Last news in Fakti

30 Юли, 2020 11:48 4 729 10

Първо видео с новия електрически Hummer

  • gmc-
  • hummer

GMC публикува ново видео, посветено на възродения Hummer. Премиерата на електрическия пикап трябваше да се състои през пролетта, но бе отложена за есента заради пандемията от коронавирус.

Клипът с продължителност малко над минута разкрива някои неизвестни до момента подробности за новия Hummer. Той ще бъде построен на платформата BT1, разновидност на шасито GMT T1XX, на което е базирано последното поколение Tahoe.

Първо видео с новия електрически Hummer

Двете версии на Hummer - пикап и всъдеход - ще се произвеждат в завода D-HAM в Детройт, където по-рано се сглобяваха Chevrolet Impala и Cadillac CT6. Първите доставки са планирани за 2021 г.

Новият Hummer ще има силова установка от три електромотора с комбинирана мощност 1 000 к.с. и въртящ момент на колелата 15 592 Нм. Ускорението от 0 до 97 км/ч ще става за 3 секунди.

Първо видео с новия електрически Hummer

Електрическият Hummer ще разполага с два специални режима. Adrenaline Mode вероятно ще активира пълната мощност на силовата установка, а Crab Mode звучи като офроуд функция, която позволява движение настрани или "танково" завъртане на място около вертикалната ос по подобие на Rivian.

Както пикапът, така и всъдеходът ще имат разглобяеми покриви с големи прозрачни секции. Батерията Ultium ще поддържа бързо зареждане. Като основни конкуренти на възродения Hummer от GMC сочат Tesla Cybertruck и Rivian R1T.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Urko

    9 9 Отговор
    Тоа тролей мое ли да изкара 200 метра по баир с 2ма човека и лек товар?
  • 2 Алфа Вълкът

    11 8 Отговор
    Екстра са го измислили! Като му падне батерията, ще може отзад в легена да си носи два дизелови генератора и един варел нафта. 😆😆😆😢😆🤣

    Коментиран от #7

  • 3 boss

    7 6 Отговор
    Аз само да питам, у гората или балкана къде може да му се зареди батерията?

    Коментиран от #6

  • 4 Емил

    3 0 Отговор
    Според видеото в екипа за разработка чернокожи няма, но представянето от такъв ме учуди! Ака като прочетох първите три коментара разбрах защо е така! ;)
  • 5 DPF-а се запуши

    2 5 Отговор
    Оооо ловната дружинка тука! Сега ше ви обяснят за джипките кое как. Абе тва с 1000-та коня по-сила от нафтовия Хамър бре! И ако закъса влака баба Вида батко ше го тегли с все спалните вагони :D И вие ако закъсате с Уаз-ките се обадете - това дърпа колко 300 лебедки.
  • 6 Хижаря

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "boss":

    Нямам, чичовото, бензиностанция на хижата. И потни, мазни майстори няма тука също да ремонтирват! Обаче точец дал Господ!
  • 7 гост

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Ами не , отзад в легена си носи фотоволтаиците , дето вече струват по-малко от ЕДИН измислен дизелов генератор и даже нафта не им трябва !! В тубата има два три клипа за Сайбъртрък с такива , цели 9 пълноразмерни , при това сгъваеми и на мачта с насочване , да не говорим , че и преди да стигне до тях минава 800 км и то по нанагорнище , щото след това надолу връща две трети от тоя ток !!! А ти с твоя връща ли нафта по надолнището , хахаххаха !!!!!!

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    СайбърКАКВООО? Какво е това нещо, произвежда ли се, откъде мога да си го купя, колко струва?
  • 10 Хакон

    4 2 Отговор
    Не мога да повярвам какво глупави коментари нямало ток в гората и дали щяло да качи баир с двама души боже пази да няма толкова глупав народ