Last news in Fakti

15 Юни, 2020 09:23 6 276 8

Роби Уилямс харчил 1 милион паунда за автомобили за един ден, въпреки че няма книжка

  • роби уилямс-
  • автомобили

Бившата звезда Take That  похарчил един милион паунда, за да се състезава с идола си Елтън Джон, след като видял флотилията му от автомобили, когато е бил едва на 18 години. Роби Уилямс признава, че е харчил 1 млн. паунда за автомобили за един ден - въпреки че не може да кара.

Още по-любопитното е, че след покупката се прибрал вкъщи с пет чисто нови свръх скъпи автомобила, но не си спомня марките им. 46-годишният певец каза пред TalkSport: "Къщата на Елтън беше феноменална и той имаше по четири коли във всеки гараж. Ferrari-та, Aston Martin-и и т.н."

"Това беше момент, който ми направи незаличимо впечатление." Той добавя: „Купих пет коли… за по 180 000 паунда всяка". Всички те са доставени едновременно. "За какво го направих, не знам. И след това ги продадох. Нямах шофьорска книжка. 

Роби и днес не е вдъхновен да се научи да шофира. Той казва: "Никога не казвам никога, но не съм заинтересован, просто исках да приличам на своя идол Елтън Джон и да притежавам автопарк от модни коли. Междувременно съвсем наскоро Роби инвестира пари и в мобилен телефон, след като 14 години беше без такъв.

Сега той всеки ден прави предавания в Instagram от мобилния си телефон по време на карантината и това се е превърнало в негова мания. Роби се отърва от телефона си през 2006 г. и каза, че мрази да има такъв. Но той разкрива: " Сега имам телефон, защото дълго време не съм имал телефон".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шопо

    3 2 Отговор
    Наеми си шофьор, елементарно!
  • 2 АА1

    8 5 Отговор
    Не знам дали на себе си е полезен този. Англичаните си го харесват,но в другите държави много-много не го бръснат за нещо. Както казва един познат:Не е важно колко е бърза колата ти-важното е колко е празна главата ти!

    Коментиран от #5, #7

  • 3 Komapak

    7 1 Отговор
    По същото време спрях да гледам телевизия, обаче това с телефона си е доста екстремно. Луд за връзване....
  • 4 Бисер

    11 1 Отговор
    Има и друг начин да заприличаш на идола си

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пламен

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бисер":

    Той сигурно е пробвал вече.
  • 7 Вальоо

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "АА1":

    Не го бръснат щото не става за нищо. Една песен известна има и тя не е нищо особенно.
  • 8 Полковник КОР

    0 0 Отговор
    Абориген сър - не можел да кара , телефон нямал тоя ми мрънка като някаква комплексирана женичка каквато и е !