Last news in Fakti

31 Юли, 2019 14:35 3 076 41

ДВГ - вън: "Зелените" диктуват какво да се показва на автосалоните

  • iaa-
  • втосалон-
  • франкфурт-
  • 2019
ДВГ - вън: "Зелените" диктуват какво да се показва на автосалоните - 1

Група от хора, определящи се като еколози, се събират в социалните мрежи, като целта им е предстоящото през септември автомобилно изложение във Франкфурт. Агресивните им настроения против международния автосалон са продиктувани от факта, че там ще се показват автомобили, които замърсяват околната среда.

Протестът им е под надслов: "Двигателите с вътрешно горене - вън!", а най-големия протест се организира за 14 септември - първият ден, в който IAA отваря врати за посетители. "Еколозите" призовават всички техни поддръжници да дойдат във Франкфурт с велосипеди или ако идват от по-далече - с влак или автобус и да блокират входовете към панаирното градче.

Те дори признават, че това е в разрез с правилата, но въпреки това го обявяват открито. Тяхното мнение е, че след като правителството бездейства, то намесата им е наложителна. Организаторите на най-големия автосалон в Европа са силно притеснени от екстремистите и още от сега се подготвят за сериозен отпор. На салона във Франкфурт през септември се очакват огромен поток от автомобилни фенове и конфронтации със "зелените" не са изключени.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Караиванов

    56 6 Отговор
    Теа па, същите като зелените радетели за Банско. Хората искат да видят истински коли, а не псевдо екологични електромобили, каквито са и въпросните зелени.
  • 2 Миризлив пор

    34 4 Отговор
    Тея съвсем затрешеха, първо бяха веганите, сега еколозите.
  • 3 Гост

    16 7 Отговор
    трябва ми автомобил за средно 10км на ден.
    Ако си взема такъв красив никакъв електромобил трябва да броя 70 хилки за да ми закара Д-то до офиса и децата до училище. Съответно ще го направят на гъз още на вторият месец. Ама ще сме зелени?
    а батерията ще зареждам веднъж на 20-30 дни спрямо капацитета?
  • 4 Alfa Romeo

    32 4 Отговор
    Еко-джендъри
  • 5 Димов

    41 2 Отговор
    Защо наричат електромобилите "локално чисти коли"? Защото са чисти само в града. При производството и добивът на суровини се замърсява доста. Макар това замърсяване да не е под терасите ни, то скоро ще отрови почви и води, от там зеленчуци и риби, животни, а след това и нас. Няма безплатен обяд. Всичко си има цена. Кон и файтон са най-чистото превозно средство, а в гората е най-добрата клинична пътека.
  • 6 Ивайло

    33 3 Отговор
    Тея, зелени ли са, бембени ли са, да си заврът "зелените" идеи в зелените з@дници и да не казват на нормалните хора какво да харесват и да им диктуват начина на живот!!! Тея са по-зле и от ЛГБТ ненормалниците!!! Те като рупат трева и ходят само пеша дай и другите хора така да правят, нищо, че не им харесва!!! Както и с гейовете!!! Всеки е свободен да си вярва в каквото иска, НО ДА НЕ ГО НАТРАПВА НА ДРУГИТЕ, КАТО ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО МНЕНИЕ!!! Нагли и нахални до безобразие!!!
  • 7 1488

    21 3 Отговор
    Само наркомани и психично болни подтикнати от производители на зелени енергии и разни глупости. Все едно сме в някаква нова секта. Дайте по добре да направим масово самоубийство да не пречим на планетата. Или да се върнем в каменната ера който се разболей да се евтаназира. Всичко идва от хора които печелят пари от тъпаци с психични отклонения и идиоти с мислене от 17 век, и глупости разправяни от инквизицията. Докато не стане някой терористичен акт в Америка с милиард жертви и унищожение на евреите света няма да се оправи.Малко са им намалели парите на семитите, че искат да предизвикат световен конфликт с много жертви за да печелят. Всичко е умишлено не вярвам на нищо което се пише.Когато Америка си затвори петролните рафинерии и спре производството на автомобили и оръжие, да се върне в 18 век може да се повярва иначе не.
  • 8 Хасан

    8 5 Отговор
    Е то значи на IAA трябва да има 10 коли . За кво тогава въобще да се прави автосалона
  • 9 Driving pleasure

    17 5 Отговор
    Тия жалки говеда са за разстрел! Ако зависеше от тая зелена паплач щяхме да живеем в пещери!

    Коментиран от #12

  • 10 Julio

    17 3 Отговор
    Зеленият клошар е агресивен смръдльо. Надявам се да провокира полицията за да се насладя на гледката как яде бой...

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    5 21 Отговор

    До коментар #9 от "Driving pleasure":

    Още нищо не си видял !!!! Днес пред изложенията , утре направо пред дилърите !!!! А другиден пред ОБЩИНИТЕ !!!!!!! И да видим "стогодишните" на кого ще продават кюмбета , на арабите и африканците освен , хахаххах !!!! Те затова и ВАГ тръгнаха по Турция и Саудитска Арабия , хаххаха !!!!
  • 13 гост

    6 28 Отговор

    До коментар #10 от "Julio":

    Тия "клошари" са мултимилионери в сравнение със истинските смръдльовци с кюмбетата , като теб !!! 90% са между 20 и 30 години , работят като компютърни , софтуерни или маркетинг специалисти и имат среден доход над 100 000 евро годишно !!! И от тях зависи какво ще става в Европа в бъдеще , а такива "вмирисани на нафта резбирачи" само ще им дишат праха и ще им слугуват , хахахха !!

    Коментиран от #18, #20, #29

  • 14 Веган

    1 17 Отговор
    А пък срасналият се със седалката несресан гъз пък се има и той господар на света като смърди и до тоалетната с дизеловата барака. Тва че форсира и мята черни гурлуци и псува всичко което не е с една вежда, мене не ме брига! Всеки си с нивото. Брига ме, че заради пари, т.е. да се одрусват такива като него, индустрията си бълва допотопните коли и чаркалаци за тях и си дава парсата политиците да си трайкат - резултат: няма контрол и ограничение върху отровите в градовете. Еми като няма ние ще издействаме бе! Ние сме имунната система на тва кебапчийско "общество". Ние мислим, даваме си зор за каузи и ни пука какво влиза в дробовете и стомасите. Иска ви се някой да ни плаша, щото друго обяснение за подобни не можете и да измислите. Не ви се и мисли, честно казано, той Хенри Форд си го е казал някога, че мисленето е най-тежката работа и това е причината толкова малко хора да я вършат.

    Коментиран от #30, #32, #39

  • 15 Ганьо

    7 3 Отговор
    ""Зелените" диктуват..... " Не са зелените. " Сивите" са. Мръсните им хартиени "пари"! И китайските заводи, които хууубавичко се прикриват покрай шумотевицата около ДВГ. Напълно достатъчно е да забранят свалянето на катализаторите за бензина и забрана на дизела за леки коли!!!
  • 16 Random

    7 1 Отговор
    РАЗСТРЕЛ
  • 17 Сталин

    10 2 Отговор
    Есть человек - есть проблем, нет человек - нет проблем. Е така и с тия, няма ги - няма ядове.
  • 18 Random

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Ти и ти ли си еко-джендър?

    Коментиран от #37

  • 19 Алфа Ромео

    9 1 Отговор
    Нашето правителство не бездейства, краде ни неуморно и ни се подиграва, но народа не смята че намесата му е наложтелна...
  • 20 Driving pleasure

    17 2 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Добре, мога ли да поправя неговото клошари на много по-вярното идиоти! На тия компютърни специалистчета живота им е виртуален, не могат да си намерят г-за, не е фащало жена, не е усещало солта на живота, не знае въобще що е живо ама претендира - на такива ли да позволим да диктуват бъдещето?! Ми ОК по-добре да ходим при африканцитее и арабите отколкото мужитурки да диктуват живота ни само щото били с доходи! Доходите не те правят човек - напротив в 90% от случаите всеки позаимал се се е и самозабравил та аре да не ми фалиш тая жалка зелена сган! Когато ги видя да се нанасят обратно в пещерата и да копат градинка да си изкарат прехраната тогава ще им дам право и да претендират!

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    2 16 Отговор

    До коментар #20 от "Driving pleasure":

    На каквото щеш да поправяш , резултата ще е един и същ !!!! Доколкото си спомням , главния принцип на демокрацията беше , че проблемите се решават с избори !!!! Та остава да се увериш , че твоите "съмишленици" са повече от тия , дето им викаш "идиоти" , ама всъщност идиоти са тия , дето не виждат накъде върви света !!! И главните избори даже на са парламентарните , а МЕСТНИТЕ , където се гласува МАЖОРИТАРНО и със ПРОГРАМИ !!! Ако беше проследил какво става в Германия на тия избори в последно време , щеше да си признаеш , че идиота си ти !!! И никой няма да те чака да се убеждаваш или съгласяваш !!! Щом има решение на мнозинството , ще се съобразяваш , ако не прав ти път в пещери ли, при африканци ли , където щеш !!! А зелените ако не си разбрал вече са трета сила в европарламента и то такава , без която никой не може да прокара никакво решение !!!! А е Германия ще са следващите управляващи !!

    Коментиран от #23, #24

  • 22 Геро

    8 1 Отговор
    Зелените на сапун. Смотаняци :)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хайл

    15 0 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    На теб казах ли ти че вашите те търсят да те бият затова че искаш да ходиш с автобуса в франкфурт...качвай се на кололото и тръгвай.никъв автобус или влак-рейса е дизел а за влака е изгоряно гориво за да тръгне на ток...ИДИОТИ ЗЕЛЕНИ
  • 25 гост

    4 15 Отговор

    До коментар #23 от "Джендър активист":

    Мога веднага да ти кажа над 70% от гласоподавателите , които не 100 , а 1000 % ще гласуват за забрана на двг !!! Това са жените и пенсионерите !! Като сложиш и 70-80 % от младежите , половината от които са също жени , май и 100% от ваште дружки да са против , просто ще са в графата "статистическа грешка" , хахах !!! И това не е само в Германия или ЕС , а също и в България , ти да видиш , мъка , мъкаааа , хахаххахах !!!!

    Коментиран от #26, #28

  • 26 Хайл

    11 0 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Летящи крокодили виждал ли си

    Коментиран от #27

  • 27 гост

    3 11 Отговор

    До коментар #26 от "Хайл":

    Не ! А ти "чисто двг" ??? Хахахха !!! Няма и да видиш !!!

    Коментиран от #33

  • 28 Driving pleasure

    17 2 Отговор

    До коментар #25 от "гост":

    Баце айде не се изхвърляй толкова, не е полезно като ядеш шамарите после ще боли повече. Дори последното проучване на J.D. Power показва, че преобладаваща част от обществто не вярва на автономните и електрическите автомобили и не би си взело такива - това че викате повече, не означава че сте болшинство! Вярно идиотите са плашещо много, но все още сме далеч от това да ви се даде пълната власт!
    Тая електропростотия същестува само защото има субсидии и кретенизирани политици яхнали ей такива като тебе да се изкачат на политическата сцена! Дисциплината е маратонска не спринтирай ;)
  • 29 Julio

    7 0 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Ти бате, първо отде знаеш аз колко печеля и второ отде знаеш те колко печелят? Удобно е да ги набедиш за велики юпита но като им слушам и чета глупостите и напълно безмислените им тези не мога да повярвам че тея душевноболни могат да се реализират до нещо повече от грантаджия и зелен рекетьор. Верно - в Германия се печели сигурно повече от зелен рекет отколкото в БГ но обикновенно стига за колело и тревичка и до там. Толкоз за "мултимилионерите". Па и да ти кажа мултимилионер не се става като ходиш да се търкаляш по смешни протести а обикновенно с бачкане. Като бачкаш немаш време за скотски простотии...
  • 30 Бухахахахахха

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "Веган":

    Бегай с колелото да ядеш коренища.Никой не е длъжен да се съобразява с душевно болни.Бухахаха
  • 31 соросоид дебил

    17 1 Отговор
    По мнението на сериозни учени, а не като тези "зелени", ако от утре всички автомобили станат електрически ще настъпи екологическа катастрофа. Производството на електроенергия ще трябва почти да бъде удвоено, а това няма как да стане без въглища и ТЕЦ. Надеждите с така наречените възобновяеми източници се оказаха твърде преувеличени и освен държавните субсидии, които гълтат и по-скъп ток дават едва около 10% от произведеният ток.Да не говорим за мръсните производства при производството на батериите и невъзможноста след това да бъдат рециклирани. Същите "зелени"-олигофрени доведоха до това Германия да се откаже от чистата атомна енергетика и сега да внася ток от Франция произведен предимно от атомни централи.Трябва да се пази природата, но ми идва в повече когато разни платени джендъри се явяват, като "зелени", както разни либерасти са се "загрижили" за човешките права, за правата на жените и децата и тн...грантаджии обслужващи нечий интереси.

    Коментиран от #34

  • 32 Хайл

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Веган":

    Ейййй изпасахте тревата на зайците и кравите,гладни ходят животинките заради идиоти вегани
  • 33 Хайл

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Всички те барат по антените а ти мислиш че ти се радват на тъпите ти умозаключения...да не си и ти веган,щото на тия тревопасните им е изпилен мозъка от липса на свястна храна
  • 34 Driving pleasure

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "соросоид дебил":

    Бате напълни ми душата! Радостно е да се види, че все пак има и мислещи хора!
  • 35 hienata

    10 0 Отговор
    Аз съм агресивно настроен към псевдо "зелените". Защо са псевдо, защото минах по австрииски площад след техен протест. Боклуците бяха като след торнадо. Корабите и лодките на Грийнпийс са стари пушещи дизели. Нашенски екопрофани ми говорят за чист въздух захапали до един безбандеролни цигари и дошли с най-раздрънкания и чадещ бус на света. Това зелените са като гейовете, никой не им обръща внимание и те - прайд. Айде марш . И знайте и ние ви МРАЗИМ !!!
  • 36 няма значка

    2 8 Отговор
    Зелените са трета сила в Европарламента - нафтаджиите колко представители имате? Свърши вече тая простотия да си купувате нафтови таралясници за по 1000 лева и да тровите хората щото уж сте били бедни. В Европа почна голямото изритване на тарикати от градовете, скоро и при нас!

    Коментиран от #40

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гуньо

    4 0 Отговор
    Абе тия вегани не хващат ли растроиство когат ядът трева.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Гост

    0 0 Отговор
    Всички зелени - в арктика - да им е чисто и екологично.Дебили жалки!