1 Ноември, 2018 09:00 8 954 23

Какви и колко Ferrari-та се продават у нас

  • ferrari-
  • mobile.bg
Какви и колко Ferrari-та се продават у нас - 1

Култовата италианска марка няма официално представителство в България, но цивилни коли на Скудерията не липсват у нас. Особена концентрация на Ferrari-та има лятото по морските ни курорти, а през останалото време - пред популярни заведения в столицата.

Много от тях са с българска регистрация, но не са малко и тези, които по една или друга причина се карат с чуждестранни номера. Знаете ли обаче какви Ferrari-та се предлагат на нашия пазар, колко струват и колко на брой са предложенията?

Справка в най-големия сайт за автомобили у нас показва, че в момента предложенията са около 30-ина, като има и такива, които вече са регистрирани в България. Не са малко и тези, които не се намират на територията на страната, но при желание и нужната сума, могат да бъдат докарани у нас много бързо.

Най-евтиното Ferrari, което се предлага в mobile-то струва 109 990 лв. Какви са конкретни предложения и за колко пари се предлагат, можете да видите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    12 61 Отговор
    Италянците и германците не могат да правят коли ...

    Коментиран от #4, #5, #6, #12

  • 2 ДДД

    32 4 Отговор
    не ги карат много май няма и едно над 50 000 километра маи си карат хондите тия ги показват само
  • 3 Психопат

    47 0 Отговор
    Нямаме пътища за подобни машини и за това с платформа през нощите им ги карат на баровците до слънчака и там да повъртят до края на сезона...Няма лошо...Що прости сервитьорки ще надръгнат

    Коментиран от #9, #13

  • 4 Гост

    44 2 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Щото ние правим страшни коли, та да намираме кусури на другите, и то точно па на Ферари ... малеее! Само едно хейтване си можем и това е!
  • 5 Дефорсиран Москвичбс АГУ

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Само рушняците могат.
  • 6 ИзвънземНИЯ

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Ти си Японец ТОЧНО колкото КИРО Японеца !!!! Вманячаването е порок !!!
  • 7 Радо

    34 4 Отговор
    Японецът уби коча с правата лопата!!! Когато немците, французите и италианците са правили коли, ония, дръпнатите, са садили само ориз и са ловили риба.

    Коментиран от #10

  • 8 Монтирам АГУ на Ферари-та

    10 1 Отговор
    За справки: Бай Ставри
  • 9 Язе

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Психопат":

    Няма пътища за такива коли в БГ.Това не пречи обаче да се движи и Бугати Чирон.Преди дни видях едно такова в Сф.
  • 10 Natovec

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    Даже още не са измислили лъжица и вилица ами с клечки се хранят.Хах
  • 11 тотала

    4 0 Отговор
    Тва е 109000 щото е тотал щета ;)
  • 12 AMG

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Японеца":

    Италянци се пише ИТАЛИЯНЦИ!!!Нищо друго не искам да коментирам!

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Бай Ганьо

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Психопат":

    Не само за "тия машини" нямаме пътища. Въобще НИКАКВИ пътища нямаме.... Пилеят НАШИТЕ пари за ремонти правени с кал и пластелин!
  • 14 Пенка учителката

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "AMG":

    Правилно е да се пише италианец, мн.ч. италианци. В средисловието на думи от чужд произход се пише -иа-.
  • 15 до AMG

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "AMG":

    Хахаха как си изложи и лъсна неграмотността ти :) Но за сметка на това си си нагъл и напорист и си тръгнал акъл да даваш :) Резил ...
  • 16 Ганю Ганев

    4 1 Отговор
    Продавам Ферари 488 с фабрично АГУ
  • 17 Миризлив Пор

    2 6 Отговор
    Чета ви коментарите и си мисля само че гроздето е кисело.
    Грозната истина в случая за ферарита и ламбо-та които се карат у нас е, че това всъщност са основно Тойоти MR2 или MR3 "преоблечени" като ферари или ламбо. Има си фирмичка в Пловдив която го прави съвсем легално, който иска но му е скъпо си поръчва "конверсионен кит" от някой производител, купува си тойотката сваля и ламарините и слага новите. Има гугъл, ако не се справите питайте къде ги преобличат.

    Коментиран от #18

  • 18 HF Integrale

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Миризлив Пор":

    Тоа па!!! Всички били преоблечени!!! С кой акъл пишеш бе колега? Нормален ли си въобще? И да бяха преоблечени, италианските мотори се разпознават по гласа! Ти чувал ли си някога такъв мотор, та реши да се излагаш тука?

    Коментиран от #19

  • 19 Миризлив Пор

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "HF Integrale":

    Повярвай на Пора виждал е и истински и "преоблечени", доста години е прекарал по цяло лято на морето и знае автопарка. Модата да се прави това хич не е нашенска влез примерно на ebay.co.uk има си секция "Kit Car" там проекти и оборудване колко ти душа поиска. В зависомост от това колко кинти имаш е и нивото "на сходимост". Колкото до "звука" много лесно се постига, вече ти казах че е индустрия, слага се "туба" като тази за басите на домашната ти уредба която издава въпросния звук според оборотите за да се подмокрят пубертетчетата наоколо. Не казвам че няма и "оригинални" просто поддръжката е ужасяваща и се вадят за специални случаи.

    Коментиран от #20, #21

  • 20 асддса

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Миризлив Пор":

    Ти побърка ли се ? Първо знаеш ли колко срува това ? Няма толкова идиоти дори и в България. Второ няма как да имитираш звука с уредба. Трето интериора няма как да го преправиш, така че едно надзъртане през прозореца и виждаш дали е фейк или не.
    Когато ми покажеш фалшиво ферари с интериор като на ферари и звук като на ферари ще ти кушя ново.
  • 21 АLFA Q4

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Миризлив Пор":

    МИЛО МИШЛЕ,,, ЕДНА МАЛКА КОЛИЧКА НА АКУМУЛАТОР НА ФЕРАРИ,ЛАФЕРАРИ ЗА ТРИ ГОДИШНО ДЕТЕ,, И НИ ИЗПРАТИХА СЕРТИФИКАТ ОТ ФЕРАРИ ЧЕ ДИЗАЙНА И ЦВЕТА СА ЗАЩИТЕНИ С ПАТЕНТ,,А ВИЕ ТУК ГОВОРИТЕ ЗА ХЕПТЕН СЕРИОЗНИ НЕЩА,,ИНАЧЕ ЕЛЕКТРИЧКА АМА ВРАТИТЕ СЕ ОТВАРЯТ НАГОРЕ,,ИМА ЗВУК НА ГОЛЯМ ДВИГАТЕЛ,СВЕТЕЩИ ФАРОВЕ,МИГАЧИ АВАРИЙНИ, ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ, ДВЕ СКОРОСТИ НАПРЕД ЕДНА НАЗАД, ДВА ДВИГАТЕЛЯ ИЗОБЩО ДА НЕИЗРЕЖДАМ ИМА ОЩЕ ДОСТА ВСЕ ПАК Е ЛАФЕРАРИ
    ВЯРНО ЧЕ Е НА ЦЕНАТА НА АВТОМОБИЛЧЕ ВТОРА УПОТРЕБА,, ААААМА ФЕРАРИ,МНОГО КРАСИВО МНОГО
  • 22 незнайко

    1 0 Отговор
    Нашите пътища в градовете не са за ниски автомобили каквато и марка да са те !!! Само легналите полицаи са им достатъчна пречка !!! Дупките са другия проблем.
  • 23 Mark Haynes Rukaisho

    0 0 Отговор
    Разкошни са 😀👍🇮🇹