Last news in Fakti

27 Август, 2021 12:20 2 936 6

Cupra ще представи електрически градски автомобил с огромен спойлер (ВИДЕО)

  • cupra-
  • volkswagen-
  • seat

Концептът ще бъде изложен в Мюнхен, където ще бъде и неговата премиера

Cupra ще представи електрически градски автомобил с огромен спойлер (ВИДЕО) - 1
Снимки: YouTube

Спортното подразделение на Seat – Cupra, което се отдели от марката преди няколко години и вече е самостоятелна нова марка показа видео на бъдещ градски електрически автомобил със смел и футуристичен дизайн. Официалната премиера на прототипа ще се състои на изложението в Мюнхен след по-малко от три седмици.

Cupra ще представи електрически градски автомобил с огромен спойлер (ВИДЕО)

Към момента не се разкрива особена информация за концепта, а това което можем да видим от видеото е огромният спойлер в задната част, както и задните светлини, които са интегрирани в него по интересен начин. Боята също е с интересни графики и поне няколко цвята.

Cupra ще представи електрически градски автомобил с огромен спойлер (ВИДЕО)

Според някои слухове концепта UrbanRebel ще покаже идеята за малка електрическа кола на VW Group, която по-късно очакваме да видим в сериен вариант като Volkwagen ID.2 и най-вероятно подобен модел от Seat, Skoda и Audi.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    7 2 Отговор
    😃😃😃Това не е просто спойлер - това е лаптопа за колелата 😃😃😃
  • 2 Тра-ла-ла

    14 0 Отговор
    От спойлери има нужда и смисъл само при високи скорости! За какъв чеп му е огромния спойлер на градски автомобил? 🤔
  • 3 коки

    11 0 Отговор
    Спойлера се слага обикновено за да увеличи притискащата сила към пътя на автомобила при високи скорости, ако това е градска кола с каква ли скорост ще се движи за да има ефект от спойлера в града, освен ако не служи като туристическа масчка при спиране на паркинг да може да си апнеш спокойно и нашироко
  • 4 Пурко

    9 0 Отговор
    Може би е ел. снегорин за малките улички в големите градове!?!
  • 5 Димов

    6 0 Отговор
    За какво й е на малка градска кола огромен спойлер? Той под 100 км/ч не върши никаква работа..... Освен да хваща по-добре уайфито, за таблета вътре.
  • 6 МислещЧовек

    6 0 Отговор
    Радвам се, че в България има будни хора ... ако беше западно общество, сегащ щяха да му се радват и възхищават, а то наистина не е необходимо подобно творение за града )