Last news in Fakti

16 Март, 2020 17:46 2 573 5

Bentley сменя Mulsanne с флагмански кросоувър

  • bentley-
  • mulsanne-
  • bentayga

Нов всъдеход, позициониран над Bentayga, ще заеме мястото на Mulsanne в гамата на Bentley, обяви шефът на компанията Ейрдиан Холмарк в интервю за Car Magazine. Британската марка сне от производство флагманската си лимузина заради слаби продажби.

Според Холмарк още по-голям и разкошен всъдеход би станал бестселър в Китай. От думите на мениджъра става ясно, че бъдещото SUV няма да бъде изцяло нов модел, а по-скоро удължена версия на Bentayga с основно преработен салон и допълнителни възможности за персонализация.

Самата Bentayga наближава средата на жизнения си цикъл, така че от Bentley се готвят за модернизация Миналата година компанията предложи на клиентите си четири- и седемместна версия на кросоувъра, а неотдавна от "придворното" тунинг ателие Mulliner намекнаха за открита модификация с мек сгъваем покрив.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    4 22 Отговор
    Тесла са много по хубави и по изгодни ценово от Бентли, хахахахах

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Татко ти

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Да бе,да бе без малко да познаеш,хехехе.

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Татко ти":

    Всеки иска луксозната му кола да е тиха, а електричките са много тихи, всеки иска колата му да е бърза, а модел Х ускорява за 3 сек., иска колата му да е различна, е модел х няма алтернатива с тези врати тип сокол, добави и хубав интериор и комфорт за 6 пътника, автономно управление, безплатно зареждане и това на цени, за България от 100-120х.лева, ами едно бмв 5 с малкия дизел струва толкова, а това е все едно да караш лада пред мерцедес.