22 Юли, 2021 13:46 2 999 4

Собственици на новия всъдеход на Ford се оплакват от проблеми с твърдия покрив

  • ford-
  • bronco-
  • проблем

Качественият контрол при първите бройки не е на най-доброто ниво

Първите доставки на новия всъдеход на Ford започнаха скоро след дълго чакане, но някои собственици бяха разочаровани със своите поръчки след открити проблеми с твъдия покрив на своето возило. Няколко потребители на форума Bronco6G се оплакват от различни недостатъци при своите нови придобивки.

Собственици на новия всъдеход на Ford се оплакват от проблеми с твърдия покрив

Повечето от тях са свързани с качествения контрол върху возилата и по-конкретно с таванът на новото Bronco. Част от потребителите на форума се оплакват от небоядисани ръбове, драскотини, лошо напасване на панелите, отлепяща се тапицерия и други подобни.

Собственици на новия всъдеход на Ford се оплакват от проблеми с твърдия покрив

От Ford все още не са коментирали случая, но друг потребител във форума споделя кадри от завод на марката, където могат да се видят няколко всъдехода с надпис „лош покрив“, върху страничното стъкло.

Собственици на новия всъдеход на Ford се оплакват от проблеми с твърдия покрив


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сен Тропе

    13 12 Отговор
    В германия никой не се оплаква срещу немските производители щото иначе ще остане я без работа я ще дадат детето му за органи я жена му ще и се изредят група работници от съседният цех.
    Германия е като Китай нацистка кочина
  • 2 Само Трабант

    4 2 Отговор
    Лимузина с пушек.36 метра.И като спиш,краката през прозореца.Идилия..
  • 3 няма лошо

    2 2 Отговор
    Ами, нормално, при новите критерии за качество. Гледах в ютуб, възхищението на американец, купил си пистолет - ''стреля от кутията''. Т.е. няма нужда, още от магазина да ''тръгва по майстори''. Та и с колите не е по различно. С найлоните по седалките и в сервиза.
  • 4 гог

    3 1 Отговор
    Хайде сега , оплаквали се. Да си купят една дачия и да си пеят.