Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 11:35 14 870 33

Ето я актуализираната Honda Accord

  • хонда-
  • honda-
  • accord-
  • рестайлинг

Всички версии на седана са с преработен дизайн и са добавили технологии

Ето я актуализираната Honda Accord - 1

Десетото поколение Honda Accord, което дебютира през лятото на 2017 г., премина през планиран рестайлинг. Актуализираната версия на модела ще се появи у американските дилъри днес, 14 октомври, като основното, което прави впечатление е, че всички версии на седана са с преработен дизайн и са добавили технологии.

Ето я актуализираната Honda Accord

Accord вече има по-широка радиаторна решетка, а спортните и хибридни версии разполагат с подобрени LED фарове, които светят доста по-добре. Всички автомобили са променили дизайна и на фаровете за мъгла. В допълнение, нивата на оборудване LX, EX-L и Touring имат нови алуминиеви джанти, докато Sport, Sport Special Edition (SE) и Touring разполагат с иновативния цвят Sonic Grey Pearl.

Ето я актуализираната Honda Accord

Мултимедията с осем инчов сензорен екран и поддръжка за Android Auto и Apple CarPlay вече е включена в основното оборудване, а предните USB портове са преместени за по-добра достъпност. В базовото оборудване вече има система, която напомня на водача за пътниците от втория ред. Добавена е и система за автоматично спиране при ниски скорости, за да се избегнат сблъсъци при маневриране на паркинги и в задръствания.

Ето я актуализираната Honda Accord

И накрая, подобрен е круиз контролът и асистенцията за поддържане на лентата. Гореспоменатото Sport Special Edition ниво е ново за модела, замествайки версията EX 1.5T. Базирано е на версията Sport и е допълнено с кожена тапицерия, отопляеми и електрически регулируеми предни седалки, отопляеми огледала и дистанционно стартиране на двигателя.

Ето я актуализираната Honda Accord

Визуално и двете "спортни" версии се различават от другите Accord-и по спойлер на багажника, оригинални 19-цолови джанти, тъмна хромирана решетка и редица други акценти. След актуализацията Honda Accord запазва 1.5-литровите (192 к.с.) и 2-литровите (252 к.с.) турбо четирицилиндрови мотори, както и хибридната система с мощност от 212 конски сили, базирана на двулитровия двигател.

Ето я актуализираната Honda Accord

В същото време всички двигатели са променили софтуера, за да подобрят реакцията на педала на газта. Шестстепенната механична скоростна кутия, която преди се предлагаше в спортните нива, е премахната - сега са налични само CVT и 10-степенна автоматична. Хибридът пък е с увеличен обхват в електрически режим, но подробности за него към момента не се разкриват.

Ето я актуализираната Honda Accord

Цените за актуализираната Honda Accord започват от 24 770 щатски долара. Базовата и най-евтина версия е LX с 1.5-литров двигател и CVT. Луксозният Accord Hybrid Touring започва от 36 240 долара. Ще припомним, че моделът беше отстранен от европейския пазар отдавна поради спад на популярността му сред купувачите на Стария континент.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 39 Отговор
    има глухонеми и индвалиди шофьори
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 66 Отговор
    имаме две ЛЕКИ КОЛИ марка АУДИ

    Коментиран от #10

  • 3 Борис

    106 11 Отговор
    Това е един отличен автомобил, но заради евроджендърите вече не се продава и у нас. Иначе за 40 хил. лв. е най-добрата кола на пазара.

    Коментиран от #5, #11

  • 4 123

    32 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Актуализираната версия на модела ще се появи у американските дилъри днес, 14 октомври". Днес е 13.10, бе бастун...
  • 5 Ресми

    17 11 Отговор

    До коментар #3 от "Борис":

    Ти нали не си въобразяваш, че на европейския пазар би струвала 25к $, към 45к лв?? Ще бъде около 55к лв, наточените още нагоре. Друго, в европа конкуренцията в тоя клас е зверска и зверски добра, та очевидно решението е логично хората да не продават по 2000 бройки на година от нещо, което не се харесва. Само ти давам един жокер, виж колко струва една добра Шкода Супърб и сам ще си отговориш.

    Коментиран от #14, #17, #28

  • 6 сектант

    27 3 Отговор
    ами не е лоша колата, жалко, че ще си я внасят от Сащ
  • 7 така така

    6 49 Отговор
    1.5 двигател 192 коня...
    Ха ха
    Тая пласмаса вдига по-малка от моята кола.

    Коментиран от #8

  • 8 меркантилност

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "така така":

    викаш ако ти я дадат я връщаш а
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 16 Отговор
    има глухонеми и индвалиди шофьори

    Коментиран от #12

  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    имаме две мозъчни клетки
  • 11 хонда акорд

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Борис":

    От Хонда са взели решения да не предлагат вече Хонда Акорд в Европа.Какви джендъри какви 5 лева.Ти знаеш ли какво означава джендър или в Русия това не ви го казват???

    Коментиран от #29

  • 12 Маке

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сопри се ве.че веки ни ставаш банален!!!
  • 13 Шоферхофер

    7 26 Отговор
    Ръбеста като купувачите и феновете и

    Коментиран от #19

  • 14 Българин

    41 7 Отговор

    До коментар #5 от "Ресми":

    Приятел , шофьор съм от над 20 години . Имал съм лични немски( мерцедес ,ауди ,фолксваген ) и японски(тойота , хонда) коли . Верно шкода лична съм нямал ,ама те са по - калпавия вариант на VW. Иначе заради работата, която работих до преди време съм се качвал на почти всички марки и модели автомобили. От най-евтините до супер коли. От почти 10 години съм се спрял на Хонди просто защото те поне за мен са с най-добро съотношение цена /качество. Определено предпочитам Хонда пред мерцедес и ауди ,честно казано шкода даже
    не влиза в първата десетка. Вярно немците може да ги натъпчеш с екстри ,но това ще ти струва и много средства ,а след това и изключително скъпа поддръжка (за да се радваш на функциониращи екстри ). Докато при Тойота и Хонда - те просто си функционират. За да ти дефектира нещо ,трябва да си наистина душманин.Виждал съм две ,три годишни шкоди на ,които са им изтрити копчетата за ел. стъклара да не говорим за волана или скоростния лост. Дори и супърба е пълен с евтина пластмаса. Немците управляващи Европа просто направиха всичко възможно за да изгонят японците от европейския пазар щото не могат да се конкурират с тях . Колегата го потвърждава . В САЩ акорда почва от колко беше 27000щ.д. а в Германия например почва от над 30000евро... Пък и с тея евро норми (дето самите немци нарушават) тотално изгонига японците...

    Коментиран от #15, #23

  • 15 Мазда

    30 9 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Изключително точен коментар, подкрепям. Японците се славят с добрите си и надеждни автомобили не напразно, доказано през годините. Моята 25 годишна маздюха слага в малкия джоб много немски прехвалени автомобили на по-малко годинки. А хондичката, за която пише в статията... ммм, само да мога да я докопам, лелее...

    Коментиран от #25

  • 16 Аз само да кажа

    10 3 Отговор
    Писна ми да чета колко пръщите от акъл и се кефите (примерно) на морално остарелите 8 степенни автомати на ваг групата... Не че има конкуренция просто немате акъл да я оцените, но то кон с капаци колко може да вижда :)
  • 17 Като гост

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ресми":

    Несериозно е в едно изречение с Хонда да се споменава шкода. Още повече да се сравняват.
  • 18 Джуган

    15 4 Отговор
    Изключително добър, супер надежден автомобил с точното количество екстри и глезотии за да бъде комфортен, дори луксозен, без да прекаляват с куп ненужни глупости като да речем Ауди. Едно от най добрите предложения от Япония, в Америка ги купуват като топъл хляб, както нови, така и втора-трета ръка, репутацията им е отлична, обезценяването е минимално, а вие си карайте Шкоди и други трошляци-маслояди.
  • 19 Хьофнерпьокнер

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "Шоферхофер":

    Поне не са трошливи като вашите
  • 20 Ресми

    2 11 Отговор
    До тук виждам коментари само на газаджии, или по друг начин казано европееца, за който се прави вече споменатата шкода пътува около 40-50 хил км на година при средна цена на дизела в Европа около 1.20 евро/литър. При среден разход на Супърб 5-6 литра на 100 км те предпочитат да вземат кола дизел и след 4 години я продават. Нашенеца ще кара хондата на газ, защото не му се дават пари за 10-12 литра среден разход на колата. Генерално от написаното по-горе може да се заключи, европееца купува, кара и не му дреме особено. Нашенеца, взима я вече изморена, слага и газ и се моли нищо да не се счупи..
  • 21 Калчо

    6 1 Отговор
    И немските, и японските коли има своите плюсове и минуси. Всичко е въпрос на вкус и колко си подплатен(според Филип - Бри4ка).
    И за незнаещите, в началото около 40-50те години на 20ти век, японците са имали ужасно качество. Поради тази причина не им вървял пазарът в САЩ и започнали да затягат качеството, докато стигнат днешното ниво, заедно с качеството подобавят и някоя екстричка. В подкрепа на написаното ще кажа, че марката LEXUS означава Luxury EXport for the US. Карал съм Опел,Роувър,Хонда,Дачия, Мерцедес, Фолксваген, все коли, се вършат работа, а и да говорим за надеждност на коли, които идват на по 200-250К километра в БГ и после да плюем... глупаво е. Нека се вземат нови от магазина и тогава да се сравняват.
  • 22 Врачанина

    5 17 Отговор
    Абе немската кола си е немска бацета не ми ги хвалете тез японски щайги.

    Коментиран от #24

  • 23 Врачанина

    4 20 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Бъркаш се баце на грешна марка си се спрял не можеш да ме съгласиш че поддържката на една Хонда е по-евтина от на един европейски автомобил или причината е че не се чупела?Хонда могат само мотоциклети да правят баце но не и коли.Ама всеки си хвали тук тва дет има и кара.

    Коментиран от #26, #30

  • 24 Русенлия

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "Врачанина":

    Тва от на деда ти приказките ли са и предтрасъдците ти..Ако си умен ще си купиш японска кола, или различна от немската, евтина поддръжка надеждност комфорт. Бмвто новия внос с издуханатс гарнитура няма да ти направи живота по лесен . Особено там вие от Враца сте около 15 тина годни назадзе идея си нямам по какви критерии пишеш че били японки щайги. Ако това япон. щайги значи немските са курници . Няма по чупливи коли от немските , по скъпи , по капризни пък ти си купувай и карай каквото сакаш баце . Проблема си е изцяло твои :D
  • 25 бачи

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мазда":

    Коя па ще да е тая мазда да изкара 25 години без да я изядат термитите :)
    П.С. Мойта е на 13 и е бонбон

    Коментиран от #27

  • 26 Miusuka Madoto

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Врачанина":

    Ти колко си зле и далече от истината - не е за вярване!
  • 27 Мазда

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "бачи":

    Кажи къде и кога да я докарам да я видиш лично, нищо изядено няма още, макар, че ръждички има, особено отдолу, но нищо сериозно. Поне при мен колата седи в гараж вече 10 години, а къде е домувала преди - идея си нямам...
  • 28 УеУе маУе

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ресми":

    Сеавнение на леген с Хонда голям смях
  • 29 Чук

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "хонда акорд":

    Те в Русия ги продават тия Хонди тук че бичиш с ГоУфа да ти доде екоджендърския акъл, ама надали щот ти липсва
  • 30 Бай Соичиро

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Врачанина":

    Ти много смсен...Враса село България?
  • 31 Нафърфорий

    6 1 Отговор
    Чада мои! Корона вирусът беснее! Сравняват немски курници с Хонда!!!Анатамс!
  • 32 Хонда фен

    1 0 Отговор
    Към малоумниците където драскат само кой не е карал хонда незнае нищо каква кола е,аз съм карал служебни немски боклуци всекакви но никоя не може да се сравни с никоя по стара хонда даже.Та е безмислено да се излагате,японците са със свтлинни години с технологии където немците не са си помислили че съществуват.
  • 33 Гост

    2 0 Отговор
    Хонда е единствената самостоятелна марка,кво ви говори това бе шваби