Last news in Fakti

27 Октомври, 2019 10:30 10 360 38

Денонощно сервизно обслужване за Citroën-ите

  • citroen-
  • сервиз-
  • обслужване-
  • 24/7
Денонощно сервизно обслужване за Citroën-ите - 1

Една от основите грижи на съвременния човек е как да оптимизира времето си. Именно с тази цел, Citroën, марката, водена от слогана Inspired by You, лансира услугата Citroën Service 24/7. Това е една иновативна система, която позволява на клиентите да оставят или да вземат автомобила си от търговско-сервизния център по всяко време на денонощието седем дни в седмицата.

Услугата е факт благодарение на напълно обезопасен автомат за самообслужване. Тази система вече е успешно изпробвана в градовете Маси и Марсилия, а сега "Шевроните" ще я лансират и в още 50 обекта в Европа. Това ще се случи през първата половина на следващата година.

Денонощно сервизно обслужване за Citroën-ите

Автоматът позволява да оставите ключа и талона на автомобила, а плащането за услугата се осъществява онлайн. След като сервизното обслужване бъде извършено, клиентът получава SMS, който го информира за това и може да отиде да прибере ключа и документите на автомобила си по всяко време, благодарение на същия този автомат, след което да вземе автомобила си от специално предназначен за целта паркинг.

Резултатът е: нов тип улеснени взаимоотношения с търговско-сервизния център, без допълнителни разходи, които не ангажират клиента да се съобразява с работното време на сервиза и улесняват живота му, като в същото време му се гарантира същото качество на услугата, както и при традиционния прием на рецепцията в сервиза. Вижте повече за услугата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сектант

    31 86 Отговор
    Защото са най трошливите коли,защо няма за Дачия,защото не се чупят и майсторити по цяла нощ ще играят белот и ще чоплят семки.

    Коментиран от #19, #35

  • 3 Марио

    68 14 Отговор
    Ситроен са супер марка. Бяха малко позападнали у нас, но от скоро все хубави неща чета за тях. Автомотор явно са се пораздвижили

    Коментиран от #5

  • 4 препатил

    58 8 Отговор
    Малее...дано не се възприеме и у нас такова нещо....че каквито са измамници по сервизите...маслото ще го сменят на по 50000км ..Какво имам предвид- имах чисто нова ''Фабия'' и съответно сменях масла и консумативи само във фирмен сервиз в София...на 46000км блокира двигателя и се установи че маслото не е сменяно нито ВЕДНАЖ.Познайте в какви филми ме фкараха тия мошарковци и какво ще стане, ако се въведе такава система...а след тези перипетии ходя само при бай Данчо, кварталния майстор и съм си доволен

    Коментиран от #7, #12, #13, #15, #27

  • 5 Караиванов

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "Марио":

    Прав си, напоследък гледам медиите у нас им обръщат внимание. По едно време ги бяха отсвирили. Иначе C3 e една от малкото коли, които са с ръст на продажбите в Европа. Всичко останало е надолу.

    Коментиран от #18

  • 6 ЯВНО ДОСТА ЧЕСТО СЕ НАЛАГА СИТРОЕН

    9 36 Отговор
    ДА ПОСЕЩАВА СЕРВИЗ И ЗА ТОВА СЕ ПРЕДЛАГА И ДЕНОНОЩНО ТАЗИ УСЛУГА..СЪЩО ТАКА НЕ СЕ СЛАВЯТ КАТО МНОГО НАДЕЖНИ И ПРОИЗВОДИТЕЛЯ СИ ГО ЗНАЕ И ТЪРСИ НАЧИН КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НЕДУРАЗОМЕНИЯ ДА ОТРЕМОНТИРА В ДЕНОНОШНЕТЕ СИ СЕРВИЗИ..ЗА СЕГА ТОВА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО РАБОТЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН...ЯВНО ИМА ЗА КАКВО..

    Коментиран от #36

  • 7 Гост

    10 31 Отговор

    До коментар #4 от "препатил":

    Ти за 46000 км никога ли не вдигна капака на двигателя?Ако ти самия си бил небрежен със собствеността си как очакваш другите да се грижат за нея?

    Коментиран от #23

  • 8 1234

    7 7 Отговор
    ми налага се да ,то и за алфата да земат да напраят: ддд
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ситроен

    9 2 Отговор

    До коментар #9 от "Townboy":

    Старите Ситроени от 80-те, какъвто имаш и ти.
  • 11 Милен

    12 3 Отговор
    Новите ситроени са супер. Ето за който е пропуснал един от малкото тестове на тема ситроен на Радо.
    https://fakti.bg/avto/406037-testvahme-nai-golemia-nov-citroen

    Коментиран от #20

  • 12 учуден

    17 14 Отговор

    До коментар #4 от "препатил":

    А бе човеко, ти поне веднъж не извади ли щеката, та да видиш това масло след смяната - ,,черно ли е, бяло ли е,,
  • 13 Порно

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "препатил":

    Маслото може да провериш дали е сменяно със щеката. А за филтрите слагам белези , и веднъж ги хванах , че не са сменили въздушния филтър. Като изтече гаранцията си купувам всичко и смяната пред мене.
  • 14 Бесен Язовец

    13 5 Отговор
    Аз сам си оправям москвича, нямам нужда от сервиз и пишман монтьори, които да ми вземат повече за ремонта от стойността на колата !
  • 15 Borislav Popov

    10 12 Отговор

    До коментар #4 от "препатил":

    Ми ти, като ги знаеш нашите ганювци колко струват, толкова ли не можа за толкова време, да намериш някакъв начин и да ги провериш, дали наистина са ти сменяли маслото или не ?? Има си много, трикове с помоща на които много лесно можеш да ги хванеш, че са шмекерували. В края на краищата стой там на място и ги контролирай...но ти си им се довярвал безприкословно и те затова са те лъгали, така,че донякъде и сам си си виновен.

    Коментиран от #24

  • 16 KOC

    28 4 Отговор
    а за БМВта има целогодишен сервиз - цяла зима пред блока за да може лятото да идат да се ремонтират
  • 17 Крум

    13 4 Отговор
    Проблема с официалните сервизи в България е, първо че не разбират и второ всички ги мързи. Последното ми посещение в АМК ми коства 1600лв. за здрава кола. Смениха консумативите и се почнаха проблемите. На три неща им било дошло времето. Смениха ги и колата пак не се оправи. После с вече незаконния паркинг сервиз с един приятел оставихме,че не са закачили една букса на датчик на горивната система. Та сега се чудя къде да си водя колата вече. Иначе Ситроена си е супер, за 15000 като изключим последното никакви проблеми.
  • 18 Петър Андонов

    8 17 Отговор

    До коментар #5 от "Караиванов":

    C3 ако е кола, аз съм марсианец.
  • 19 Въх

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сектант":

    Присмял се хърбел на щърбел!!!
  • 20 Маката

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Милен":

    Щом мобиле започна да обръща внимание на тази марка, значи е подобрила качеството си. Така мисля. Пичовете от мобиле са професионалисти.
  • 21 дявола

    3 2 Отговор
    Ще им е нужен предвиждат го хората браво като знаят какво произвеждат
  • 22 Николай

    1 0 Отговор
    Ей това е новина.
  • 23 Николай

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Колата нали е гаранционна за какво да вдига капака. И като вдигне капака и измери маслото какво ще разбере?
  • 24 Николай

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "Borislav Popov":

    Не става щото не те пускат във фирмения сервиз да ги гледаш какво правят, взех си нова кола с гаранция изобщо не можеш да ги видиш какво правят вътре с колата. Оставяш колата на сервизния паркинг, даваш ключа и след това си взимаш колата от сервизния паркинг. И си плащаш по тарифата на фирмения сервиз.

    Коментиран от #37

  • 25 ела

    13 2 Отговор
    Години карах Ситроен (Saxo NEMO Citroen С5 ) със Citroen C5 изминах повече от 380.000( триста и осемдисет хил. км ) без сериозни расходи винаги сменях на време ( масло,филтри, и ангринажния ремък) по късно минах на немсккие коли Passat V6 и Мерседес (2009 година са) много проблемни електрониката им под всякъква критика лично мое мнение никога вече немска кола.( това е мое лично мнение )

    Коментиран от #38

  • 26 Киро Николов

    1 0 Отговор
    Киро ше ги опраи...
  • 27 Антонн

    2 5 Отговор

    До коментар #4 от "препатил":

    Не е от маслото,от марката на автомобила е.
    Защо говориш глупости,не било сменено 50000км. това и да го сменяш на 15000км. са 3 пъти.
    Нали маслото ще е на катран и грес!
    Нали се сещаш че ти за 5л. масло ако платиш 120лв. аз ще го взема за 70лв.
    кой ще си рискува работата за 70лв.
    И дори да има такъв индивид ,ти все попадаш на него айде стига глупости.
    Като си купувате нови бараки,не мислете че като е в гаранция покрива всичко.Мога да ти счупя мотор,скорости,окачване, съединител за 10м.Да ти запаля накладки и изкривя дискове всъщо за толко време.И какво в гаранция е ,да ама не.

    Коментиран от #33

  • 28 123

    2 1 Отговор
    Еми, като имат нужда от денонощно обслужване.
  • 29 Бухахахахахха

    5 3 Отговор
    На повечето льоловци коментиращи тук да дойдат да им покажа-ситроен на близо 500хил.км с ориг.турбо,дюзи,егр,дпф и още мноооого неща.Нека са чупливи.

    Коментиран от #31

  • 30 ТРОПЧО

    1 5 Отговор
    ИМАТ НУЖДА ТЕЗ БОРЧЕТА ОТ СЕРВИЗ ДАЖЕ И МОБИЛНИ КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОСТ ДА СИ КУПИШ СИТРОЕН ЯВНО МНОГО
  • 31 Аман от цървули

    1 4 Отговор

    До коментар #29 от "Бухахахахахха":

    Ей мишле,не лъжи и си карай кошника недодялан нарвлен Сутиен!!!

    Коментиран от #32

  • 32 Бухахахахахха

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Аман от цървули":

    Това и правя-карам си го.Ти продължавай да киснеш пред сервиза и се пазари за някоя евтинка част,втора ръка ако може,че явно нямаш за ориг.части.Ти мен не ме мисли-с една заплата ще те купя няколко пъти заедно с колата ти.Без колата-каруци не ми трябват.Бухахахаха
  • 33 Прост и беден

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Антонн":

    Антоньееее, Антонье. Заради такива ,,монтьори,, като тебе, хората вече не ходят в сервиза. Дори и в гаранция, те вече само се оправят. А ти приказвай на ,,баба си,,, че в този случай ,,гаранЦата,, отпадала. Номерата на българските сервизи и дилърства, вече не вървят. Производителят казва кога отпада гаранцията, а сервизи и дилърства дето много знаят, отпадат и остават без РАБОТА! Честито на теб и многознайковците в ,,бизнеса,,!

    Коментиран от #34

  • 34 Антонн

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Прост и беден":

    Никът напълно ти отговаря.
    Защо реши че съм механик и то в офицялен сервиз?
    Казвам че мога за под 10м. да съсипа много неща по една кола,и гаранцията няма да ги покрие.Толкова си и на ясно ,нов автомобил има международна гаранция.Мога да го обслужа или предява претенций по гаранция на всякъде в европа .
  • 35 СЕКТАНТ,ти си тъп и консервативен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сектант":

    Заради примитивни хора като тебе ни причисляват към циганските държави и ни смятат за аборигени.
  • 36 Неграмотник,пише се

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЯВНО ДОСТА ЧЕСТО СЕ НАЛАГА СИТРОЕН":

    недоразумения,а не недуразомения!
  • 37 Николай,не си прав

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Николай":

    Поне що се отнася до фирмените сервизи на Киа и Хюндай. Там докато си пиеш кафето можеш през стъклената стена да наблюдаваш какво правят с автомобила ти.Ако не вярваш иди на място да се уверил.
  • 38 ела,граматиката бе!

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "ела":

    Пише се ангренажния,а не ангринажния!