Last news in Fakti

13 Юли, 2018 10:13 16 430 23

У нас се продава Hummer с АГУ, в който уж се е возил Майкъл Джексън

  • hummer-
  • h2-
  • mobile.bg-
  • майкъл джексън
У нас се продава Hummer с АГУ, в който уж се е возил Майкъл Джексън - 1

В българското медийно пространство се завъртя една новина, свързана с обява на автомобил. Става дума за един Hummer H2, който изглежда технически и визуално добре, но всъщност не блести с кой знае какви екстри. Единственото, което прави впечатление в стандартното за тази кола оборудване, е монтираният газов инжекцион.

Твърди се, че преди да бъде внесен в България, този автомобил е бил собственост на фирма за VIP коли под наем в Германия. Още от недоказаните твърдения са, че в колата имало книжка със знаменитостите, управлявали или возили се в американското високопроходимо возило, като сред тях са имена като Уесли Снайпс и Майкъл Джексън. Може би заради това цената му е двойна от тази на другите подобни автомобили, продаващи се у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WarLord

    29 3 Отговор
    Млако е с върнат километраж, ама с МАЛКО :)
  • 2 Браво

    34 2 Отговор
    Кой го интересува това?
  • 3 джамба джамба

    89 3 Отговор
    "Приказки от Горублянския храст" !
  • 4 Брао

    25 1 Отговор
    хахахаха пичагата вече е променил обявата хахахахаха
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Насо

    31 13 Отговор
    Ако е без газова тогава ще бъде странно. И то много странно. Коли за по 50-100 бона и на газ. Отзад в багажника им е като газ станция. По 100-200 л. бутилки. Абе да ви м...та и бизнесмени.
  • 8 ИВАН

    23 1 Отговор
    Колко може да е тъпа и нагла една мутра ...
  • 9 986

    26 2 Отговор
    И забележете годишен данък - 7 лв. А бедния народ плаща огромни данъци и кара таралясници.

    Коментиран от #10

  • 10 123

    6 6 Отговор

    До коментар #9 от "986":

    ..щото е камион - затуй е 7 лева!

    Коментиран от #12

  • 11 Никола

    8 0 Отговор
    Не, просто е фейслифтовият, а те навсякъде си вървят по толкова пари. :)
    Ма ако беше влизала Бейонце щех да го взема.
  • 12 854

    17 6 Отговор

    До коментар #10 от "123":

    Да, всички в богати в България си регистрират мощните и скъпи коли като товарни, за да не плащан големи данъци. И нормално ли е това според Вас?

    Коментиран от #15

  • 13 Румен

    16 3 Отговор
    Явно номера че го е карал инвалид или стюардеса вече не върви. Джамбазкия фолклор е много богат.
  • 14 Шофьор

    10 7 Отговор
    Пълен коптор,за нищо не става!С газова уредба!?
  • 15 бесен

    19 8 Отговор

    До коментар #12 от "854":

    Защо не?! Който може да го прави! Важното е да прецакаме скапаната с-ма, която е измислена само да прекара обикновения човечец и данъкоплатец! Не съм богаташ, но защо трябва да давам някакъв измислен налог на държавата, която гледа само как да ме прекара като ми бърка безнаказано за щяло и нещяло в и без това изтънелия ми джоб, ако има вариант да си го спестя! И каква е тая простотия техническият преглед да е вързан с данъка?! В пунктовете за ГТП-та се проверява техническата изправност на МПС-та! Това не е служба Данъчен контрол! Каква е тая държавна лакомия за една кола да плащаме застраховка гражданска отговорност, ГТП, данък, винетка, а от догодина и ТОЛ такса за капак, отделно при нова кола и еко такса, табели с нови номера и талони?! 😬😱😯 А ти питаш дали е нормално това?! А как ти се струва това за един обикновен автомобил да плаща човек толкова налози?! Това е узаконен държавен рекет на гърба на всеки един от нас! На това му се вика бандитска мутренска държава!

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Бай Благой

    10 8 Отговор
    90 бинки за някакъв 10 годишен американски таралясник....който харчи....30-40 /100.
    Толкова пари може да даде само някой тотално заблуден американофил-соросоид...возил съм се в Хамър H1....и трябва да ви кажа че след 100мили се чувствах като разглобен...а на шофьора дори не съм питал какво му беше (ама той май беше свикнал).
  • 17 822

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "бесен":

    За мен не е нормално обикновения човек да плаща толкова високи данъци, ГТП, винетка и гражданска отговорност и накрая като удари чертата, да излезе че колата струва по-малко, отколкото се плаща за всичко това. Но питах дали е честно за едни да важат всички закони и да се прилагат, а други "богомазани" все да им се разминава. И аз искам да плащам данък 7 лв. за колата си, но плащам 120 лв. и колата ми е 19-годишна, защото не мога да си позволя нова, а ми се иска.

    Коментиран от #23

  • 18 Димитров

    11 1 Отговор
    Голяма работа че на тия седалки е ПЪРДЯЛ джексана и други джендъри
  • 19 Льохман

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "бесен":

    Е заради това мислене сме на това дередже.
  • 20 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    опс яко лъжат
    хора като майкъл джексън и газово айде ве
    ей смешници
  • 21 Даже си е забравил

    10 1 Отговор
    Даже си е забравил чадъра отзаде Джексъна, имам впредвид на кората си го е забравил де... Който не вярва да отиде на Горубляне да види лично с очите си.Ще му покажат и чадъра, и шапка на военен, килимявка на поп, бастуна на една баба дето го е забравила отзаде само на 156хил.км.Ходила до пенсионното и обратно 15 години като чукнеш с елката по 800км.на месец.Да бе баце връзват се нещата къде да ходи бабата.пък колата 2.0 16v турбо... ми Ко.. излъгали са я дилърите на времето да заеме такваз...те в немско си падат малко мошеници.Ако искаш кола...ама КОЛА наистина, не нещо наредено - там е мястото.
  • 22 valyo kolev

    1 2 Отговор
    как на такава кола ще сложите АГУ като ви е скъп бензина просто не я карайте туй газво само прецаква колите и заблуждава хората пе е нещо добро
  • 23 ценко чоко и боко

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "822":

    Ами ,като не можеш да си позволиш автомобил по добре си продай 19 годишния таралясник и си купи един велосипед ! Аман от вечно мрънкащи неспособни за реализация субекти ! Досега вместо да се оплакваш ,колко мега си зле да беше отскочил набързо да една Англия или Германия например да направиш няколко бързи хилядарки в евро и кола като хората щеше да имаш а не да ми ревеш като мамино синче ,че неееемооооожешш хахаха .Проблема редник си е твой - недей занимава уважаемата аудитория с себе си !