12 Октомври, 2020 17:33 6 338 3

Том Круз бяга от полицията с BMW M5 без врати (ВИДЕО)

  • том круз-
  • мисията невъзможна 7-
  • bmw-
  • 5er-
  • бмв

В Италия се провеждат снимките на новата част на лентата "Мисията невъзможна"

Том Круз бяга от полицията с BMW M5 без врати (ВИДЕО) - 1

В мрежата се появи видео, което показва заснемането на седмата част от филмовия блокбъстър "Мисията невъзможна". От представените кадри се вижда, как героят на Том Круз избягва от полицейското преследване с BMW M5 без врати, като това се случва по улиците на Рим.

BMW започна да работи с режисьорите на Mission Impossible през 2011 година. Тогава баварски модел за пръв път се появи във филмовия франчайз с концепцията за хибриден суперавтомобил на BMW i8. Сътрудничеството продължи през 2018 г., когато беше показана шестата част на "Мисията". В нея екип от агенти, водени от Итън Хънт, героят на Том Круз, се движеше в новото BMW M5 (F90), BMW 5er от 1986-а и BMW 7 Series.

Сега по тесните улици на Рим беше заснето полицейско преследване на черно BMW M5 с липсващи врати. Поради ниската резолюция е трудно да се определи кой управлява автомобила. Въпреки това, като се има предвид факта, че Том Круз не използва двойници за каскади за сцени с автомобили, е ясно, че главният герой, тоест Круз, е този, който кара наточения седан.

В допълнение към BMW M5, на кадрите могат да се видят черен Nissan GT-R и първо поколение Porsche Cayenne. И двата автомобила са оборудвани с прикачено филмово оборудване, което позволява да се снима въпросното филмово преследване с висока скорост. Поради пандемията от COVID-19, премиерата на Мисията невъзможна 7 е отложена за 19 ноември следващата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Част 7 ????

    15 5 Отговор
    Туй нещо се превърна в СЕРИАЛ
  • 2 сектант

    3 3 Отговор
    големичка е тая за рим, трябва му модерен кросоувър спортен джип с който пак да прави пилежи като Дачия Сандеро степуей например.
  • 3 Шоп от СО

    1 4 Отговор
    Надявам се че ще снимат основното преследване с професионалисти зад волана, а това тук е с цел само да се заснеме Том Круз в близък план как шофира. Защото горкия един завой не можа да вземе на дрифт.... :D