Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 15:26 5 912 32

Tesla започва да произвежда бира

  • tesla-
  • мъск-
  • германия-
  • бира

Хората на Мъск ще бутилират алкохола във фабриката в Германия

Tesla започва да произвежда бира - 1
Снимка: YouTube

През изминалите дни Мъск бе в Германия, където се състоя събитие свързано с отварянето на фабриката на Tesla в Германия. Освен данни за нея, производството и моделите, които ще излизат от нея, Мъск сподели и интересна новина за феновете на бирата.

Освен автомобили и части за тях, фабриката в Германия ще произвежда и бира. Алкохолната напитка ще се бутилира във фабриката и ще носи името GigaBeer. Бутилката на бирата е вдъхновена от CyberTruck и подобно на него е с ръбати форми и логото на марката в горния край.

За съжаление не се споменава повече информация за напитката, но това не е първият опит на марката с алкохолните напитки. По-рано тази година Tesla пусна специална серия текила в интересна бутилка, която се разпродаде в рамките на няколко часа.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 шегичка

    20 2 Отговор
    Да пуснат тесли "Тесла" по нашите ширини ще се харчат като топъл хляб.

    Коментиран от #14

  • 4 2565

    17 2 Отговор
    Бира с чипове. Яко!
  • 5 И тоя с екипа си са играчи

    11 5 Отговор
    По този начин ще избухне рекламата на Тесла. Браво. Много иновативно. Точно това, което правят най-много Германците-пият бира. Евала на маркетинга му.
  • 6 Егати комбинацията

    23 1 Отговор
    Сядаш в ресторант и поръчваш на сервитьора - бира Тесла с вурст Volkswagen моля. И едно бурканче пчелен мед Порше за вкъщи.
  • 7 пешо

    6 1 Отговор
    описано е още от класиците на марксизма през 19-ти век. нищо ново.
  • 8 мдам

    1 5 Отговор
    Тия германистанци побъркаха света с тва тъ по питие да си пи каш на парите
  • 9 Plameni

    7 1 Отговор
    "гост" го виждам как се напива с бира и пада от колелото
  • 10 ГИГАБОКЛУК ОТ ГИГА

    6 3 Отговор
    СХЕМАДЖИИ....
  • 11 Гената

    2 2 Отговор
    Нали щяха да произвеждат изкусвен телешки стек и пилешко месо досущ като натуралните ? Което е чудесно, но май е поредния им кьорфишек.
  • 12 DrivingPleasure

    11 4 Отговор
    Освен с кофти коли ще ги цака и с топла бира :D

    Коментиран от #13

  • 13 Абе уж си прав

    3 4 Отговор

    До коментар #12 от "DrivingPleasure":

    Ама все пак май е по-добре, ако така или иначе германците ще купуват Тесла колкото купуват Volkswagen golf, както стана последния месец, поне да са произведени в Германия, а не в Китай, както стана последния месец.

    Когато започнат да си ги произвеждат в Германия, цените ще са още по-ниски от китайските и най-вероятно ще се продават повече от голф почти всеки месец.

    Коментиран от #17

  • 14 Саско

    1 6 Отговор

    До коментар #3 от "шегичка":

    В София масово се карат Теслите

    Коментиран от #16

  • 15 Ром ама кубински

    3 3 Отговор
    Ами кво лошо има?Удряш една,две бири Тесла,докато слушаш На теслата дръжката.Мечта за една голяма част от средностатистическия българин.

    Коментиран от #18

  • 16 Какво каране бе пич!

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Саско":

    Човека ти говори за пиьене!
  • 17 DrivingPleasure

    7 4 Отговор

    До коментар #13 от "Абе уж си прав":

    Аз пак ше речам - нали знаете, че без 10те хиляди евро субсидия в германия само накой пъпчив зубър с богати родители ще си купи не само тесла, а електричка по принцип...

    Коментиран от #28

  • 18 мхм...

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "Ром ама кубински":

    Ми лошо е тая бира с газировка освен че ти раздува червата и обостря язва перитонит и Гастроезофагиален рефлукс е и отврътателно горчиво нещо.
    Бирата е отврат а залитането по нея е необяснимо за умните хора по света.
  • 19 Turbo

    7 2 Отговор
    Ако и бирата е с качеството на електромобилите Тесла....
  • 20 дада

    4 1 Отговор
    тея най накрая разраха в какво ги бива.
  • 21 гост

    4 6 Отговор
    Само да зарадваме още малко петролопитечетата , според днешна новина през септември Тесла е продала в Германия (!!!!!!) повече автомобили от Ауди 4 серия , БМВ 3 серия и Мерседес С и СЛА серия НАКУП !!!!! По точно трите немски марки са продали ОБЩО 6100 броя от въпросните серии , а продажбите на Тесла са над 6800 броя !!!! И това ПРЕДИ да стартира местното производство на Модел У !! А догодина ?? Хахаха !!

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Грета Тунберг

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Хайде скъпи,не се ли зареди тая твоя Тесла?Ела да те черпя поне една бира Тесла.
  • 23 Дизела

    5 1 Отговор
    В Букурещ една пивоварна произвежда бира "Чук". В Берлин ще произвеждат бира "Тесла".А Кирка и Лопата защо няма?
  • 24 Plameni

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    гост ти не си ли от петролопитечетата ,я кажи нещо за твоя Голф..хахаха
  • 25 Милен

    3 2 Отговор
    Евала му правя на Мъск. Дойде в Германия и удари в земята гордостта на германците, а именно автомобилостроенето. Почти догони най продаваната кола, а именно Голф и то при положение, че Тесла до сега беше вносна стока. Сега като се произвежда в Берлин незнам. Показа на германците как се правят коли, а за капак на всичко ще ги удари и в другата им гордост бирата 😀. Този човек има някъкво странно и извратено чувство за хумор което признавам си ми харесва 😁

    Коментиран от #26, #27

  • 26 Komapak

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Милен":

    Ще опитат и бирата и като теслите леко ще се позабавят нещата... Нямате си на идея ккакви националисти са немците. Ама оня подскачащия тесла трол нека си вярва...

    Коментиран от #29

  • 27 Komapak

    1 4 Отговор

    До коментар #25 от "Милен":

    Забравих нещо. Всеки град в Германия си има бира. Въпрос на немска гордост е да пият местната. Та така ще се случи и с бирата и с недодяланите "автомобилчета" на оня друсан южноафриканец. По- изненадващо е че ги удари там където са номер едно. Именно рекламата. Че нищо немско не става е факт. Ама пък каква реклама има.... Ум да ти зайде!! 😀
  • 28 Суб Си Ди Я

    4 3 Отговор

    До коментар #17 от "DrivingPleasure":

    Нарочно написах думата субсидия в заглавието като китайско име, за да ти светне лампичката, че в момента Тесла внася абсолютно всичките си автомобили в Европа от Китай засега, а преди ги внасяше от Щатите и следователно плаща повече мита и такси, отколкото е субсидията, но въпреки това се продава повече от повечето бензинови и дизелови модели, въпреки че е значително по-скъпа от тях дори след субсидиите. Опорната ти точка яко издиша! Тесла са желан автомобил, а кеф цена няма!
  • 29 На Ци Онанист

    4 3 Отговор

    До коментар #26 от "Komapak":

    Дали ще се позабавят нещата при тези националисти? Още докато Тесла модел 3 се внасяше от Щатите, се продаваше добре в Германия въпреки високите мита и национализма. После започна внос от Китай и се продаваше още по-добре въпреки, че и национализма и митата продължаваха да бъдат пречка. При започване на производството в Берлин, където ще се произвеждат най-качествените Тесли до момента и двете пречки отпадат и ти по незнайно каква логика, твърдиш че продажбите ще паднат? Според мен няма никаква логика в изказването ти, а само емоции и нереалистични очаквания.

    Значително по-ниската цена и етикета made in germany със сигурност ще увеличат продажбите не само в Германия, но и в цяла Европа. Особено когато заработи и завода за новите батерии 4680, които освен че ще са по-евтини, също така технологията им позволява живот 3,5 милиона километра и по-бързо зареждане от сегашните 150 километра за 5 минути и съответно по-голям пробег с едно зареждане е по-голяма мощност и ускорение при също тегло.

    Пак напомням, че всичко това за по-малко пари.

    Коментиран от #30

  • 30 Turbo

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "На Ци Онанист":

    Много подходящ ник си си сложил тесльо хахахахаха На Ци Онанист хахахаха много ти подхожда запази си го.

    Коментиран от #31

  • 31 Браво!

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "Turbo":

    Изключително информативен и полезен коментар, като всички твои коментари. Обиди към събеседника и нищо по темата както винаги! Удоволствие е да се "спори" с тебе. Ако не лъжеш, значи ще обиждаш! Точно както лъжата, че си качил кашоните с дивидита през 2000-та година на тавана защото им е отминало времето при положение, че сам си призна, че никога не си имал DVD, защото по това време си гледал cartoon network, ама иначе си бизнесмен още от зората на демокрацията. Кълвеш ли кълвеш от wikipedia, но там не пише кога са затворени видеотеките и няма как да разбереш, че е физически невъзможно да си давал заплата в хиляди на човек който дава двд-та под наем и 300 лв тогава е била наистина висока заплата. Сега обаче въпреки липсата на опит се опитваш да правиш прогнози за бъдещето което очевидно няма вариант да ти се отдава и остава основно да обиждаш събеседниците.

    Коментиран от #32

  • 32 Turbo

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "Браво!":

    Сам си си избрал Ника тесльо,само отбелязвам,че много ти подхожда хахахахаха твоето мнение не ме интересува,местя си го.....