Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 15:48 3 124 5

Smart ще става секси, като първото ново Mini

  • smart-
  • ново поколение
Smart ще става секси, като първото ново Mini - 1

Главният дизайнер на Mercedes-Benz Гордън Вагенер заяви, че субомпактното следващо поколение на Smart ще бъде вдъхновено от първото поколение на съвременния Mini, което излезе в началото на този век.

Очакванията са, че новата генерация на Smart, която ще е изцяло електрическа, ще бъде представена на обществеността през 2022 година. Според Вагенер в момента на Smart му липсва "сексуалност" и затова той ще потърси вдъхновение в първите модели на рестартираното Mini.

В разговор с изданието Autocar той обясни, че Smart е на пазара от доста отдавна и че е време да стане по-зрял и същевременно по-секси. След излизането на новото поколение, ръководството иска да пусне и по-голям автомобил, който може да се конкурира в В сегмента.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зъзъ

    12 7 Отговор
    Вече си прилича досущ като ЗАЗ 963
  • 2 Джендераст

    9 2 Отговор
    Липсата ма сексуалност е важно качество което трябва да се запази
  • 3 Дъ Клаш

    11 4 Отговор
    Вагенер страхотно немско фамилно име Вагенер идва от един женски орган служещ за чифтосване.Отлично Прекрано Немско!А тая табуретка на колела дори не става за коментар.
  • 4 type-R

    4 3 Отговор
    Табуретка!
  • 5 hmhmhm

    1 0 Отговор
    И на това му казват кола на къде отива света