28 Септември, 2018 16:23 13 691 21

7 минути за излизане на заден ход

  • инцидент-
  • куриоз-
  • паркинг-
  • сащ
7 минути за излизане на заден ход - 1

Дамите често негодуват срещу изтърканото клише за "жената-шофьор и негъра-скиор", но случаи като този в клипа по-долу не помагат никак на каузата им. Видеото е заснето от очевидец на епична 7-минутна битка между слабия пол и маневрирането на заден ход.

Освен че явно няма и най-бегла представа как да изкара колата си от паркомястото, героинята на няколко пъти удря безцеремонно съседната кола. Когато осъзнава какви и е надробила, "шофьорката" се опитва да прикрие щетите и се омита от паркинга, което според закона е бягство от местопроизшествие.

Обяснение за поведението на жената може би дава мястото, където е заснет клипа - психиатрична клиника в Морис Плейнс, щата Ню Джърси. Авторът на видеото казва, че го е предал на собственика на ударената Toyota.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асддса

    53 0 Отговор
    Бих искал да попитам някоя жена да ми обясни как е възможно това ? Какво точно се случва в главата като паркирате ? Какво си мислите точно ?

    Коментиран от #3, #19

  • 2 80% по света и у нас

    53 0 Отговор
    На абсолютно сходна ситуация станах свидетел на паркинга на Куфланд преди няколко години. При същия начин на излизане жена с кола удари три пъти съседната кола докато я размести и излезе !? Опита се да избяга, но и препречих пътя и я върнах докато дойде собственика на ударената кола да се разберат ! На такива неадекватни трябва да им отнемат книжките доживот !
  • 3 Иво

    42 0 Отговор

    До коментар #1 от "асддса":

    Баце тая от клипа е като жена ми...чесно ти казвам. На нея все някой друг и е виновен-трамвая,че бил прекалено голям!!!... или огромните кашпи с цветя се били преместили от вчера -а тя не ги забелязала!@!!!... или бордюрът бил станал по-висок -затова изкривила джантата....абе хиляди такива абсурди. А през градинката за цветя на съседа мина два пъти за един ден-съседите я били увеличили през ноща и тя затова не забелязала и минала през нея..!!! Иде ми да я утепам-ама ще ме опандизят и няма кой да гледа децата...Абе закъсало се е като "марко на косово поле"...
  • 4 Дедо Мишо

    32 0 Отговор
    Ами като имат само по една глава - това се случва. Ние с двете глави се справяме далеч по-добре.

    Коментиран от #6

  • 5 Петко

    21 19 Отговор
    Капутите си гледат сеир и снимат вместо да помогната на женицата.
  • 6 Зорлем

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "Дедо Мишо":

    Според жените обаче кръвта ни ни стигала само за едната глава, та затова мислим или само с горната или само с долната, но никога и с двете едневременно!
  • 7 КОК МАЛАК ДИК

    6 5 Отговор
    аз на заден доста бързо излизам за около 5 минути съм напълнооо готов
  • 8 AsdAsd

    23 0 Отговор
    Жените са много способни в много сфери, но за шофирането....:X Имам една приятелка, като си изгубя ключовете и я карам да ме повози малко с колата, така си виждам живота на лента и в края на "филма" виждам къде съм ги оставил. Не всички жени са така, но преобладават.
  • 9 ОБ4

    12 0 Отговор
    Направо е невероятно!Моята миналата година удари чисто нова кола може би на 2седмици.В пилона на паркинга(сузуки алто)а има място за Зил.Обяснението беше,че била изморена и бързала за работа??? Наложи се да сменям цялата задна врата.От тогава изпитва страх дс вкарва колата в паркинга и я спира на улицата
  • 10 Алфа Ромео

    4 8 Отговор
    Тя тази че е абсолютен инвалид е ясно, ама тоя не можа ли да иде и да и изкара колата ами си снима и гледа сеир.

    Коментиран от #12

  • 11 Алфа Ромео

    15 3 Отговор
    Жените имат по-лоша ориентация във пространството, особено назад е още по-зле работата. За сметка на това имат някои други умения, например могат да правят без проблем по няколко неща наведнъж за разлика от мъжете.
  • 12 Вуйчо

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "Алфа Ромео":

    На нея и трябва мноого повече помощ от това някой да и изкара колата.
  • 13 хкйххй

    8 7 Отговор
    Тая, че е неграмотна и тъпа е ясно. Обаче тоя какво се хили от колата и се крие като мишка, случайно да не го види някой, че е свидетел. Като я вижда, че е некадърна да беше слезнал и да й издърпа ключовете, докато не дойде полиция. Това би следвало да е нормалната гражданска позиция. Все пак на никой няма да му е приятно подобна овца да му очука колата, след което да избяга от ПТП, без да има свидетели. Тая си заслужава да й бъде отнета книжката, а заради операторчето сега тая продължава да движи безнаказана по пътищата, застрашавйки човешки животи, защото определено не може да кара.

    Коментиран от #15, #18

  • 14 Ivan S

    14 1 Отговор
    До всички дето предлагат човека да й помогне. Добре че не й е помогнал защото може да му припише всички щети и добрия чоечец да го отнесе.
  • 15 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "хкйххй":

    Това е най правилното изказване в случая !
  • 16 бат мишо

    8 0 Отговор
    миналата седмица задържах 1 гювендия -отнесе няколко огледала по Симеон огледа се стреснато и продължи - от онес напрасканите с очила слънчеви големи - на светофара на Одрин и баба парашкева я препречих с камиончето казах и че следващия път ако не бяга е по малко наказанието и хората си вземат парите от гражданската и като спре - записах и номера и го дадах на пострадалите като им казах че ще свидетелствам- мъжа и като е утю и я толерира да се изживява като нещо което не е . т е шофъор АЗ НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН -утре ще ме убие някъде както си карам маторя.....но най ми направи впечатление наглото и дъргание - ,,ко искаш ве и т н като я препречих на червено,, - чак ми са прииска да беше мъж да и кажа ко искам .....искам вормална държава с правила важещи за всички - и за политици и за пички
  • 17 Онзий

    3 0 Отговор
    Не само у нас в България се купуват книжки.А тая трябва да изкара няколко курса!!!
  • 18 асддса

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "хкйххй":

    Първо, той откъде да знае, че некадърната жена ще удари колата ? Както виждаш от началото на клипа колата е ударена.
    Кога си виждал да се вземе книжка за удар на паркинг ? Ако беше слязъл, нямаше да има клип, намаше да има доказателство за застрахователите.
    А в Европа и Америка попринцип глобяват от такива клипове само, но това не е нарушение на правилника, така че застраховките да се оправят.
  • 19 Една Жена

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "асддса":

    Мани, не питай хахахахахха... Сега като жена да си призная и аз си имам трудни моменти в шофирането, но на фона на 90% от жените, съм направо майстор! Моето женско мнение е, че просто ни се губят на повечето габаритите на колата и е трудно да прецениш. Аз поне така си обяснявам затрудненията при паркиране. Изглежда и геометрията им куца ;)
  • 20 тъй

    4 0 Отговор
    Вече май го писах някъде ама...Жените живеят по дълго от мъжете защото Господ им компенсира загубеното време при паркиране
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.