30 Декември, 2018 10:29 10 862 30

Продава се много бърз МАЗ

  • yuri shif customs-
  • маз-
  • chevrolet-
  • suburban-
  • хот род-
  • обява-
  • продажба

Уникален хот род МАЗ, изработен от известния беларуски майстор на поръчкови мотоциклети Юрий Шиф, си търси собственик срещу 5 200 000 рубли (€65 409). MAZZY by Yuri Shif Customs е започнал живота си като армейски МАЗ-501, чиято кабина е старателно реставрирана и монтирана на шаси от американски всъдеход Chevrolet Suburban GMT400.

По документи хот родът има 3.5-литров двигател, но всъщност под предния капак работи 7.5-литров V8, съчетан с автоматична трансмисия. Мощността на атмосферния мотор е 290 к.с.

Според обявата за продажба в сайта на автокъщата Royal Motors, много детайли от шасито и каросерията са изработени специално за MAZZY. Легенът е скован от червено дърво и е снабден със стойка за превоз на мотоциклет.

Тапицерията в салона е ушита от истинско мексиканско пончо. Ръждивите петна по купето пък са нанесени на ръка със специална боя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джентълменът русофил

    45 35 Отговор
    Много се дразня като видя как руснаци или беларуси(все тая) имитират американци. Къде е проблема да направят този МАЗ в руски стил? Тогава би изглеждал оригинален. Сега ми изглежда, като китайска имитация, независимо от изпълнението.

    Коментиран от #7

  • 2 Джентълменът русофил

    26 9 Отговор
    Иначе откъм изпълнение е отличен и вероятно много функционален. Кеф ти отзад да возиш животни, инструменту, а защо не и цялата рода. Идеален е за лондонското сити.
  • 3 Гост

    26 28 Отговор
    Какъв Маз??? Напишете "Продава се Chevrolet Suburban с кабина на някакъв си Маз" ! Защото по талон е така! Гордостта на Русофилите е потъпкана! Но се оказва че ушанките НЯМАТ ресурси и технологии да направят нещо подобно без да откраднат, най вече от мразените от тях "изостанали" Американци!

    Коментиран от #4, #18, #27

  • 4 ПиШЕ ЧЕ Е ПРАВЕНО В УКРАЙНА

    21 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    МНОГО МА КЕФИШ ЧИ УКРАЙНА Я ПИШЕШ КЪМ РУСИЯ....

    Коментиран от #5, #6, #15

  • 5 Post na gost

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "ПиШЕ ЧЕ Е ПРАВЕНО В УКРАЙНА":

    изработен от известния беларуски майстор- а ти прочете ли статията или от кеф не ти остана време
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХА ХА ХА

    7 8 Отговор

    До коментар #1 от "Джентълменът русофил":

    г-н Джентъл Русофил, може да се дразните колкото си искате ... докато не седнете вие да направите нещо такова, в стил който ви допада. А дотогава, няма да е зле да си помислите че може би МАЗ е направен ПРИНЦИПНО по руски стил. Какато върху факта защо създателя му се е опитал да избяга от него. Може би не му допада????
  • 8 тъпанар

    9 20 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Аз се имам за отявлен русофоб, но относно Беларус бих казал че все още са си в руска орбита. Икономика, език и т.н.
    По мое скромно мнение те са си същите крадливи демагози-грандомани ( като братята им руси).

    Коментиран от #10, #11, #12, #13

  • 9 Дедо ви

    22 6 Отговор
    Абе русофоби и русофили и останалата паплач. Човека е създал нещо уникално без да го интересува националната принадлежност на чарковете. То по тая тъпа логика трябва да намерите и дървото къде е отсечено, може и то да е "откраднато".... Колкото до това дали руснаците имат технологии.... Ами не знам в момента друга държава дето е построила плуваща АЕЦ или има хиперзвуково оръжие или произвежда ледоразбивачи, дори в ай ви фона има руски чаркове. Произвеждат всичко, от трактори комбайни и танкове до самолети и совалки, тролеи автобуси камиони и машини които произвеждат машините които произврждат всичко това.

    Коментиран от #19

  • 10 Дедо ви

    12 5 Отговор

    До коментар #8 от "тъпанар":

    Русофоб - човек който се страхува от руснаци..... Едва ли имаше предвид това... Поне се определи какъв си първо...

    Коментиран от #24

  • 11 Дедо ви

    10 3 Отговор

    До коментар #8 от "тъпанар":

    Сори, не бях ти видял ника....
  • 12 Да си знаеш

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "тъпанар":

    Според това което си написал-ника ти пасва отлично...Иначе браво на човека-много труд и пари е вложил-получило се е уникално чудовище. .
  • 13 Хайл

    5 2 Отговор

    До коментар #8 от "тъпанар":

    Според теб на какъв език да говорят щом езика им е белоруски,много близък до руския...както български и югозападно български...ами да говорят на английски да не те дразняъ

    Коментиран от #25

  • 14 белогвардеец

    9 3 Отговор
    браво на човека.Ако ще и занзибарец да е.Толкова много умения,труд и знания са приложени в този автомобил,че трябва да си идиот за да не ги оцениш.Браво Юри.
  • 15 Тигъра

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "ПиШЕ ЧЕ Е ПРАВЕНО В УКРАЙНА":

    А не е ли? Умнико, силата на Руснака е другаде. Трябва да се защитава от агресията на е бавното нато
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 бенц

    3 1 Отговор
    Цялата серия МАЗ-500, е директна кражба на американски камион с двутактов дизел.Получавани са по Lend-Lease от САЩ.
  • 18 арогантен

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Точно си го написал. Наистина им се чудя на ''братушките'', защо не направят нещо, което да е изцяло руско? Защо винаги използват ''прогнилите'' западни технологии? Може би защото капацитета им е толкова.Резултатите са плачевни във всяка сфера на обществения им живот. И при нас е така, защото много българофоби искат да са русофили.
  • 19 арогантен

    3 5 Отговор

    До коментар #9 от "Дедо ви":

    Даа уеееее.......произвеждат, ама карат всичко западно. Айде да не ти иреждам същите дето си написал. За оръжие да не говорим, защото сал едно такова им остана да произвеждат. Обаче със свръх звукови ракети само не става. Дори ония лумпени рокери на Путин , карат Harley-Davidson. Що не карат руски Урал????

    Коментиран от #20, #29

  • 20 Дедо ви

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "арогантен":

    Значи цял свят взаимстват технологии и само руснака трябва да измисля топлата вода всеки път. Коя е тази държава "Запада"? Руснаците карат не само западни коли а и източни а лада бие всички рекорди по продажби. Света не свъшва със Запада, има още около 180 други държави. А Урал карат и в щатите за твое сведение.
    За оръжие да не говорим, за космоса да не говорим, за арктика да не говорим, за тежката промишленост да не говорим...... за какво да говорим?!? Прав си, Iphone и Мерцедес не произвеждат но пък произвеждет това, което качва спътниците в орбита за да ти работи Айфоня и алуминия от който да ти направят мерцедеса и газта с която да не замръзнеш зимата и атомните централи за да ти работи японския телевизор..... Технологиите не свършват с телефони и коли както и сврта не е "Запада".

    Коментиран от #23

  • 21 Gooo Gooo

    6 1 Отговор
    Много болни мозъци навсякъде. Това е автофорум, стига с тая политика. Браво на майстора, постарал се е и е направил уникална машина. На мен ми харесва, без значение дали човекът живее в Русия, Монголия или Виетнам.
  • 22 гост

    4 0 Отговор
    Американец и руснак са се сношили! Муухахахахахах
  • 23 арогантен

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Дедо ви":

    Виж сега дедо. Разбирам че руското ти харесва, и така да спорим няма да стигнем до никъде. Ти ще напишеш едно , аз две, после ти три неща. Нека обаче бъдем реалисти. В наши дни всички имаме ИНТЕРНЕТ и виждаме как живеят хората по света. Русия не може да ми бъде за пример.Нека не бъркаме ценностите на православието с икономиката и просперитета на обществото като цяло. Най-вероятно ние сме на една възраст, и сме видели хубавите и лошите страни на двете системи. Нека да не бъркаме българския модел с това което е на запад.Казвам го от собствен опит, защото вече 18 години работя за големи западни компании и половината ми живот е заминал на запад. Пожелавам на всички весели празници и много здраве през новата 2019г.
  • 24 тъпанар

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "Дедо ви":

    Русофобия - Русофобия (от новолатински русо + фобия, от старогръцки – φοβία, – phobía) е общото наименование на различни негативни чувства, враждебност, предразсъдъци или страхове от Русия, руснаците и руската политика, и т.н.
  • 25 тъпанар

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "Хайл":

    Пожелавам ти цял живот все Руски ( Белоруски) стоки да ползваш. Все Руски коли да караш... Даже, най-добре да емигрираш в този стоков рай.

    Коментиран от #28

  • 26 стоян георгиев

    2 1 Отговор
    и кое му е руско на тоя маз?ламарината на предния калник сигурно ,но без боята!!!!
  • 27 Минск

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти Беларус знаеш ли къде се намира бе "разбирач"?!?!?
  • 28 Хайл

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "тъпанар":

    Че аз съм в Русия бе глупако
  • 29 отчаян от живота в бьлгария

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "арогантен":

    апа американците карат днепьр и вепьр ,като тебе и пасьт крави
  • 30 никси

    1 2 Отговор
    на мен специялно , това по ми бие на газ51 ,молотовка ,кабината вьншно, за двигателя незнам ,но като цяло добре ми харесва тоя хотрод