Last news in Fakti

26 Май, 2010 11:44 6 163 17

Шести национален VW събор

  • събор-
  • vw-
  • клуб

22 и 23 май определено ще се запомни като един неповторим уикенд за всички фенове, защото на писта „Дракон” в с. Калояново се проведе VI Национален Фолксваген събор. „Клуб на привържениците на Фолксваген в България” сбъдна желанието на почитателите  на марката да изпробват своите автомобили на пистата, като не пропусна да награди и най-добрите сред тях.

Противно на всички очаквания, времето беше чудесно и предостави оптимални условия за каране. В първия състезателен ден се проведоха квалификации за италианското преследване и свободни тренировки за драг. Всички желаещи използваха възможността, предоставена от „Клуб на привържениците на Фолксваген в България“, и демонстрираха отлични умения и техника, които публиката оцени подобаващо.

В събота за феновете бе организирано и специално демонстрационно каране между пилотите от клас Х3 и Х4 на националния пистов шампионат – Любомир Семерджиев и Пламен Ангелов. Вечерта завърши с впечатляващ барбекю купон, много танци, забавления и невероятни фойерверки, които озариха нощното небе над пистата.

През втория ден емоциите се нажежиха докрай, защото се излъчиха победителите в различните класове от италианското преследване, проведе се също така и картинг демонстрация, а за финал организаторите оставиха любимите на всички драг и оптичен тунинг.

За зрителите бяха осигурени много вълнуващи игри и забавления: драг с жива сила, най-бързо сменяне на гума, майсторско шофиране, тиган дрифт, пейнтбол и зорбинг от София Пейнтбол, щандове на Pit Stop Tuning и ProMod, изключителни автомобили от Madness Motorsport. На публиката бяха раздадени и много награди, осигурени от „Клуб на привържениците на VW в България“, Pit Stop Tuning, ProMod, zavedenia.com, Chipsaway, Интертехник груп, Фортуна, Mobile.bg и други.

Организаторите от „Клуб на привържениците на VW в България” се раздадоха докрай, за да създадат приятна атмосфера и настроение у почитателите на марката, защото това мероприятие се организира именно за феновете. VI национален Фолксваген събор се реализира с помощта на официалния партньор – Pit Stop Tuning и с медийното партньорство на Mobile.bg.

За допълнителна информация, подробности и видео от VI национален Фолксваген събор, организиран от „Клуб на привържениците на Фолксваген в България”, посетете сайта: www.vwclub.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4ipi

    14 29 Отговор
    6-ti nacionalen GOLF sabor :D nevijdam kofite s koito sabirate rajdi4kata .. ?
  • 2 Mupo

    33 10 Отговор
    В гр. Перник трафика е намалял с 85% по данни на КАТ!
  • 3 Мдаааа

    25 14 Отговор
    Браво на VWCLUB.bg!!! Най-добре организирания, най-полезния за членеовете си и с най-хубав сайт автомобилен клуб в България. Останалите могат само да завиждат
  • 4 Fero_B

    23 10 Отговор
    vw si znai rabotata
  • 5 петър

    15 26 Отговор
    Някой да вижда друго освен Голф?... и едно измислено, шарено, наречено юбилейно Поло....абе ей...стегнете се...БМВ е марката
  • 6 ммм

    13 32 Отговор
    BMW M-POWER!няма какво повече да говорим...тея голф-чета могат само да завиждат !
  • 7 shuc

    9 21 Отговор
    а на всеки селяк golf
  • 8 406

    6 20 Отговор
    dam .. tui 4e karaite mercedesi i frenski kato pejo reno citroen i tfa si e :D
  • 9 krist0

    14 12 Отговор
    Айде стига сте обиждали. Всеки си има предпочитания и вкус. Вие, които обиждате сте "селяците" ;) Да се върна на темата - VW си е VW. Независимо дали е голф,поло,пасат, или какъвто и да е друг модел.
  • 10 аз

    14 6 Отговор
    406, от три френски марки едната поне е написана правилно. Браво! Дерзай! Някой ден ще се научиш!
  • 11 bmw 320 i turbo

    9 11 Отговор
    може и фолцваген да са направили нещо но.........като се има в предвид какво беше на бмв събора......незнам само кои на кои трчбва да завижда.
  • 12 steve

    6 9 Отговор
    Само за информация. Най-бързата кола в България е VW Golf http://www.dragpower.bg/archives/29
  • 13 Gosho

    8 4 Отговор
    VW и страстта към непотребното!
  • 14 АМГ

    11 5 Отговор
    Перник е най-голямото голф игрище , защото всеки кара голф и е играч.
  • 15 groso

    4 7 Отговор
    vw beshe zdrav avtomobil s normalni ceni za obslujvane dokato nese namesi na troshlivata marka avtomobili Audi i sega VW e sashtia troshliak ot kam hodova chast i skorostni kotii kato Audi.za sajalenie VW veche niama nishto obshto s zdravina a ima obshto sas visiashtite za remont na avtomatichna skorostna kotia Audita po servizite.
  • 16 mdaa

    2 9 Отговор
    Жалка картинка ... Да се чудиш да се смееш ли , да плачеш ли ... Събор на фолксвагени /разбирай голфове/...ООО не , много ви моля !
  • 17 xa

    3 6 Отговор
    mi az osven GOLF nishto drugo ne vijdam ... samo edno ubito polo xaaa