Last news in Fakti

8 Април, 2019 13:51 3 245 11

G-Klasse срещу Audi RS3 и Porsche 718 Cayman GTS (ВИДЕО)

  • rs3-
  • g-klasse-
  • 718 cayman gts
G-Klasse срещу Audi RS3 и Porsche 718 Cayman GTS (ВИДЕО) - 1

Това е едно интересно съревнование между всъдеход и два леки автомобила, мощността на които е 585, 400 и 365. Драг надпреварата е направена от предаването Top Gear и в нея участват най-мощния и тежък Mercedes-AMG G 63, хот-хеча Audi RS3 и спортното купе Porsche 718 Cayman GTS. По заводски данни G-Klasse ускорява до 100 за 4.5 секунди, а RS3 и 718 Cayman GTS - за 4.1 секунди. Какво се случва обаче при директната битка, вижте във видеото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 David and David

    14 0 Отговор
    Ами камиона дърпа добре, но след 100 аеродинамиката и теглото си казват думата. Дори на 0:52 дори са се опитали да го направят интересно за публиката...
  • 2 Факт!

    10 7 Отговор
    Тва порше си е умряло ебаси анти спортната кола

    Коментиран от #10

  • 3 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 10 Отговор
    Аз не зная защо спортните версии на производителите ги правят и има вариянти с под 500 кони?би трябвало като ше е рс3 или порше като марка изобщо да няма двигател с под 500 или 600 кони

    Коментиран от #5

  • 4 Бай Благой

    7 3 Отговор
    Малееее.....е*ахти прехваленото Порше,,,,
  • 5 Защото има консервативен заговор

    1 7 Отговор

    До коментар #3 от "Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н":

    От Тесла са си платили, за да може всеки техен модел семеен автомобил да бие 80% от "спортистите" в реални условия. Шегувам се разбира се, но добре че е шегата да си кажем някои истини. На практика, 95% от спортните автомобили никога не са стъпвали на писта и няма да стъпят, за да може собствениците някога да се възползват от потенциала им. Смешно е, когато някоя тъпа електричка, вземе старта на светофара на някой supercars който се пъне. Дори тези трите нямат шансове на светофара.

    Коментиран от #7

  • 6 сектант

    6 6 Отговор
    за тия които се интересуват - не са сложили дъстър, защото ще ги бие с много и е неравностойно.
  • 7 smeh

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Защото има консервативен заговор":

    А още по-смешно е да те минат като спрял на магистралата, щото максималната скорост ти се върти около 200. А по завоите на някой балкански път да не говорим с тоя електротокмак колко ще изкараш преди да се хвърлиш в някое дере с 2т+ тегло. Отделно почти няма кола с ДВГ, която с резервоара догоре да не успее да вземе София-Бургас за 2ч, ако не спазва ограничението. Та в тоя ред на джигитски мисли още да изброявам ли, като едно ускорение до 100 ви остана на електрофилите ? :)

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Порадвай се на момента още няколко месец

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "smeh":

    След няколко месеца, тол системата ще заработи пълноценно. Тогава като те засече софийската камера, на бургаската ще те спрат и направо ще ти свалят номерата, защото си отишъл един час по-рано, отколкото би трябвало, ако спазваш скоростта. Разбира се че и на светофара ще вземеш старта на някои spark, само че трябва да вдигнеш 100 в града за да го настигнеш. Ако просто ускориш до 50, ще си караш след него и ще му гледаш задния номер, защото въпреки 100-те си коня ще ускори по-бързо от тебе и ще е поне 10м напред. Само с джигитски изпълнения, може да си по-бърз от електричка в града.
  • 10 Алфа Ромео

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факт!":

    Екстра си е Поршето, спортна кола не значи само сухи цифри, има и други качества които трябва да притежава и Аудито и Гегата ги нямат.
  • 11 Tangens

    0 0 Отговор
    Могат ли да качат две колела и права лопата в багажника? i40sw може.