15 Февруари, 2011 11:54 8 475 6

"Черната бомба" Range Rover Vogue

  • range rover-
  • vogue-
  • project kahn-
  • тунинг

Туниг ателието Project Kahn представи своето виждане за Range Rover Vogue. В ръцете на специалистите попада модел с 4.4-литров дизелов двигател, но както е известно, дейността на това тунинг студио е свързана основно с промяна на външния облик на автомобилите.

Това е така и в този случай. Двигателят и неговите характеристики не са променяни. Дизайнерите са наблегнали върху визията и явно са успели да постигнат желания ефект. Тяхното творение е доста по-различно от доработките на другите тунинг компании, доработващи продукцията на Land Rover.

Външността е променена благодарение на нова предна броня с различни въздухозаборници. Интересно е и обрамчването с хром на допълнителните фарове за мъгла, както и това на радиаторната решетка. Страничните прагове също са иновативни и авангардни и придават стилен облик на профила на автомобила.

По техническата част е усъвършенствана единствено изпускателната система, която вече разполага с доста ефектни четири накрайника, изработени от неръждаема стомана. Стилната визия на "Черната бомба", както от Project Kahn наричат творението си, е допълнена от 22-цоловите лети джанти RSX.

По отношение на интериора, тунинг версията на Project Kahn предлага 14 различни варианта на оформление. Дизайнерите обаче наблягат на под, който изглежда като метален, както и на знаменития черен пиано лак. Детайлите, боядисани с него, са инкрустирани с камъни Swarovski.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро

    5 24 Отговор
    АБЕ ТЕЯ НЕ ФАЛИРАХА ЛИ ДВА ПЪТИ
    МАЙ СЕ НАТИСКАТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ
    ЧУДНО ЩО ФОЛКСВАГЕН НЕ ИСКА ДА ГИ КУПИ-ХИХИХИХИИХИХИХИХ
    ХИХИХИХИХИХИХИХХИХИ
    БМВ СЕ ИЗЛОЖИХА!
  • 2 Monky

    16 0 Отговор
    "Jore" ne se izkazvai nepodgotven. RR sa sred top 5 ot nai-dobrite vsichko za vsichko djipove. BMW se bili izlojili....
  • 3 smqh

    3 17 Отговор
    kva e taq katafalka be XXAXAXAXA
  • 4 yusi

    16 0 Отговор
    range rover vogue- 4.4 tunning na dizel? bravo na atelieto PROJECT KAHN...
  • 5 DSV

    1 1 Отговор
    Лично на мен не ми харесва тази предница...прекалено големи фарове за мъгла...и почти никаква особена промяна в дизайна
  • 6 Evolution

    1 0 Отговор
    една от малкото ми любими марки и един от малкото ми любими джипове :)