Last news in Fakti

30 Септември, 2020 14:12 3 025 14

Hyundai пуска конкурент на Fiesta ST

  • hyundai-
  • i20-
  • n line

Hyundai представи нов модел от спортното семейство N. i20 N Line постъпва в продажба догодина и ще се бори за клиенти със субкомпактни бегачки като Volkswagen Polo GTI и Ford Fiesta ST.

Hyundai пуска конкурент на Fiesta ST

Спортната версия се отличава от стандартния i20 по агресивната предна броня и черната радиаторна решетка. Задната броня също е променена - добавени са декорации в стил "дифузьор", а под нея се подава двоен хромиран накрайник на ауспуха.

Hyundai пуска конкурент на Fiesta ST

В салона на i20 N Line са монтирани спортни седалки с червени шевове, каквито има и на волана. Скоростният лост е облечен с кожа, а накладките на педалите са метални.

Hyundai пуска конкурент на Fiesta ST

Моделът ще се предлага с два мотора. Базовият е 1.2-литров с мощност 84 к.с. Срещу допълнително заплащане ще може да се поръча трицилиндров 1.0-литров турбодвигател със 100 или 120 коня, допълнен с 48-волтова хибридна система и седемстепенна роботизирана трансмисия.

Базовото оборудване включва 17-цолови колела, цифров приборен панел и редица системи за безопасност е асистенция. Цена и по-подробни характеристики ще бъдат обявени през 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дддд

    15 6 Отговор
    И каква конкуренция ще е само със спортна визия и 84-120 коня. Хората взимат Volkswagen Polo GTI и Ford Fiesta ST не защото само изглеждат спорнто а са с по 200коня. Това може де е конкуренция само на ST-Line и GT-Line. Корегирай си превода на статията

    Коментиран от #3, #4

  • 2 сектант

    2 3 Отговор
    ей такива коли им трябват на хората
  • 3 сектант

    3 5 Отговор

    До коментар #1 от "дддд":

    нали се сещаш какво ще стане като му натикат 1.6 бензинката им със 200 коня

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Ресми

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "дддд":

    Те статиите си ги пишат наизуст, да разбират от коли им е втора грижа. Това на снимките всяко Polo 1.5 turbo със 150 коня ще го пребие. Малко трябва да се постараят с двигателите, после амбиции за конкуренция.
  • 5 Ййкйхг

    3 1 Отговор
    И се появява някой квартален, като комшията със бийтъл 1.8т леко надут до 200 и вариант.да навърти милион, с части за без пари, щото е голф....или някой купърче s...Цакакаш за салони таван и са доказано безпроблемни. И са супер яки на вид.
  • 6 дддд

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    то така ако се слагаха двиганели може напрово и 2.0 T-GDI (275 PS) да му сложат. Това да не ти е лего

    Коментиран от #14

  • 7 Коментара

    4 3 Отговор
    ...да се смееш ли, да плачеш ли е работата...като новите дачий. Цената на съдомиялната слабо ни интересува...
  • 8 Вихъра

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "сектант":

    Специално те черпих един минус, защото очевидно не разбираш от коли!
  • 9 Коментара

    5 3 Отговор
    ....и да добавя ...спорт, спорт, спорт.... Какъв спорт бе мушмороци?! Спорт! Спорт колкото в тухла четворка пусната от петия етаж...каккъв спорт намирате в тези сапунерки, пък и не само в тях?! Спорта идва след 4-5 пъти по толкова колкото има в това недоразумениие конски сили и да не само мощноста е от значение ..има тегло итн, но повярвайте до 350-400кс имате малко или много по-бърз автомобил с червени шевове, сини лампички в краката, 2-3 теуевизора и супер шайни лепенчици ST, GTI, N Line и т.н. Успех спортисти!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 123

    7 5 Отговор
    Тия са за пребиване! Значи: двигателя от 120 коня си го има и сега; отзад прилича на Шкода, отпред на Сеат, архитектурата на таблото копира ФВ и БМВ със слятите дисплеи! И имат наглостта да се конкурират с Форд и ФВ? Я пак!
  • 12 В е л и к и я

    3 2 Отговор
    Засилете това кухо недоносче към някой дебел зид , макар че се съмнявам дали добре ще се засили с това двигателче ... !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 сектант

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "дддд":

    е, поживйом увидим