14 Август, 2018 10:13 8 804 16

Вижте BMW X7 на пясък, сняг и асфалт

  • bmw-
  • x7
Вижте BMW X7 на пясък, сняг и асфалт - 1

Компанията BMW публикува видео тийзър с новия си флагман Х7. Предсерийната машина е покрита с тежък камуфлаж, но на видеото са показани нейните способности да се движи в сняг, пясък и на асфалт.

Автомобилът, който е построен на модулната платформа CLAR, използваща се и за 3er, 7er и X3, ще представлява огромно SUV с дължина 5100 мм и широчина 2020 мм. Х7 ще е висок 1800 мм, като с тези си габарити ще превъзхожда със 178 мм по-малкото Х5.

Междуосието също е по-голямо - 3010 мм срещу 2 975 мм. Производството на новия флагман при баварските автомобили с повишена проходимост ще става в американския град Спартанбург, къде се правят и X3, X4, X5 и X6.

Най-вероятно топ вариантът на Х7 ще разполага с V12 мотор, с работен обем шест литра и с мощност 610 конски сили. Този мотор ще бъде заимстван от седмата серия на баварците.

Официалната премиера на Х7 ще се състои през ноември на автомобилното изложение в Лос Анжелис. Вижте промо видеото, в което са показани част от възможностите на огромното луксозно SUV.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цистит

    24 7 Отговор
    аз в мола пясъчник не съм виждал
  • 2 не съм фен

    12 3 Отговор
    Струва ми се, че много малки са му направили бъбреците, биваше да са метър на метър.... тук до 10 години БМВ ще произвеждат предна решетка тип "бъбрек" с 4 колела и електромор .
  • 3 Амии

    10 0 Отговор
    Грозно грозно... колко да е грозно ? Бих се помъчил да го покарам ама с мойта заплата едва ли близките 20 години....
  • 4 Ivo

    12 4 Отговор
    Е кво да го гледам.Да го гледат по богатите в Европата.След 3-4години, и 3-4 смени на гарнитури и скъсани ангренажи.Тогава и Аз ще погледна за 5-6хиляди евро.За търговийка,не за друго.Успех
  • 5 жалък клип

    11 7 Отговор
    Всичко е компютър,така ще мине през пясъка и ще му изпаднат карантиите на тва беемве
  • 6 Димитър

    19 4 Отговор
    Тази реклама ми показа много от качествата на тази кола - гледаш една линейка с нископрофилни гуми минава през отъпкан пясък и сняг със 150 км/ч (дори при завиване на сняг се видя, че леко поднесе) и явно трябва да си кажеш "уоу супер е" без да си даваш сметка, че със същия успех ще премина през същия терен и с едно VW POLO на 15 години. Има хора решили да трошат някакви пари ще си го купят само не лъжете хората, че с това е SUV и ако попаднеш в пясъчна дюна или голяма преспа ще излезеш без проблем
  • 7 като сняг забръска що ще чиниш ти зимъск

    9 7 Отговор
    Едва ли, ще видим бе еН вета по улуците и тази зима ;)
  • 8 Джуган

    15 3 Отговор
    Това от клипа може да се стори екстремно само на тъпи силиконки и нацепени батки. Със съответните гуми същото го може и Жигулата на дядо ми.
  • 9 Бай Иван

    8 11 Отговор
    Този автомобил ще го гледате през крив макарон. Като лисицата и киселото грозде. Така че не бъдете толкова завистливи., а като видите нещо добро, просто замълчете.

    Коментиран от #12

  • 10 gио

    6 12 Отговор
    Хубава но БМВ друго си е АУДИ
  • 11 Алфа Ромео

    6 3 Отговор
    Видяхме как кара по равното върху някъв пясък и то на скорост, що не спря и не тръгна пак върху пясъка, после караше върху отъпкан сняг, нищо уникално не видях.
  • 12 Бай Еван

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бай Иван":

    А бе, смешкоо!....кой беше ти бе?

    Коментиран от #13

  • 13 John Doe

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Еван":

    Хубавото в цялата работа е, че шейховете (главно те ще са купувачите), грам не ги интересуват коментарите и мнението на комплексарите, които обясняват как с полото или каквото и да било подобно, ще прави същото на даденият терен.

    Коментиран от #15

  • 14 оооо

    1 1 Отговор
    Тия пътища бяха супер лесни наистина, с королата ги взимам, а тя струва 5 бона.
  • 15 Димитър

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "John Doe":

    Естествено, че е хубаво, че шейхове щели да си ги купуват без да се съобразяват с комплексари като мен. Тя цялата авто - индустрия на БМВ се върти точно от такъв тип хора като теб и шейхове - или много богати или много глупави
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.