най доброто! Но ми е кисело, и то много, ама много!
  • 20 Скука

    3 7 Отговор
    Тва пенсионерско, трошливо алуди изглежда вече на 15-20 години, не може да се сравнява с лидерите в класа Лексус/Инфинити.
  • 21 Бат Саше

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Първото съм! За мащабите на България, разбира се! И затова давам оценка на възприятията ти. А съдейки по нервния ти изблик, май селските комплекси са ти в повече! Така че мога да ти дам оценки и в други области, но няма как да се занимавам с теб. Коли от класа на А3 не карам. Всъщност въобще не карам АУДИ.

    Коментиран от #22

  • 22 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "Бат Саше":

    Какво ли тогава се занимавам с човек, който се мисли за лорд? Да не си Евгени Минчев случайно? Я най-добре ходи се прегледай и разкажи на доктора, че си лорд да видиш кой избива селски комплекси!
  • 23 vasik atanasova

    2 2 Отговор
    който не харесва АУДИ
    няма пари за него
  • 24 ВАГ

    2 1 Отговор
    Вече и в САЩ предпочитат Ауди пред недодяланите Лексуси.