Last news in Fakti

15 Януари, 2020 15:33 4 255 2

Първа снимка на обновения Tiguan

  • volkswagen-
  • tiguan

Модернизираният Volkswagen Tiguan бе заснет от случаен минувач по време на рекламна фотосесия в Испания. От снимката става ясно, че кросоувърът ще получи светодиодни фарове в стила на Golf VIII, нова броня, предни калници и джанти.

След фейслифта стоповете най-вероятно ще запазят формата си, но ще се сдобият с различен рисунък. Очаква се на вратата на багажника под емблемата на VW да има надпис "Tiguan" по аналогия с брандирането на Arteon, Golf и Touareg.

Второто поколение на модела дебютира през 2016 г. и обновлението му се очакваше. Премиерата на модернизирания Tiguan най-вероятно ще се състои на автосалона в Женева, където по непотвърдена информация ще бъде показана флагманската версия с 2.0-литров турбомотор с 300 коня и спортно настроено шаси.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 все таа

    1 1 Отговор
    Тиган, кво да кажа, дано зарадва феновете си с по-високо качество от предишните недоразумения !

    Коментиран от #2

  • 2 ала бала

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "все таа":

    Кощунство е тази кола да има фенове.