Last news in Fakti

30 Ноември, 2018 10:12 6 922 9

"Елитна" версия за морално остарялото Mitsubishi Pajero Sport

  • mitsubishi-
  • pajero-
  • sport
"Елитна" версия за морално остарялото Mitsubishi Pajero Sport - 1

Тайландското подразделение на Mitsubishi Motors представи вариант на Mitsubishi Pajero Sport, който е наречен Elite Edition. Версията се отличава с черно-бяла окраска на каросерията и с кожен салон.

това е една от последните версии на сегашното Pajero Sport, защото моделът трябва да бъде обновен съвсем скоро. Измененията са с цел още малко да се задържи интересът към настоящата генерация и всъщност измененията съвсем не са много.

"Елитна" версия за морално остарялото Mitsubishi Pajero Sport

Чисто козметичните промени са свързани с нова радиаторна решетка, допълнителни псевдо защити в долната част на броните, черни лети джанти и по-голямо лого на модела. Рейлингът, задният спойлер и покривът на бялата Elite Edition са решени в черно.

Mitsubishi Pajero Sport и пикапа L200 са съплатформеници и се правят основно в Тайланд. Единственият двигател, предлагащ се в Тайланд е 2.4-литров дизел с мощност 181 конски сили.

"Елитна" версия за морално остарялото Mitsubishi Pajero Sport


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AUDI

    30 10 Отговор
    Едно време бяха тези марка... сега от 15ина години нищо не са изкарвали като хората. Даже ЕВО 10 е пълен шит. Това е елитно колко Dacia Duster
  • 2 onq s konq

    12 11 Отговор
    Исключително грозно мицибуши
  • 3 фжр

    9 0 Отговор
    Хубавото на версията"Спорт" е, че го направиха само със Супер Селект и вече няма версия с Парт Тайм, но иначе си продължава да е покрито Л200 и затова се купува от всички, които смятат тази кола да не се продава, а да остава за лов и бачкане. Чудно ми е с тея луксозни салони, дали тайландците въобще разбират същността на модела...
  • 4 сектант

    2 20 Отговор
    Нито е по-красиво от най-новия Дъстър, нито е по-проходимо.

    Коментиран от #5

  • 5 Гаст

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "сектант":

    Super Select не е по-проходимо от Дъстър? Айде бе. Блокира два диференцияла и на бавни с този дизел може да пълзи по места, дето Дъстър и със засилка не може да ги мине. Да не говорим, колко по-държливо е на тормоз извън пътя, заради здравото окачване и шасито от това Сандеро на кокили. Предимството на Дъстър е цената. Всичко друго е недостатък. Това един от малкото останали истински офроудъри.

    Коментиран от #6

  • 6 Великан

    6 20 Отговор

    До коментар #5 от "Гаст":

    Не струвате, избрал съм нов български автомобил с китайски произход. Това е истината евтино и надеждно - няма дъстъри , няма паджеро къси дълги бази, г класи и подобия. Истината е в поднебесната империя. Евтино, по-здраво от немските конкуренти, и по-луксозно от дъстъра. По надеждност се доближава до високопроходимите автомобили на тойота. Единствено ландкрузер V8 e по-проходим, но стената е по-динамична и по -бързо ускорява. Бие и го и на максимална скорост. Ъгълът на атака е огромен и катери дюни на мръсна газ
    без да боксува. Купето е поцинковано и морската вода не му действа корозионно. По тази причина се използва по големите марини да дърпа яхтите. Всичко това се доказа след тестовете в мароканската пустиня и после на океанския бряг. Всички специализирани медии го признаха само вие спорите безмислено.

    Коментиран от #7

  • 7 Ввв

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Великан":

    Хаповете и лягай

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ввв":

    Не само той ,и сектанта трябва да си ги взема по редовно. А даже и да удвоят дозата! За по сигурно в троен размер тези хапчета!:)))
  • 9 АЛЛ

    0 0 Отговор
    И да имах пари нямаше да го купя..предпочитам бензиновия си спорт от 2005 -та ,който е правен в Япония ,;))))