12 Май, 2019 12:00 7 052 2

Десетки класики изгоряха на снимачна площадка

  • chevrolet

Поне 12 американски йънгтаймера в идеално състояние бяха изпепелени при пожар по време на снимките на нов сериал на HBO в гр. Елънвил, щата Ню Йорк. Колите били част от реквизита и трябвало да пресъздадат представителство на Chevrolet през 1990 г.

Сред унищожените автомобили са Corvette C4, Camaro от третото поколение и няколко други модела на марката. За късмет всички коли и атрибути от епохата били застраховани, а пострадали хора няма.

Обезщетенията обаче надали ще могат да компенсират загубата на автомобилите, някои от които са били в заводско състояние 30 години след слизането си от конвейера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    26 0 Отговор
    Поне имат застраховки, а у нас няма бягане с тази гражданска, която плаща стотици хиляди на далечни роднини, но левчета за части и ремонт. Каското пък е подигравка, откраднат ти колата и трябва да се молиш, да не ти я намерят, че тогава всички щети са за собственника, а не за каското.
  • 2 Ню бояна филм

    5 6 Отговор
    Как ги съчинявате тези статии направо се чудя. Какво толкова какви застраховки и тнт глупости. Ми това е филм, колите са реквизит. Сцената е такава с пожар. Така се снима. Нормално е