Last news in Fakti

24 Август, 2018 12:44 14 264 15

Гол собственик на Range Rover спря крадец (ВИДЕО)

  • range rover-
  • кражба-
  • куриоз

Жител на английския град Нюкасъл изскочи както майка го е родила на улицата, за да предотврати кражбата на автомобила си. 29-годишният майстор на покриви Стивън Кълън, когото медиите на Острова вече наричат "Голия нинджа", чул алармата на своя Ronge Rover и на секундата се втурнал навън, въпреки че бил "по организъм", съобщава Daily Mail.

Стивън си купил луксозния всъдеход за £10 000 (€11 121) и много му се радвал. В нощта на опита за кражба "Голия нинджа" и приятелката му си лежали в леглото и гледали телевизия, когато усетил, че някой посяга на скъпоценния му Range Rover.

Без да се замисля за миг, мъжът понечил да скочи през прозореца, но се отказал и все пак слязъл по стълбите. Запис от охранителна камера показва как Стивън тича през градината на къщата, отваря трескаво дворната врата, втурва се след крадеца и го поваля на улицата.

"Осъзна, че съм гол. Не знаеше къде да си дене ръцете. Само повтаряше "Съжалявам, съжалявам!", спомня си през смях Кълън. "Аз съм Голия нинджа! Тази кола е моята гордост и радост, няма начин да позволя на някого да я открадне!", обобщава смелчагата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 RuDe

    73 1 Отговор
    Трбявало да изплющи крадеца.. както е бил по патлак....та пак да го търси и мед да му носи
  • 2 шишко

    20 10 Отговор
    Абе всичко хубаво, ама не мога да разбера защо е пръснал толкова пари за 2003 дизелов рейндж роувър. Много тежък, много бавен, харчи, чуплив. За тия пари там взимаш 3-4 години по-нова немска кола, която ще е по-добра във всичко от рейнджа. Всичко може да купиш със всякакъв двигател.

    Коментиран от #3, #4, #12

  • 3 Карло

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "шишко":

    Въпрос на вкус колега, лично аз съм направил същия избор и досега не съм съжалявал, като се има в предвид че имах по-нова немска същия клас преди нея :) и двата купувани почти нови..всичко след 2000 г. е сбирщина от разни технологични компании отвътре,опаковани под автомобилен бранд за купувача отвън :)
  • 4 РЗС

    15 3 Отговор

    До коментар #2 от "шишко":

    Верно е, тия роувъри са големи паросмукачки, пълни барутници, за тоя пари може да си вземе 7ца 2010 или дори по-нова 5 серия на 70-80к мили. А тоя крадец сигурно е бил гнуслив да го пипа голия. Собсвеника верояно се е плющил с неговата и с надървен патлак бая е уплашил крадеца. Оня си помислил,че това вероятно наистина ще му го набие в истинския смисъл на думата, погледнете как лежи на земята по гръб и си привардва дупката
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 KROMAZON

    19 0 Отговор
    Гледал телевизия другият път....
  • 7 Гост43

    12 0 Отговор
    Вие автоспециалистите сте ми много интересни?Да си купува човека каквото и за каквато цена желае това си е лично негов проблем!

    Коментиран от #13

  • 8 Ivan S

    7 0 Отговор
    Как го подгони с бухалката.. сетих се за един виц: Човек пие в бара. По едно време отива в тоалетната и застава пред писоара. В този момент вратата на тоалетната се отваря с трясък и влиза огромен негър, който изважда 60 сантиметров инструмент от панталона. Мъжът е вцепенен.
    Негърът се приближава до съседния писоар, удря го с инструмента и го чупи на две части. След това отива до вратата на кабинката, трясва я с инструмента и я разбива, влиза вътре и прасва тоалетната чиния. Тя също се чупи на две части. След всичко това се приближава към мъжа и му казва:
    - Сега ще те скъсам от чукане!
    Мъжът (облекчено):
    - Ух, аз пък си помислих, че ще ме удариш...
  • 9 Бай Х

    1 1 Отговор
    Брекзит
  • 10 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    аз не виждам смешно тука
    нека да крадат вашата кола и да сте голи
    да видим дали няма да станете и вие голата нинджа
  • 11 Хаха

    2 0 Отговор
    Ето доказателство,че да си таковаш жената и през ноща може да си спасиш колата
  • 12 СЕДНИМИ НАКУРА

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "шишко":

    2003г НЕМА ТАКЪВ НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ БАТЕ
  • 13 Балъци трябва да има прав си

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост43":

    Аз незнам що за човек освен малоумен анхличанин би си купил тоя таратор наречен кола
  • 14 Трифонов

    1 0 Отговор
    Телевизорът може и да е бил включен, ама не са го гледали :-))))))))
  • 15 гост

    0 0 Отговор
    Дано да е изплашил ,крадеца!!!!