Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 11:00 4 245 7

Катастрофи за милиони (ВИДЕО)

  • суперкари-
  • катастрофи
Катастрофи за милиони (ВИДЕО) - 1

Принципно, когато се случи ПТП, най-важно е хората, участници в него, да са живи и здрави. Когато няма жертви мнозина се успокояват с фразата "Ламарини се изправят" и това е така, но не във всички ситуации. Видеото, което ви показваме не е ново, но е показателно, че и ултраскъпите автомобили търпят поражения, но там материалните щети се измерват с хиляди. Естествено, тези автомобили са застраховани и за това в повечето случаи плаща застрахователната компания, а и собствениците на подобни автомобили не "карат на една заплата". Въпреки това на човек му става мъчно, когато ПТП-тата засягат подобни шедьоври. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rukaisho

    5 3 Отговор
    Е жалко Тези коли са произведение на изкуството а да ги видиш така е направо грехота
  • 2 Джигит

    16 2 Отговор
    Мераклии с пари които не могат да шофират!!!
  • 3 Rukaisho

    7 2 Отговор
    Много мощните коли са трудни за управление
    Като стига 100 за 2.9 секунди е ясно че не е кола за нормални пътища а за писти А тези който ги ползват за града си понасят финансовите последствията я с глоби за скорост я разбият нещо по колата
  • 4 Rukaisho

    5 1 Отговор
    А помните ли тариката с gtr дето вдига по 280 него го чака същото
  • 5 Кольо Камиона

    9 3 Отговор
    Карал съм с 300 и съм си подсвирквал, карал съм с 30 гипсиран от шубе. Всеки трябва да се съобразява с възможностите си, с възможностите на колата и с пътната обстановка. Идиотите от клипчето показват какво се случва иначе.

    Коментиран от #7

  • 6 Японеца

    1 0 Отговор
    Липсват истински статии и се почват съчинения по клипчета. Браво, вие сте най-великите спортни джурналисти.
  • 7 Бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кольо Камиона":

    Кольо,кога си карал с 300 бе пиленце?