17 Декември, 2019 11:25 3 923 4

Вижте този стар Ford, който се движи "с дупето напред" (ВИДЕО)

  • пикап-
  • ford-
  • тунинг
Вижте този стар Ford, който се движи "с дупето напред"  (ВИДЕО) - 1

Дейвид Хамилтън, бивш автомобилен състезател с доста богата визитка, реши да направи един доста нетрадиционен автомобил. Става дума за стар пикап Ford, който се движи назад. Пикапът от 1952 година и външно изглежда, като съвсем традиционна ретро кола.

Всъщност обаче салонът е обърнат на 180 градуса, сменени са местата на предните и задни светлини, а в товарната платформа е монтиран двигател Chevy 350. Единственото неудобство за Хамилтън, е, че за да се настани на новото си шофьорско място, той трябва да използва другата врата. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    16 0 Отговор
    Ми какво да кажа - откачена работа!!! Иначе тия пикапи са много готини, да си го беше реставрирал в класическия му вид, вместо да прави франкенщайн!!!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Komapak

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Че е от качена работа е сигурно, но човека искрено се забавлява.
  • 3 ГоСт

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    А защо пък да е откачена, както казва Котарак , човека се забавлява. А според теб сигурно не е откачено да монтираш на ИЖ двигател на Лада
  • 4 Четете

    1 0 Отговор
    Това е по книгата"Улица Консервна".Там един форд Т можеше да катери баири само на задна,вижте епизода с"жабешката екскурзия".