Last news in Fakti

29 Юни, 2020 11:42 2 832 4

Бразилски футболист падна с кола от 200 метра

  • инцидент-
  • land rover-
  • футболист

Спортистът се е отървал само с натъртвания и ожулвания

Бразилски футболист падна с кола от 200 метра - 1

Инцидентът се е случил миналия петък в близост до бразилския държавен парк Мола Мока, съобщава Globo Esporte. Колата на футболиста Енрике от отбора на Крузейро полита в пропаст, преобърща се много пъти и спира на около 200 метра под пътя.

Точните причини за произшествието все още не са установени. 35-годишният футболист не можа да каже нищо за причините за инцидента, тъй като беше дезориентиран и объркан.

Според спасители колата е била на много недостъпно място. Ситуацията се усложнява и от факта, че инцидентът е станал вечерта, когато вече е било тъмно. 16 души участват в спасяването на местната звезда Енрике.

Бразилски футболист падна с кола от 200 метра

Наложило се е да извадят играча от колата през люка. Телевизионният канал MG2 съобщи, че бразилският спортист не е получил сериозни наранявания, като се е отървал само с натъртвания.

Конкретният модел на автомобила не се съобщава, но ръководителят на спасителния екип отбеляза, че в много отношения футболист трябва да благодари на системата за сигурност на Land Rover.

Енрике бе оставен в болницата за няколко дни, за да му бъдат направени необходимите прегледи. Лекарите планират да го освободят от болничното заведение днес, 29 юни.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    3 1 Отговор
    Нов рекорд в аналите на офроуда...
  • 2 Komapak

    5 0 Отговор
    Тоя се превъртял минимум 20 пъти. Бил дезориентиран! Да се благодари, че е жив и има мобилен телефон, иначе щяха да го открият по миризмата.
  • 3 Хмен

    6 1 Отговор
    Добре е,че не футболист от Бистрица.С тойота Land Cruiser!!!!

    Коментиран от #4

  • 4 Алфа Ромео

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Хмен":

    Тойота Секвоя кара този за който предполагам че говориш.