Last news in Fakti

29 Октомври, 2019 10:20 28 133 28

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

  • т-98-
  • комбат-
  • обява-
  • продажба

Рядък брониран всъдеход Т-98 "Комбат" си търси нов собственик в руския град Самара. Продавач на автомобила е Агенцията за гарантиране на влоговете, която се занимава с разпродажба на имущество на фалирали банки, съобщава "Росийская газета".

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Матовочерният Т-98 "Комбат" е произведен през 2007 г. Оборудван е с 8.1-литров V8 GM Vortec с мощност 344 к.с., съчетан с петстепенна автоматична трансмисия Allison 1000, която задвижва четирите колела през раздатъчна кутия Autotrac с две понижаващи предавки.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Всъдеходът се продава в рамките на процедура по разпродажбата на имуществото на самарската "АктивКапитал-Банк". Миналата година лицензът ѝ е бил отнет от Централната банка на Русия.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Търгът за "комбата" ще се състои на 19 ноември. Началната цена е само 2 134 000 рубли (€30 145), но стъпката на наддаванията ще бъде минимум 10% (213 400 рубли/€3 014). Според продавача документацията на автомобила е изрядна и върху него няма възбрани.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Справка в базата данни на услугата nomerogram.ru показва, че преди това всъдеходът е бил сребрист. Този цвят е отбелязан и в талона. Това означава, че или върху каросерията е залепено фолио, или промяната все още не е отбелязана.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Продаваният "Комбат" е имал четирима собственици. В обявата не се споменава какъв е пробегът. Миналата година е бил направен опит автомобилът да бъде продаден за 4 500 000 рубли (€63 570), но купувач не се е намерил.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Т-98 "Комбат" се произвежда от 2000 г. Всъдеходът е разработен от петербургската компания "КБ Парфенов" и до 2010 г. се произвежда в "Автокад". След това обаче сглобяването е изнесено в Естония, за да се улесни износът в чужбина.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Голяма част от купувачите на модела са от Близкия Изток. Годишно се произвеждат не повече от 10 всъдехода по индивидуална поръчка. "Комбат" участва в комедията със Саша Барон Коен "Диктаторът" от 2012 г.

Някой да търси евтин Т-98 "Комбат"?

Т-98 е построен на възли и агрегати от Chevrolet Silverado/GMC Sierra. Нов "Комбат" струва около €150 000.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 софия

    46 13 Отговор
    бензинояд

    Коментиран от #11

  • 2 Драко

    47 25 Отговор
    Явно цялата сериозна машинария по автомобила си е Силверадо, а надстройките с винкел и златиста изкуствена кожа са на Альоша. Защо тогава 30 пъти в статията е употребен глаголът "произвежда"?

    Коментиран от #4

  • 3 Borislav Popov

    37 47 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Миналата година е бил направен опит автомобилът да бъде продаден за 4 500 000 рубли (€63 570), но купувач не се е намерил.) Няма и да се намери, освен някой наш чалнат русуфил, но те са бедни и гладни завалиите, като църковни мишки.

    Коментиран от #5, #25

  • 4 куку руку ку

    48 11 Отговор

    До коментар #2 от "Драко":

    А ти какво искаш, за 10 броя годишно, собствени матрици и агрегати ли да правят? Всяка фирма, която не произвежда масовка, използва готови агрегати и възли. А често напасването на готови части е по-трудоемко от специално проектирани детайли.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Borislav Popov

    16 28 Отговор

    До коментар #5 от "куку руку ку":

    Колкото и да съм зле, пак съм по добре от тебе, куко !

    Коментиран от #8

  • 8 Чук

    27 7 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Те в Карлуково всички така мислят)))

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ссср

    45 16 Отговор
    Нагледно може да видите какво представлява талона на автомобил в Русия и колко са напред руснаците от булгаристан , в него се описва всеки един собственик и не може да бъде скрито нищо , няма като тук при всеки нов собственик и подмяна на талони , тоест спестяваш пари. Договорите за покупко продажба се правят на ръка между стария собственик и новия , няма нотариус ,няма излишни пари и загубено време . Всичко е много по опростени в пропаднала Русия която е светлинни години пред нас .

    Коментиран от #12

  • 11 гост

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "софия":

    И какво от това? Там бензина е 1.10 лв за литър и можеш да си го позволиш ,не като мизерниците тук където всеки гледа да сложи газ на 1.3 двигател та да спести някоя стотинка за хляб.

    Коментиран от #13

  • 12 Фатмак

    13 14 Отговор

    До коментар #10 от "ссср":

    Къде няма нотариус ве, паляк? В Русия е пълно с измамници при продажбите на автомобили. Иди и си купи в Русия автомобил без нотариус, да видим за колко време ще остане твой, бастун. Колкото е тука галимацията при покупко-продажба на автомобил, в Русия е по 2 пъти умножено. Най-често се правят измами с вноса на автомобили, от Беларус, Южн Осетия и Абхазия, тъй като там не се плаща мито и после се вкарват в Русия и ако попаднеш на такъв автомобил си го изял дедовия с "разтаможката".

    Коментиран от #16

  • 13 Фатмак

    21 7 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Лев и десет беше преди година, в момента е лев и 35 ст за А92. И цигарите са по евтини в Русия, и до там. Всички останали цени са по 2 пъти на нашите. Гражданската е по-скъпа от нашата. Не си мисли, че там е рая на света.

    Коментиран от #15, #17, #19

  • 14 1944

    13 15 Отговор
    за сделано в расия и копейка не давам.
  • 15 to6ko

    4 10 Отговор

    До коментар #13 от "Фатмак":

    Не си в час с цените.Поне не пиши глупости.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ссср

    18 12 Отговор

    До коментар #13 от "Фатмак":

    Пич на тебе определено ти хлопа дъската и ако не си във час със нещо по добре не пиши глупости. Гражданската за 1.4 Рено Клио на жената която е рускиня е 70лв на наши пари , на моето ауди което с по голям мотор и повече коне е 7000 рубли или около 200лв по сегашния курс, прегледа ми е 15лв на наши пари или 500 рубли. Може да не е рая на земята но е 100 пъти по добре от България.

    Коментиран от #18, #23

  • 18 Пастор Киро

    12 8 Отговор

    До коментар #17 от "ссср":

    Ти му кажи, колко е литър бензин и да се чуди после що е пълно с джипове в Русия, въпреки че пътищата се идеални - друга заблуда, която хлопа в Бг.

    Коментиран от #24

  • 19 ПЕРНИШКИО

    3 11 Отговор

    До коментар #13 от "Фатмак":

    И ТИ СИ ЕДИМ МУЖ У ПАНТАЛОНИ , ЗА 3 ЖЕНЕ БРАТО , 2ВЕ ДА ТЕ ДЪРЖУ ДА НЕ ПАДНЕШ НАЗАДЕ , А ЕДНАТА ДА ТИ СЕ СЕРЕ У УСТАТА ГРОЗНА .
  • 20 Жоро

    8 5 Отговор
    Всичко по този джип е американско...Още едно доказателство че мурзилките нищо не могат да сътворят сами...Опитали са се да направят някво жалко копие на Хъмви,но от оригинала по добро няма..
  • 21 Жоро

    3 3 Отговор

    До коментар #16 от "ссср":

    Мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха мухахаха
  • 22 Като гост

    6 4 Отговор
    И кое му е евтино? Ще пада още цената. Това чудо с този разход банка е фалирало, какво остава за обикновен човек.
  • 23 Фатмак

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "ссср":

    Значи аз ти казвам цените в Краснодар, аз живея в Краснодар и ти казвам цените какви са тука. На жена ми, ОСАГО-то само за 1 човек е 9000 рубли (240лв) за Нисан Ноте 1.4 за година. Рено Клио официално не се продава в Русия, може би е внос или е купувано отдавна, но за Голф-а ми 1.5 бензин в България данъка ми е по-малък от нейния. Както искай така ги смятай.

    500 рубли е автомивка при нас, не знам какъв преглед правиш за 500 рубли. Всичко друго е по-скъпо от България а заплатите (без Москва, Питер, Казан... и в Сибир) са ниво нашите, даже в по бедните републики са доста по-ниски.

    Тези дето говорят за хубавите руски пътища, явно никога не са ходили в Русия, щото тя не е само Москва, Питер и още няколко големи града. Положението е точно както е в България. Не виждам нищо чак по-хубаво, че и 100 пъти от България. Пълно е с измамници, всеки гледа да те излъже, всички се правят на мафиоти, живеят по някакви измислени понятия )))) абе... руска му работа.

    Коментиран от #26

  • 24 Фатмак

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пастор Киро":

    Какво да ми каже, ве паляк? 49.76 рубли е литъра, преди 1 час заредих на Лукойл. Пълно било с джипове, ми то и с лади е пълно и какво от това?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Лорд Айвънхоу

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Фатмак":

    Сега, аз не живея в Русия, но спокойно мога да проверя и го правя как стои въпроса с "Гражданската отговорност" и останалите неща. Е, осаго, интересното е, че то е на база конските сили на автомобила, а не на обема на двигателя, както е в Европа например. За Нисан Екстрейл със 78 коня ми дава малко над 9 хил. рубли, което не е безбожно много и важи за Краснодар... Проверявам за годовой техосмотр или годишен технически преглед... За първите 7 години на автомобила този преглед НЕ Е всяка година... При това цената му не е много далеч от указание 500 рубли, намерих за 700 рубли, пак в Краснодар...

    С теб мога да се съглася, че Русия и руснаците не са цъфнали и не са вързали... Всеки гледа да те прее*е и за това съм също съгласен... Не бих се съгласил, че руснаците са по-зле от българите, защото е видно къде е Русия, докато България е мижава и дребна държавичка, която никой не уважава (даже и ние)... Освен това, повечето руснаци, колкото успеят да спечелят с работа, двойно повече са склонни да откраднат... Абе, манталитетът е почти едно към едно, само дето онези са с мания за величие и известни, а нас почти никой не ни е чувал... Дали бих живял в Русия - само ако съм здрав връзка с могъщи закрилница и хубави доходи... Като обикновен гражданин - категорично не!
  • 27 Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Какъв Т-98 , че и "Комбат" , какви пет лева ? И изправен Т-34 с пълен боекомплект ме устройва !!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.