Last news in Fakti

21 Ноември, 2019 12:44 9 065 6

Премиум купе на базата на Skoda Octavia, каквото няма да видим

  • skoda-
  • octavia-
  • купе
Премиум купе на базата на Skoda Octavia, каквото няма да видим - 1

Всъщност, концернът-майка едва ли ще позволи на чехите да пуснат такъв автомобил, но въпреки това фантазиите на унгарския дизайнер Тамаш Самок, известен като X-Tomi, определено ще зарадват феновете на Skoda.

По-конкретно става дума за купе с две врати на базата на четвъртото поколение на Octavia, което изглежда далеч по-премиум от стандартната версия. Рендърът показва и интересни спицови джанти, които отлично се вписват в профила на купето.

Двувратата Octavia изглежда внушително и на габарити, като предвидената формула на местата в салона е по схемата 2+2. Иначе, реалната нова Octavia беше представена преди броени дни, малко по-голяма е, но си остава в горния сегмент на т.нар. голфов клас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 папуняци

    20 3 Отговор
    И кабрио да нарисува, каквото пък съвсем няма да видим ;)))
  • 2 сектант

    13 6 Отговор
    да му бутнат двойката бензин тфси и ще лети като откачен
  • 3 вес

    14 5 Отговор
    Няма да видим такова купе, защото таргета, който си купува нов автомобил Шкода е друг
  • 4 Komapak

    8 2 Отговор
    Прав си колега ама дизайнерите трябва да оправдават лудите пари които се дават за тях.
  • 5 Може пък и да не е лошо

    2 0 Отговор
    Въпреки че щом е немско няма как.
  • 6 С.С

    5 2 Отговор
    Кой знае...може пък някой ден,като понамалеят продажбите на E-Golf, E-Passat и всички електрически модели на Фолксваген ,да си спомнят какво е удоволствието от шофирането на истински автомобил-без таблети и асистенти на таблото и да пуснат няколко бройки от това купе на Шкода. Както написа един от колегите по-горе, един двигател TFSI,да се сетят и за една механична скоростна кутия,някакви 335к.с. мощност-като на Ауди S5,малко кожа тук-там в два цвята,четири накрайника на изпускателната система, ако искат и матрични LED-светлини и няма да се купува ли.....8383