12 Юни, 2021 11:33 2 213 2

Ден на отворени врати за семейства и фенове на тежките машини в Пловдив

  • ден на отворени врати-
  • truck expo-
  • пловдив

Всички ще могат да се докоснат до най-новите модели и технологии на световните производители на тежки и лекотоварни автомобили

Една традиция се завръща. Днес TRUCK EXPO отваря широко врати за професионални посетители, фенове на тежките машини и техните семейства. Третият финален ден на изложението в Пловдив ще е с Вход свободен, обявиха организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България. Така всички ще могат да се докоснат до най-новите модели и технологии на световните производители на тежки и лекотоварни автомобили, изложени на територията на Международния панаир.

Ще има специални предложения за всички, като посетителите могат да избират между различни зони, атракции и демонстрации на най-новите модели и технологии в сектора.

На тест-драйв за професионалисти, изкушените ще могат лично да изпитат удоволствието да шофират най-добрите камиони, автобуси и пикапи в света.

В 14:00 часа ще бъдат изтеглени наградите за посетителите на TRUCK EXPO 2021 и голямата награда на изложението – билет за предстоящият старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща, Унгария. Организаторът ААП поема билет General Admission, трансфер от/до пистата за всички дни на състезанието, транспорт, нощувки, екскурзоводско обслужване на български език, медицинска застраховка, всички пътни, гранични и туристически такси. За участие в томболата е достатъчно да попълните анкетната карта и да я пуснете в обособените за целта места.

Предстои един прекрасен съботен ден в Панаира, с разнообразни атракции и множество приятни моменти. Поканете близки и приятели, и заповядайте в Пловдивския панаир. TRUCK EXPO 2021 ви очаква!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Посетител

    4 2 Отговор
    Хубаво е да има такива изложения, но това беше доста разочароващо събитие, за човек очаквал го от доста време...Малко изложение модели в лекотоварния сектор, този така лансиран тест драйв (поне за Пловдив) беше на 3 модела влекачи, без възможност за нещо друго, към което имаш интерес. Персонала на представителствата те категоризира по облекло и няма интерес да представи нещо, ако може все пак, щото и брошурата не са прочели...
  • 2 Гост

    2 4 Отговор
    Аман от кибици, зяпачи и питачи….