Last news in Fakti

18 Май, 2011 15:52 6 290 21

Пенсионираха ръководството на КАТ-София

  • кат-
  • ваньо стоевски-
  • любка маринова-
  • александър цветков

Шестима човека от ръководството на столичния КАТ са пенсионирани, съобщава Дарик. Сред тях са шефът на КАТ Ваньо Стоевски, заместникът му Тенчо Тенев, шефът на отдел „Видеонаблюдение" Любка Маринова и Чавдар Авджиев. Пенсионирани са и още двама служители на ръководството, но те са на по-ниски нива. Неофициално се твърди, че стъпката се предприема с цел "промяна на климата в КАТ".

Оставка пък е подал министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков. Министър-председателят Бойко Борисов ще предложи на народните представители да изберат Ивайло Московски на негово място.

От министерството на транспорта съобщават, че мотивите за подадената оставка са лични, но не уточняват подробности.

Шестима човека от ръководството на столичния КАТ са пенсионирани. Сред тях е шефът на КАТ Ваньо Стоевски, заместникът му Тенчо Тенев, шефът на отдел „Видеонаблюдение" Любка Маринова и Чавдар Авджиев.

Пенсионирани са и още двама служители на ръководството, но те са на по-ниски нива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ///AMG

    27 3 Отговор
    Само министър Цветков подкрепи стачкуващите за горивото, нарушиха авторитета на човека и Бойко си прави своите схеми !
    Срам е че оставяме политиците да си правят каквото искат с нас, ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ! ! ! ВЕЧНО ЩЕ МИ ТЪПЧАТ ! ! !
  • 2 Rado

    16 7 Отговор
    Бойко стои зад всичко
  • 3 Civic

    23 2 Отговор
    Bravo,sega e vreme i da sukratite pone 15 000 4engeta
  • 4 No name

    21 8 Отговор
    Ново ръководство- явно старото не е пълнило достатъчно партийната касичка! Който и да дойде на власт в КАТ, целта ще му бъде една : да си напълни джобовете, а също така и партийните касички! Аман от рекетьорите от КАТ!!! А да запълнят дупките, да сложат маркировка, да регулират движението, когато не работят светофарите ,и изобщо да си спомнят за какво са ги назначили не може,а???

    Коментиран от #7

  • 5 Филип

    10 17 Отговор
    Ето една проста статистика от днешния ден :
    ‎1- Министърът на транспорта Александър Цветков
    2- Зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев
    3- НОИ Христина Митрева
    4- Освободиха всички шефове на столичния КАТ
    10-Шефът на Патентното ведомство
    11- Националната агенция по оценяване и акредитация


    Следва господ бог БОЙКО да извади най-накрая от джоба си молбичката и да сдаде правителството и дано след него да го хванат хора знаещи и можещи защото той си показа че е абсолютен профан :)

    Коментиран от #8

  • 6 user

    11 4 Отговор
    Идват избори, на новоназначените им показват една каса зад вратата и им се обяснява, че всяка седмица ще минава човек, за да вземе напълненото ! Явно тези не са били достатъчно бдителни и касата не е била винаги пълна ! Не че съм фен на катаджиите, не съм имал никога проблеми с тях, но и закона и неговото тълкуване от тяхна страна е против шофьорите и ако поискат могат ей така - за нищо, да ти вгорчат живота. Не ми харесва идеята живота и бъдещето ми да зависят от необразовани, некадърни и алчни милиционери - но в България това е факт !
  • 7 Ivo Name

    24 3 Отговор

    До коментар #4 от "No name":

    "Аман от рекетьорите от КАТ!!!" Пич, нали се сещаш че корупцията има две страни и от другата страна сме всички ние. Като не искаш да си пълнят джобовете не им плащай, давай сигнали за корупция, викай медия и го прави национален проблем. Като те спрат им кажи да ти пишат акт, а не им давай парички. Ама хем сърби, хем боли. Повечето са навити да хвърлят 10-20 лв. и да минат метър, пък после реват, че КАТ бил корумпиран. Стига с това лицемерие! Джобовете и партийните касички ги пълним ние и то напълно доброволно!!!
  • 8 mtlb

    11 0 Отговор

    До коментар #5 от "Филип":

    Колега много ти се иска другаря Станишев да се върне на власт,с "кадърното" си управление.
    Не разбрахте ли че който и да дойде,историята ще е една и съща.
  • 9 митко

    9 4 Отговор
    камери а не катаджии ще опавят нещата.катаджиите си пълнят джобовете а държавата да го ду.а.
  • 10 G klasa

    3 2 Отговор
    e nai posle gi mahnaha tia mastiti chengeta

    Коментиран от #13

  • 11 Петър

    6 3 Отговор
    Няма вечно да ни тъпчат!Ще им дадем червен картон на есен!
  • 12 No name

    5 2 Отговор
    Виж какво, "пич", мога да се похваля, че последните няколко години не съм давал рекет! Но това не значи, че съм най-стриктния шофьор. Стигало се е до абсурд да ме спрат за превишена скорост, и след въпроса "сега ще пишеме или какво?" и моя отговор "ами пишете" ме пускат по живо по здраво! Е, пита се в задачата, какво точно искаха от мен???
  • 13 Mantzel

    2 3 Отговор

    До коментар #10 от "G klasa":

    И като ги махнаха какво от това-ще караш с 200 по цариградско ли!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 14 No name

    5 1 Отговор
    Още една случка. Чакайки си н светофара, ме насмете камион. Шофьора му каза, 1е не ме е видял. Потвърди го и пред катаджиите.Единия ми каза: "То е ясно, че ти не си виновен, но ако не искаш да пишем,че и ти имаш вина, трябва да дадеш..!Може пък ти да си блъснал камиона,нищо, че шофьора на камиона си признава вината. Ще напишем 90 процента негова и 10 процента твоя вина.." Е, това какво е???

    Коментиран от #21

  • 15 BMW-POWER

    8 1 Отговор
    Старата измет ДА СЕ ПРЕМАХНЕ БЪРЗО
  • 16 G klasa

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Mantzel":

    ne priatelio nito izkam da karam s 200 nito tova beshe ideiata na posta mi.ideiata beshe che nachalnika na kat e korumpiran.obarnete vnimanie na monotora koito e za nomera po izbor .da ama nomera ne izlizat pitam zashto i mi otgovariat amiiiiii shefa ne puska nomera.pitam kak togava dasi izbera emiiiiiiiiii triabva da pocherpish.abe ia shte cherpia zastariavashti chengeta za da svarshat neshto za koeto vsichki nie im plashtame zaplata.
  • 17 ggg

    4 0 Отговор
    Моллов от КАТ Кърджали ти си следващия !!!
  • 18 valioto

    6 0 Отговор
    откакто си купих колело и ходя с него до работата (през парка) живота ми е много по-хубав! 2 неща -1-во старото поколение се е уляло от "почерпки" и 2-ро - според мен бат бойко си е сложил негови хора! Истината ми е някъде по средата...
  • 19 300

    1 2 Отговор
    chovek kato odartiava izprostiava...ima si predelna granica do koiato edin darjaven slujitel moje da izpalniava slujebnite si zadaljenia normalno i trezavomislesht.pokoleniate se vartiat i ednite i drugite ne sa na edno mnenie i se zarajdat sporove i konflikti....taka che reshenieto e mnogo pravilno.....prosto sa se narabotili veche .....neka se osvobodiat mesta za tezi koito chakat za rabota.....
  • 20 vdoshev

    1 0 Отговор
    Хората са яли от джоба ни дълги години, но вече е време други да заемат местата им. Всеки един от пенсионираните следва да получи по 22 работни заплати. Живи да ги оплачеш!
  • 21 Ivo Name

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "No name":

    Е ми евала, сложил си ги на мястото. Искали ли са да смучат, ама като не си им дал ги е домързяло да пишат акт. Нали за това говоря, от нас зависи. Ако всички постъпваме така с течение на времето ще изчезне прословутия израз "е, какво правиме сега".