Last news in Fakti

28 Ноември, 2019 11:22, обновена 28 Ноември, 2019 11:27 7 960 17

Стар "Москвич", преработен до неузнаваемост

  • москвич-
  • 400-
  • тунинг-
  • хот-род
Стар "Москвич", преработен до неузнаваемост - 1

Едва ли ако не знае човек, би предположил, че колата от снимките всъщност е базирана на стар Москвич. По-конкретно става дума за Москвич-400, която след сериозната преработка в стил хот-род, изглежда доста ефектно.

Стар "Москвич", преработен до неузнаваемост

От външността на Москвича всъщност са останали само част от каросерийните панели, като и те са преработени, за да се превърне каросерията в купе с две врати. Автомобилът е със силно снижен клиренс, а джантите са 22-цолови отпред и... 26-цолови отзад.

Стар "Москвич", преработен до неузнаваемост

Окраската също е доста оригинална и представлява т.нар. многопластови графити. Преден капак отсъства, защото иначе няма как да се побере огромният V8 от ЗиЛ. Радиаторът е в салона, а окачването е пневматично.

Стар "Москвич", преработен до неузнаваемост

Салонът също е решен в доста оригинален индустриален стил, като най-голямо впечатление правят волана, който е направен от резервни части, а педалите са във вид на латински букви.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    27 40 Отговор
    НЕОБЯТНА Е рушката ПРОСТОТИЯ
  • 2 Капитана

    39 22 Отговор
    Уникален Дръгел!!!
  • 3 гост

    27 26 Отговор
    Абселютно съм съгласен и с двама ви...уникална простотия...уникален дръгел..
  • 4 Коmapak

    14 12 Отговор
    Тоя без прозорци и почти никакъв клирънс ми е много интересно къде в Русия ще го кара? 😂 Дупките в Русия не са по-малки или малко от тези в България....
  • 5 Гост

    21 9 Отговор
    Много по-добро от Сайбършит.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    Пак ли не спамиш, Бориславе?

    Коментиран от #10

  • 8 Аууууу

    20 4 Отговор
    Не мога да разбера защо плюете? Имали са възможността, парите и опита - направили са! Според мен добре се е получило, като изключим нископрофилните гуми, на такъв тип автомобил не изглеждат добре, не е ли някоя 14-15-ка с дебел борд не става за хот-род! Иначе типично по-български само се плюе, за това в България няма да дойде никой авто производител, всички са професори на думи без реално да имате някакви възможностти, дори едни плочки в банята не можете да залепите, камо ли кола да направите!

    Коментиран от #9, #17

  • 9 Borislav Popov

    5 10 Отговор

    До коментар #8 от "Аууууу":

    Лично аз го плюя, защото е грозно и няма никакъв смисъл и никаква логика от това руско изобретение-недоразумение, а на теб като толкова ти харесва, можеш и да го олижеш тук ако искаш, твоя си работа.
  • 10 Borislav Popov

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    В този случай, точно ти си спамаджията, Госте, понеже ти не си обелил, ни една дума дори, свързана с новината. Капиш ?

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Капиш само ти, Бориславе. Изказал съм мнение в коментар 5, но ти (както винаги) пак не внимаваш. Апропо: колата е демонстрация на изкуство. Демонстрира уменията на майстора, да борави с ръце и инструменти, както и идеята, за оригиналност, части и елементи да се правят от ключови възли и детайли в двигателостроенето. Боята и мен не ме кефи, но една ярко червена с лак до блясък ще я отвори зверски. Явно идеята е била повече за джънкмейд или старт от скрапа. Направи ти по-хубава. Тук поне боклуци бол, като започнеш от твоят кошер.

    Коментиран от #12

  • 12 Borislav Popov

    1 5 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Какво да внимавам бе, от де да ви знам аз тука, колко сте тепилите, дето спамите тук с този ник- Гост !? Да, аз капя, ама ти, тиииии, не капиш, демонстрирал той уменията на майстора да борави с инструменти, таратанци той демонстрира, а не умения.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бубу

    5 2 Отговор
    Вие за "Хот Род" не сте ли чували. Грозно е, как все повече хора живеят в блажено не видение. мъка мъка. Това е истинско изкуство и е адски трудоемко. Повечето не можете крушката да си смените завалийките.

    Коментиран от #16

  • 15 Ами

    0 0 Отговор
    Прави ми впечатление че българите разбирай турски цигани усещат всичко. Обаче като работа няма как на лондриту и това е. Ето датчия Румъния руснаци и мерцедес взеха ний прането и мотика бате. Шкода си има ний балканкар така ами той костув 😆
  • 16 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бубу":

    Рат роад е това хот род е друго уникална боя интериор. Рат роад е скрапър роден от боклуци там се цени майсторство тука 1н ремък на клио 1.4 разминаха тъпанарите
  • 17 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Аууууу":

    Нищо не плюем, виж снимката шасито се е сгънало между двигателя и кокпита, подпряно е на асфалта. Накратко никаква не са я свършили.